• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece dertleşmek istedim ..

şöyle hislerim.
eskiden geleceğimizin hayalini kuruyordum, ama şimdi karanlık.
hep güzel şeyler olacağını düşünürken şimdi öyle olmayacağını görüyorum .
benim için özel olan cümleler sıradanlaştı gözümde.
kendimi yalnız, çözümsüz,kararsız, yorgun hissediyorum :KK43:

bak ne güzel anlatmışsın,bence bu duygularını ona da anlat..elbet bir çözüm yolu bulunacaktır...

bak ne güzel anlatmışsın,bence bu duygularını ona da anlat..elbet bir çözüm yolu bulunacaktır...
ona anlatamam çünkü anlamaz kendisi.
hemen başka yerlere çeker konuyu . öyle sığ bir insan.
zaten anlattığımda bir şeyleri anlasaydı bugün bu duruma gelmezdim ..
hayatımdaki herkes onu hayatının ortasına oturtma dediğinde hep karşı durdum.
şimdi keşke diyorum ..
şimdi hayatımın ortasına oturtuğum için kaldırdığımda da büyük bir boşluk olucak biliyorum

yaptı .. bende hep affettim tamam unutalım dedim.
şimdi diyorum ne zorum vardı da kendimle affettim her seferinde diye.
şimdi dönüp de eski hatalarını yüzüne vuramam.
durup dururken değil belki de ben daha yeni yeni fark ediyorum böyle hissettiğimi.
Canım o zaman otur sakince bir düşün..Fevri karar verip pişman olacağın şeyler yapma..Sevgilinle yada sevgilinsiz bir hayatı düşün..Onunla ne kadar mutlusun,o olmazsa ne kadar mutlu olabilirsin bunları bir ölç..Hangisi ağır basarsa onu yaparsın..Ama acele karar verme..Nasıl mutluysan öyle davran..

Canım o zaman otur sakince bir düşün..Fevri karar verip pişman olacağın şeyler yapma..Sevgilinle yada sevgilinsiz bir hayatı düşün..Onunla ne kadar mutlusun,o olmazsa ne kadar mutlu olabilirsin bunları bir ölç..Hangisi ağır basarsa onu yaparsın..Ama acele karar verme..Nasıl mutluysan öyle davran..
teşekkür ederim buraya yazmak bana çok iyi geliyor ..
daha mantıklı düşünmeye başlıyorum sayenizde ..
söylediklerinizi yapıcam düşünücem ..
umarım doğru bir karar alabilirim ..

teşekkür ederim buraya yazmak bana çok iyi geliyor ..
daha mantıklı düşünmeye başlıyorum sayenizde ..
söylediklerinizi yapıcam düşünücem ..
umarım doğru bir karar alabilirim ..
Umarım canım inşallah üzüleceğin bir karar vermezsin..Sevgiler...

insanlar çok gamsız ve nankör malesef ben hemcinslerimden daha çok darbe alıyorum benimde içim şu ara bomboş senin gibi ..en ufak bir örnek iyi karakterli biri olduğuna inandığım bir arkadaşım daha doğrusu arkadaşım zannediyormuşum beni birden pat diye sildi! silme sebebide biletini aldığı tiyatro oyununa o gün başımağırıyor diye gitmek istememem.sebebe bakarmısınız kırıldıysan veya kızdıysan en fazla küsersin değilmi silmek ne demek çok boş ve karaktersiz bir kızmış ona verdiğim emeğe bile acıyorum böyle insanlar var malesef insanlar kıymet bilmiyorlar boşver senin kıymetini bilmeyene sana haksızlık edene sende değer verme

insanlar çok gamsız ve nankör malesef ben hemcinslerimden daha çok darbe alıyorum benimde içim şu ara bomboş senin gibi ..en ufak bir örnek iyi karakterli biri olduğuna inandığım bir arkadaşım daha doğrusu arkadaşım zannediyormuşum beni birden pat diye sildi! silme sebebide biletini aldığı tiyatro oyununa o gün başımağırıyor diye gitmek istememem.sebebe bakarmısınız kırıldıysan veya kızdıysan en fazla küsersin değilmi silmek ne demek çok boş ve karaktersiz bir kızmış ona verdiğim emeğe bile acıyorum böyle insanlar var malesef insanlar kıymet bilmiyorlar boşver senin kıymetini bilmeyene sana haksızlık edene sende değer verme
evet canım maalesef öyle.
bende bir çok arkadaşımla böyle şeyler yaşadım.
ama insan ister istemez değer veriyor, bunu engelliyemiyorsun.
sonradan farkına vardığımızdaysa her şey için geçmiş oluyor ..

Sana sunu söyleyim arkadasim bitir at cunku bittigi halde seviyorum diye tek tarafli surdurmeye calisirken iliskiyi kendini cok yipratirsun ben yasadim grurumu ayaklar altina aldim o ne yapti beni madfi manevi bitirdi bi baskasi ile gununu gun ediyor simdi demem o ki. Bir seyler yolunda gitmiyorsa ugrasma ne kadar cabalarsan sonunda o kadar agir olur kaldiramazsin cok aci cekersin benim gibi

Sana sunu söyleyim arkadasim bitir at cunku bittigi halde seviyorum diye tek tarafli surdurmeye calisirken iliskiyi kendini cok yipratirsun ben yasadim grurumu ayaklar altina aldim o ne yapti beni madfi manevi bitirdi bi baskasi ile gununu gun ediyor simdi demem o ki. Bir seyler yolunda gitmiyorsa ugrasma ne kadar cabalarsan sonunda o kadar agir olur kaldiramazsin cok aci cekersin benim gibi
evet öyle mutlaka ama insan korkuyor bazen..
bende diyorum bırakıyım artık diye ki yavaş yavaş vazgeçiyorum.
bilmiyorum sonum ne olacak ..

Benim derdim sağlık için ve küçük kusurlar gitsin diye ameliyat oldum .fakat doktorum denek niyetine burnumu şekilendirdi üstüne bir sürü sıkıntı var .en büyük pişmanlığı yaşadım çaresiz ce çare arıyorum eski burnumu geri getiremiyorum üstüne o kadar acı sıkıntı Ah ettim Ah ! toparlayamiyorum artık insanların beni a nlamamasindan bıktım :(

Back
X