artık o kadar bunaldımki içinde bulunduğum hayattan yaşadıklarımdan kocamdan. hergün içip geliyo beni komşularıma rezil ediyo 4 sene oldu ya ne çocuğuna bir bez aldığını bilirim ne evine bişey aldığını nede bana herşeyimiz babası ve annesi tarafından karşılanıcak babası cebime 20 30 harçlık koyarsa öp başına koy biriktir istediğin bişey varsa o zaman al doğum yapıcam 2.5 ay sonra ilk doğumumu yaptığım hastaneye gitmek istemiyorum evimin yanındakınde yapmak istiyorum oda 2500 diyor normal doğuma kv ilk gittiğim hastaneye götürmekte ısrarcı neymiş tanıdıklarmış parasını onlar vericek diye bişey diyemiyorum koca denilen zat parayı buldumu gidiyo 2 gün gelmiyo artık dayanamıyorum katlanamıyorum aldığım nefes fazla geliyo hevesle beklediğim evladımın tekmeleri huzur yerine işkence oldu bana böyle bir aileye çocuk getirmek ne kadar mantıklı ne değişti ki anlamıyorum herşey güzeldi artık nefes alamıyorum boşanmak istiyorum bi yndan kocamı çok seviyorum bi yandan bir ot parçasına beni ve çocuklarını sildiği için yediremiyorum kv kp boşanırsam çocuklarımı alıcaklarmış kendileri bakarlarmış ve deli insanlar biliyorum boşanırsan polis molis dinlemez çocuklarımı benden kaçırırlar sonra ben naparım onlarsız nasıl yaşarım nassıl ayakta duruurm ya insan kendine beddua edermi ben hergün kendime beddua ediyorum yaşamak istemiyorum hergün oturup içmeye gitmiş kocayı beklemek istemiyorum yoruldum artık zaten doğum yaklaştıkça onun stresi artıyo korku basıyo hangi hastanede yapıcam o belli deil hiç tanımadığım bir doktorlamı giricem normal doğuma bir günde nasıl güvenip alışıcam kendimi rahat hissedicem nasıl çekicem o sancıları hepsini bırak başımda kocam yokken elimi tutucak ağrın varmı diye sorucak kocam yokken ben nasıl ya nasıl yapıcam bu yükü ben nasıl kaldırıcam nasıl yaşıycam yaşatıam artık hiç umudum kalmadı hayattan hiçbi beklentim kalmadı yorgunmum nefes alamayacak kadar yorgun ve bitkinim artık kızımın ağlamasına sabrım kalmadı uzak durmaya çalışıyorum ondan yoksa ona bağırıyorum el kadar çocuğa sinirleniyorum isteklerini yerine getiremiyorum bazen lanetler ediyorum onu tanıdığım güne hayatıma aldığıma lanetler okuyorum keşke görmeseydim keşke evlenmeseydim diye ah çekiyorum ama artık o kadar geç ki yanlış eş yanlış hayat yanlış insanlar bir başıma kalmışım yapayanlızım napıcamı bilmiyorum artık bıktım herşeyden
(((