Sadece merak amaçlı soruyorum.

busra29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
90
53
3
27
Kızlar 12. Haftamda dr gittim tabiki cinsiyetini sordum doktora oda kıza benziyor dedi. Sorum şu beni muayene ederken sağ tarafımdan baktı hep gögüs uçlarım çok karardı sürekli eşki tuzlu ve acı yiyorum tatlıyla hiç aram yok bu gebeliğimde ve aşırı derecede erkek hissediyorum. Benim gibi olan var mı sizce dr yanılmış mıdır yada bizim sıpanın pipisi gizlenmiş midir. Ay bilmiyorum bu arada kız erkek ayrımı asla yapmıyorum bu sadece bir his. Gereksiz yorum yapmayın.

12 hafta zaten net soylemek icin erken. Yediginizden ictiginizden bagimsiz kiz da olabilir erkek de. Detayli da daha net gorulur bence.

12 hafta zaten net soylemek icin erken. Yediginizden ictiginizden bagimsiz kiz da olabilir erkek de. Detayli da daha net gorulur bence.
Bir hafta sonra gidicem tekrar kontrole o zaman 16 haftalık olucam bence kesinleşir gibi ama bilemeyiz tabi ben bu şekilde olupta yanılanlar var mı onu merak ettim. İlk çocuğumu 12. Haftada söylemişlerdi ve doğruydu ama onda hissim zaten o yöndeydi

Merhaba ben erkek bebeğe hamileyim hep sağ taraftaydı bende içten içe hep erkek hissettim ama kızım olmasını da çoook istiyordum 13.haftada yüzde 80 kıza benziyor dedi sonra 16.haftada yüzde yüz erkek dedi ben hep tatlı yiyorum öyle ki ilk zamanlar rüyalarımda tatlı görüyordum aşeriyordum normalde tatlıyı hiç sevmem ekşici bi insanımdır.Yani erkek bebek erken belli olur diyorlar ama bence bebekten bebeğe değişiyor bazen saklıyor minnoşlar göstermiyorlar :)

Yediğinizle, meme uçlarınızla cinsiyetin hiçbir bağlantısı yok. Elbette yanılmış olabilir ama ben özellikle erkek istediğinizi hissettim burdan bile, bence salın gitsin.
Aslında tam tersi benim bir kız kardeşim olmadığı için kızımın bir kış kardeşi olmasını istiyorum. Sadece hissimi belirttim birde ilk gebeliğimle bu farklı olduğu için öyle düşünüyorum..

Reactions: The
Anladım , hayırlısı olur inşallah. Benim de bir oğlum var şu an da hamileyim, hayırlısıyla kızım olsun isterim ama belirti durumu maalesef cinsiyetten ziyade her hamileliğe göre değişiyor. Gönlünüzce olur inşallah

Aaa benim doktorumda bayağı donanımlı amahaftaya görücez yanılmış mı yanılmamış mı
Ben küçüklükten beri hep kızım olsun isterdim hayalimde öyle kuruyordum ama hamile kaldığım an öğrendiğimden beri erkek hissettim ve bi erkek bebek sevgisi girdi içime Allah bence veriyor o sevgiyi içe ve bişeyi çok istememek lazım hep tersi oluyor çok isteyince çevremde gördüm erkek isteyen herkesin kızı oluyor şuan hatta doktor bana kız diyince çok sevinmiştim sonra erkek çıktı ama en önemlisi sağlıklı olması şükürler olsun Allah’ın verdiği mucize bize en büyük hediye cinsiyetin hiç bi önemi yok aslında sağlıkla doğsunlar inşallah

Çok teşekkür ederim

Öncesi sağlık. Hayırlısı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…