Sadece emzirirken uyutabiliyorum yardım

cef182

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
778
847
103
Bebeğim 5 ay 1 haftalık. Sadece emzirirken uyutabiliyorum yardım edin
Özel derslere başlayacağım artık 2 saat sürüyor ders. 1.30 dk iyi gidiyo babasıyla. Ama son yarım saat ağlama krizine giriyo. Apar topar yanına gidiyorum. Beni görünce hemen susuyo. Emziriyorum ve hemen uyuyo 2 dakkada. Babası beslemiş oluyo geldiğimde mama veriyorakşamları rahat uyusun diye ama işte beni görmeden uyumuyor. Dersler artacak artık bana yardımcı olun lütfen onun ağladığını bilerek ders falan yapamıyorum.

Son düzenleme:
Özel derslere başlayacağım artık 2 saat sürüyor ders. 1.30 dk iyi gidiyo babasıyla. Ama son yarım saat ağlama krizine giriyo. Apar topar yanına gidiyorum. Beni görünce hemen susuyo. Emziriyorum ve hemen uyuyo 2 dakkada. Babası beslemiş oluyo geldiğimde mama veriyorakşamları rahat uyusun diye ama işte beni görmeden uyumuyor. Dersler artacak artık bana yardımcı olun lütfen onun ağladığını bilerek ders falan yapamıyorum.
Emzik emiyo mı o işe yarıyo benim kızımda yaramıştı

Birkac gun babasi uyutsun bir iki mizirdanir sonra alisir. Benim bebegmde oyle ben varsam emerek uyuyor ama ben yoksam anneannesi babaannesi babasi uyutuo . Sizi gorsun opun koklayin verin babasina ve hergun ayni rutini uygulayn alt degstrme pijamalari giyme ayni pijama olmasina ozen gostern ve ayni yerde uyutun duzelecektr bi hafta icinde anlayacaktr o da uyumadi gerektgni

Teşekkürler canım çok mantıklı aslında. Çalışmaya başladım anneannesi ile teyzesi sallayarak uyutabiliyor şimdilik ama tek kişi uyutamıyor.

Cnm bi iki uykusz kalr aglar alisir sonra iki kisi uyutmak cok zor alismasn bence allah kolaylik versin

Cnm bi iki uykusz kalr aglar alisir sonra iki kisi uyutmak cok zor alismasn bence allah kolaylik versin
Çok haklısın. Alıştırmak için zamanım da olmadı. Ama benimki ağlaması uzun sürerse krize giriyo nefesi kesiliyo. Eve sallanan beşik mi alsam acaba. Çünkü karyolada hayatta uyumaz

Çok haklısın. Alıştırmak için zamanım da olmadı. Ama benimki ağlaması uzun sürerse krize giriyo nefesi kesiliyo. Eve sallanan beşik mi alsam acaba. Çünkü karyolada hayatta uyumaz
Ayni benim kiz oyle aglamasi o yuzden bnde aglatmamaya calisiyorum. Bnmkinin skntisi yalnz basna durmuo illa biri yamnda olck onla sohbt etck ilgilenecek bu yuzdn evde yapisik ikiz gibiyiz bide ek gida yemio 8 aylk ama yemio napsam yediremiom . Bilmemki bence once bu cingene besiklerinden kur severse alirsin sonra bos masraf olmasin.

Benim bebişte 5 ayın ortasında
Uyku eğitimi için kitap aldım pışpış yöntemi vs deniyorum olmuyor.Emzik emmesi çok önemli değil emmese de olur aten hiç emmedi.Önmli olan uykusu geldiği an dalıp uyuması ben böyle olmasını istiyorum.Ayakta salla beşikte salla vs zaten bir bebek 3 günde yeni alışkanlık kazanırmış 3 gün dirensek istediğimizi yaptırabiliriz

Ayrıca bir bebek 4 aydan sonra uyku eğitimini kabul eder sizin uyutma yönteminize kalmış arkadaşlar.

Valla bende de aynı sorun var arkadaşlar. Kızım 6 aylık oldu ama benden başka kimsede durmuyor bu sorun değil zaten öyle olmasını istiyordum. Ama sade memede uyuyor. Vermeyince de çok kötü ağlıyor morarna kadar bağrıyor sıpa. ... Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsub

Bizim bebekte de aynı sıkıntı vardı daha sonra memeye değil temasa bağımlı olduğunu farkettik. Kocam uykuya dalana kadar bebeğimizin elini tutuyor, ağzına emzik veriyor. Bizim problemimiz böyle çözüldü...

Benim bebeğine uykuya zor dalan bir bebekti ilk 45 dk sonra uyanan gündüz uykuları 45 dk geçmeyen dolayısıyla mızmız bir bebekti taki 6 aydan sonra emzirmeden ve sağlamadan uyuması için çabalayana dek ferberi uygulasın ama çok ağlatmadan telefondan müzik dinleterek zaman zaman kolik bebekler için olan süpürge sesini tel indirip dinleterek sık sık düş aldırıp yatırdım bebeğim zor mizaçlı olduğu için 1 ayı geçti alışması şu an 8 buçuk aylık diş problemi olmazsa kesintisiz gece uyur uganda bile beşiğinde uğuldayarak tekrar dalar kendisi parmak emmeyede başladı 6 aydan sonra gece emmeyi bıraktırdım yoksa 2 saatte bi kalkardı gündüzde 2 şer saat uyuyor daha az mızmız herhangi bir sağlık sorunu olmadığından emin olun idrar yolu enfeksiyonuda atlattık 3 aylıkken saat başı çığırarak uyanır emerekte avunmazdı kucaktada avunmazdı doktora götürdük sonrasında düzeldi şükür allah kolaylık versin tüm annelere çok zor 2.çocuğum artık yeter dedirtti ilk oğlum da çok huysuzdu ama en azından gece kesintisiz uyurdu kolik olmasına rağmen bu oğlum da şimdi hep beşigini arasada bebeğim beşiğinde huzur buluyo sakinleşiyo masallah

Son düzenleme:
Back
X