• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece içimi dökmek istedim

Mehtapp1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
18
1
6
35
İstanbul
Nerden başlasam bilmiyorum doğrusu.. Bundan yaklaşık 6ay önce yaz tatilinde calıştıgım magazada bir adamla tanıstım. Arkadaşlığımızda bana cok karısık bi geçmişi olduğundan söz etmişti. Bende o geçmişi öğrenmek istediğimi,eğer ciddi birşeyler yasayacaksak bilmem gerektiğini söyledim ve bana anlattı. 1bucuk sene boyunca cezaevinde yatmıs bazı sebeplerden dolayı,adam öldürme falan degil öyle algılanmasın. Ama artık bunlardan sıyrılmıs,hayatını düzene sokma çabasında olan bi adam vardı karşımda. 2 buçuk ayımız geçti birlikte. Son 1 ayında iş için başka sehirdeydi,ve sebebini anlayamadıgım bir şekilde ayrıldı benden. Mesajlar attım,fazla üsteledim. En sonunda bana basının belada olduğunu,olamayacagımızı ama beni sevdiğini söyledi.
Her neyse,bayram arefesi tekrar buradaki mağazaya geldi beni sevdiği apaçık ortada, arkadaşıyla konuştular. Benim cok masum olduğumu,bana bunu yapamayacagını falan anlatmış. Ha o gun birde gittiği şehirden bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Sordum ona neden dedim bana yapamayacıgını başkasına yapıyorsun? Dedim ciddi düşünmüyorum çünkü benim ciddi bi hayatım olamaz demişti.
Aradan 3ay geçti meğer en yakın arkadaşım ayrılığımızın sebebini biliyormus ama beni uzmemek için söylememiş. Adamın davası hala devam ediyormuş ve 8 yıl daha cezaevinde yatacakmış,en iyi ihtimalle 4yıla dusebilirmis. Ve bana bunu yapamazmış, benim hayatımı mahvedemezmiş.Benim yine içim rahat etmedi mesajlar attım, 2 hafta önce falan gorustuk, o kızla ilişkileri hala devam ediyor. İlişkilerinin cok farklı boyuta geldigini,birşeyler yaşadıklarını ve kız icin ilk olduğunu soyledi. Ayrıca kızın aileside öğrendiği için ayrılmadıgını,bana mesaj atmak istediğini ama atamadıgını vs anlattı.Onu hayatımdan cıkarmam gerektiğini soyledi. Ve ben ilk defa sustum hic konuşmadım sadece onu dinledim.
Aslında biz hic birbirimize uygun degildik. Herkes söylerdi bunu. Ama ben cok mutluydum,ilk askımdı denebilir. 4ay geçti ayrılıgımızın üstünden,unutuyorum aslında geçiyor yavaş yavaş.Neden yazdıgımıda bilmiyorum,sadece biraz içimi dökmek istedim..

zormus gercekten hakkında hayırlısı olsun o kızla ciddi düşünmüyo ama kızın ilki oluncada ayrılamıyo napıcak ilki oldu diye evlendik de derse sasırma.belki seni gerçekten sevdi boşluktayken o kızla tanıstı yasayana kadar ilki oldugunu düşünmüyodu yasayınca gördü bunuda bilemem ama içimden bi ses uzak durman gerektiğini söylüyo.ceza evi filan bunlar bir şekilde hallolurdu ama o kız durumu olmadı bence.

zormus gercekten hakkında hayırlısı olsun o kızla ciddi düşünmüyo ama kızın ilki oluncada ayrılamıyo napıcak ilki oldu diye evlendik de derse sasırma.belki seni gerçekten sevdi boşluktayken o kızla tanıstı yasayana kadar ilki oldugunu düşünmüyodu yasayınca gördü bunuda bilemem ama içimden bi ses uzak durman gerektiğini söylüyo.ceza evi filan bunlar bir şekilde hallolurdu ama o kız durumu olmadı bence.

Doğrusu ben kızın ilki olduğuna pek inanamadım. Sevgili oldukları ilk gün kız öpüşürken fotograflarını falan atmış face'e. Uzak duruyorum artık,yazmıyorum,unutuyorum,alısıyorum..

hayırlısı üzme kendini biz bilmiyoruz neden diye sorguluyoruz bazen ama allah bizim için doğru olanı biliyor ve ona göre yaşantımıza yön veriyor.olması gereken oluyo bi şekilde.hayırlısı neyse o olsun inşallah karsına senin gibi biri çıkar mutlu olursun.

hayırlısı üzme kendini biz bilmiyoruz neden diye sorguluyoruz bazen ama allah bizim için doğru olanı biliyor ve ona göre yaşantımıza yön veriyor.olması gereken oluyo bi şekilde.hayırlısı neyse o olsun inşallah karsına senin gibi biri çıkar mutlu olursun.

İnşallah,cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için :)

Back
X