- 23 Şubat 2015
- 292
- 40
- 48
- 41
- Konu Sahibi Sultan2015
-
Bir burun hem kavisli hem minik hem kalkık hem de doğal görünümlü olamaz diye düşünüyorum :)
şahaneKizlar sizce nasil
Cok tesekkurler benim dogal burnum ama Yandan bakinca kemer var gibi geldi ilk defa. herkes cok begenir halbuki sonradan kondurulmus gibi minik diye bugun kafama taktim cok ameliyat olmayi dusundumşahane
Bir burun hem kavisli hem minik hem kalkık hem de doğal görünümlü olamaz diye düşünüyorum :)
yalnız bayan kalkık burun istememiş zaten :) kavisli ve minik demiş.bence deee.
tam olarak kastettiğiniz nasıl bir burun acabaaa :))
hayır hiç gerek yok ben yapılmış sandımCok tesekkurler benim dogal burnum ama Yandan bakinca kemer var gibi geldi ilk defa. herkes cok begenir halbuki sonradan kondurulmus gibi minik diye bugun kafama taktim cok ameliyat olmayi dusundum
Cok cok tesekkur ediyorum doktor ariyosaniz atasehirde luva klinik var arkadasim yaptirdi sahane isler cikartiyo afrikali bir doktorhayır hiç gerek yok ben yapılmış sandım
Cok cok tesekkur ediyorum doktor ariyosaniz atasehirde luva klinik var arkadasim yaptirdi sahane isler cikartiyo afrikali bir doktor
Instagram kullaniyosaniz hesap isimlerini veriyim resimleride koyabilirim buraya istersenizresimler var mi
Beni anladığın için tşkleryalnız bayan kalkık burun istememiş zaten :) kavisli ve minik demiş.
kavisli ve minik burun gayet doğal durabilir bence. kalkık olanları dogal durmuyor zaten.
ne demek canım rica ederim.Beni anladığın için tşkler
14 günlük burnum Dr um Bekir Sivri minik kalkik bi burun yaptı bana eski burnum uzun kemerli ve ucu düşüktüKavisli minik burun yaptıran kimse yok mu resim atacak doktor ismiyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?