- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Ya her hareketim izleniyor toplu tasimalarda geçen misal tanimadigim bir adam saçımla oynuyordum kafana taktığın birsey mi var dedi durduk yereSataşmak derken napiyorlar ki anlamadım?
Birde yanıma gelip nerden geldin buraya dediYa her hareketim izleniyor toplu tasimalarda geçen misal tanimadigim bir adam saçımla oynuyordum kafana taktığın birsey mi var dedi durduk yere
Acaba siz mi her hareketinizin izlendiği hissine kapılıyorsunuz? Ya da izlenme durumunuz sizce neden? Bu ikisi birbirinden farklı sorular oldukları gibi farklı şeyler çıkar altından. Toplum baskısı dediğiniz şey çocuk durumunuzla ilişkisi ne peki? Bu dünyaya çocuk mu getirme isteğiniz yok ya da siz burda büyütmek mi istemiyorsunuz? Konuya öyle bi giriş yapmışsınız bir de öyle tuhaf bitirmişsiniz ki neydi ne oldu anlayamadım. Tam olarak sormak istediğiniz ya da fikir istediğiniz konu nedir?Ya her hareketim izleniyor toplu tasimalarda geçen misal tanimadigim bir adam saçımla oynuyordum kafana taktığın birsey mi var dedi durduk yere
Hamileliğimde stres olusturuyor tanimadigim insanlarin bulaşması bn sizofreni degilim kafamda kurmuyorum depresyon bunalim oykum var bu hayata cocuk getirmeme gibi Bi düşüncem yok sadece bu durumu bir ben mi yasiyorum bilmek istedim stres kötü bir durum hamilelikte bunla nasil basedicem yada ortamimi mi degistirmeliyim o konuda fikir almak istedim sadeceAcaba siz mi her hareketinizin izlendiği hissine kapılıyorsunuz? Ya da izlenme durumunuz sizce neden? Bu ikisi birbirinden farklı sorular oldukları gibi farklı şeyler çıkar altından. Toplum baskısı dediğiniz şey çocuk durumunuzla ilişkisi ne peki? Bu dünyaya çocuk mu getirme isteğiniz yok ya da siz burda büyütmek mi istemiyorsunuz? Konuya öyle bi giriş yapmışsınız bir de öyle tuhaf bitirmişsiniz ki neydi ne oldu anlayamadım. Tam olarak sormak istediğiniz ya da fikir istediğiniz konu nedir?
Hobiler edine bilirsiniz kafanızın dagilacagi şeyler yapın stres yapılacak bir durum yok bizim toplumumuzun genel durumu sıkıntılı birini görünce tanımasa bile sorar yani biraz meraklı bir toplumuz ama bu sizi takiple alakalı bir durum değil psikolojik yardımda alabilirsiniz eşinize bu durumu anlatmalısiniz sonuç olarak birlikte dünyaya bir bebek gelecek çözümü birlikte bulmalısınız söyleyecek tavsiye verecek pek başka bir şey de yok sanıyorum namaz kılın dua edin kuran okuyun dinleyin dini sohbetler dinleyin manevi tarafinizi zenginleştirin inanın insana huzur ve sakinlik getiriyor iyi günlerArkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim kimselere söyleyemiyorum çok hassasım bu konuda daha yeni diye dertleşeceğim insan zaten yok yakın çevremde hiçbirine güvenemiyorum babam öldü annem beni ondan sonra yapayalnız bıraktı bu hayatta bir eşim var sahip çıkan ama önceden bir depresyon geçmişim var gerçi doktor kontrolünde bıraktım ama obsesif düşünceler kuruntularım arttı bebeğime faydalı olmak istiyorum o bize Rabbimizin emaneti onu aldırmak istemiyorum çok günah napacağım çok yanliz hissediyorum beni anlayan yok hiç eşimde işinde gücünde çoğu zaman onada yük olmak istemiyorum ama toplumu çok kafaya takıyorum toplu tasimalarda bulaşan çok oluyor bana dışarı çıkmaya korkuyorum ben mesafeli oldukça insanlar satasio bana inadına hiç özgür bir birey gibi hissetmiyorum kendimi toplumda ne olur desteğinize ihtiyacim var acaba turkiyenin genelinde toplum baskısı var mı insanlar tarafından yoksa bunu ben mi kendime çekiyorum anlayamıyorum herkese de hersey anlatılmaz ki
Teşekkür ederim psikolojik destek alacagimda istiyorum aslinda ama ucretli ucretsizler pek ilgilenmiyor yanlarina cagiriyorlar bizde araç yok toplu tasimalarda çok yoruluyorum ben uygun ucretli bir psikolog var mı yonlendirebileceginizHobiler edine bilirsiniz kafanızın dagilacagi şeyler yapın stres yapılacak bir durum yok bizim toplumumuzun genel durumu sıkıntılı birini görünce tanımasa bile sorar yani biraz meraklı bir toplumuz ama bu sizi takiple alakalı bir durum değil psikolojik yardımda alabilirsiniz eşinize bu durumu anlatmalısiniz sonuç olarak birlikte dünyaya bir bebek gelecek çözümü birlikte bulmalısınız söyleyecek tavsiye verecek pek başka bir şey de yok sanıyorum namaz kılın dua edin kuran okuyun dinleyin dini sohbetler dinleyin manevi tarafinizi zenginleştirin inanın insana huzur ve sakinlik getiriyor iyi günler
Yok canım pek bilgim yok bu konudaTeşekkür ederim psikolojik destek alacagimda istiyorum aslinda ama ucretli ucretsizler pek ilgilenmiyor yanlarina cagiriyorlar bizde araç yok toplu tasimalarda çok yoruluyorum ben uygun ucretli bir psikolog var mı yonlendirebileceginiz
neden sataşıyor insanlar anlamadım benArkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim kimselere söyleyemiyorum çok hassasım bu konuda daha yeni diye dertleşeceğim insan zaten yok yakın çevremde hiçbirine güvenemiyorum babam öldü annem beni ondan sonra yapayalnız bıraktı bu hayatta bir eşim var sahip çıkan ama önceden bir depresyon geçmişim var gerçi doktor kontrolünde bıraktım ama obsesif düşünceler kuruntularım arttı bebeğime faydalı olmak istiyorum o bize Rabbimizin emaneti onu aldırmak istemiyorum çok günah napacağım çok yanliz hissediyorum beni anlayan yok hiç eşimde işinde gücünde çoğu zaman onada yük olmak istemiyorum ama toplumu çok kafaya takıyorum toplu tasimalarda bulaşan çok oluyor bana dışarı çıkmaya korkuyorum ben mesafeli oldukça insanlar satasio bana inadına hiç özgür bir birey gibi hissetmiyorum kendimi toplumda ne olur desteğinize ihtiyacim var acaba turkiyenin genelinde toplum baskısı var mı insanlar tarafından yoksa bunu ben mi kendime çekiyorum anlayamıyorum herkese de hersey anlatılmaz ki
Kime diyorsunuzneden sataşıyor insanlar anlamadım ben
He tamam paylasimimi diyorsunuz bilmem bnde cozemedimneden sataşıyor insanlar anlamadım ben
Nerede yaşıyorsun ?Teşekkür ederim psikolojik destek alacagimda istiyorum aslinda ama ucretli ucretsizler pek ilgilenmiyor yanlarina cagiriyorlar bizde araç yok toplu tasimalarda çok yoruluyorum ben uygun ucretli bir psikolog var mı yonlendirebileceginiz
Çanakkale ilcesiNerede yaşıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?