Sadece içimi dökmek istedim:((

Karabulut87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
51
47
3
36
Seni sevmiyorum ben...Canımı acıtan sadece verdiğim emeklerin bir çırpıda silinmesi, unutulmadı, hiçe sayılması. ..
Seni sevmiyorum ben...Sadece alışkanlık, yaşanmışlık ve caresizliksin benim için. ..
Seni sevmiyorum ben..Sen de beni..sakin aksini söyleme hiç sevmedin sevemedin. .Sadece ara sıra öyleymis gibi davrandin o kadar...
Seni sevmiyorum ben..Bana yasattiklarini, soylediklerini, yaptıklarını, hissettirdiklerini. .
Seni sevmiyorum ben ...Artık bitsin istiyorum.Sadece cesaretim yok o kadar...
Seni sevmiyorum ben..Insani bedeninden çok ağrir mi içi. .Agriyor işte. .
Seni sevmiyorum ben..Ufacık şeylerde gemileri yakmani, inadıni, öfkeni, çocukluğunu sevmiyorum..
Seni sevmiyorum ben...Bana destek olmamani , arkamda durmamani, hep arka plana atmanı...
Seni sevmiyorum ben..Yedi kat ellere gösterdiğin sabrin birazini bile bana göstermemeni, beni HEP haksız bulmanı, eleştirmeni. ..
Seni sevmiyorum ben..Gururumu ayaklar altına aldigimda dahi bana yüz çevirmenin. .Yüz yıllık dusmanmisiz gibi davranmani. .
Seni sevmiyorum ben.. Desemde inanma geberiyorum aşkından. ..

Ne kadar senı sevmıyorum desende
Deliler gibi sevıyorsun..

Boyle bi adamın aşkından nasil geberiyorsunuz ben anlayamiyorum..

Bence o da sen de birbirinizi seviyorsunuz arada oluyor insanız malesef özellikle evliliğin ilk beş yılı kendimizi kanıtlama çabası ile geçiyor karşımızdakini anlamak için degil cevap vermek için dinliyoruz. Herkese sabırlı sana sabırsızsa bu da senden daha çok anlayış beklediği için. Sadece daha sakin olmaya ihtiyacınız var buarada evli olduğunuzu düşünerek yazdın aksi takdirde boşverin gitsin kimsenin aşkından ölmeye lüzum yok

Teşekkür ederim yorumunuz için evliyiz evet belkide birbirimizi yakın gördüğümüz için birbirimize bu kadar yukleniyoruz ..

Ah yurdum kizlari
Bu kadar okuzu nerde bulup da seviyorsunuz anlamiyorum

Çok sevince çok şey bekliyor insan farketmeden. Sadece sakin kalmaya çalışın herşey düzelir burda böyle akıl verenlerin evliliği çok mu iyi sanıyorsunuz herkes o yollardan geçiyor yalnız şunu unutmayın erkekler üç aşağı bes yukarı aynılar bu yüzden alttan alarak sakince onu yönlendirmek gerek çocuk gibiler malesef bize anlatılan o hikayelerdeki adam gibi adam böyle bişey yok oda insan kızınca kırıyor üzülünce üzüyor gecer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…