Sadece merak, dert değil

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
500
53
Arkadaşlar ben kilolu hamile kaldım şuan son haftalardayom ve göbekde çok çatlama yırtıklar oluşdu buna üzülmüyorum kafama da takmıyorum yeterki bebeğim olsun dedim. Ama anlamadığım ben kiloluydum yani göbeğim dümdüz değildi dedim kesin yırtılma olmaz annemde emindi olmaz sende diyordu ama çevremde veyahutta insta’da birsürü zayıf kadınlarda çatlak hiç yok yani asıl zayıflarda olması gerekmiyor mu bende okadar aşırı oldu ki annem şok geçirdi asla beklemiyordum böyle dedi 😁😁 zayıf göbeksiz kadınların olması gerekmez mi askında ya mantığı çözemedim😁

Bebe yağı,duş,yürüyüş bunlar önemli detaylar

ben çatlakların genetik olduğunu düşünüyorum artık
kilolu değildim, son güne kadar düzenli spor yaptım, 7 kilo alarak doğuma gittim, zayıf değilim ama şu anda 54 kiloyum, bende hiç çatlak oluşmadı, benmle benzer kilolardaki arkadaşımda göbeğinde çok çatlak var, o da hamileliğinde sadece 8 kilo almıştı, o da şu anda 56 kilo ve benden 5-6 cm uzun

İlk gebeliğim de 25 kilo aldim öncesi hic gobegim yoktu hiç bir çatlağım olmadı hiç bırsey kullanmadım sımdı 30 haftalık 16 kilo aldım yine bırsey yok cok sukur bence genetik kiloyla vs alakası yok cildin yapısına da bağlı 🧿

Benim de çok çatlağım var kilo alıp vermekten ama hamilelikte çatlamadım. Her gün duş, zeytinyağlı duş jeli iyi geldi sanırım. Eski çatlaklar duruyor takmıyorum onları da. Baya da şiştim aslında ama 6 kilo aldım sadece doğumdan sonra nasıl olur bilmem

Önceden kilolu olup olmamakla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Gebelikte bir dönem hızlı kilo aldıysanız, susuz kaldıysanız ve genetik yatkınlığınız varsa olmuş olabilir.

ben çatlakların genetik olduğunu düşünüyorum artık
kilolu değildim, son güne kadar düzenli spor yaptım, 7 kilo alarak doğuma gittim, zayıf değilim ama şu anda 54 kiloyum, bende hiç çatlak oluşmadı, benmle benzer kilolardaki arkadaşımda göbeğinde çok çatlak var, o da hamileliğinde sadece 8 kilo almıştı, o da şu anda 56 kilo ve benden 5-6 cm uzun
Nekadar güzel spor yapanlara imreniyorum ama tembelikden yapmıyorum 😒 herkesin bünyesine göre demek nekadar ilginç ya

İlk gebeliğim de 25 kilo aldim öncesi hic gobegim yoktu hiç bir çatlağım olmadı hiç bırsey kullanmadım sımdı 30 haftalık 16 kilo aldım yine bırsey yok cok sukur bence genetik kiloyla vs alakası yok cildin yapısına da bağlı 🧿
Ne güzel ☺️ Benim şansım yok demek 1 kere daha hamile kalsam mahvolacsm 😁

Ne güzel ☺️ Benim şansım yok demek 1 kere daha hamile kalsam mahvolacsm 😁

Önceden kilolu olup olmamakla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Gebelikte bir dönem hızlı kilo aldıysanız, susuz kaldıysanız ve genetik yatkınlığınız varsa olmuş olabilir.
Evet hızlı aldım başta sonrasında durdu iştahım gitti halada yok iştahım su da az tüketirim hep ah ah bata hata yapmışım ama olsun neyse😊

çatlak yavaş yavaş kilo alan insanlarda olmaz vücut birden aniden kilo alirsa olur

Kilolu değildim ve çok yumuşak pofidik bir cilde sahiptim. Hamilelikte hunharca çatladım 😁

Ne güzel ☺ Benim şansım yok demek 1 kere daha hamile kalsam mahvolacsm 😁
Amannnn sağlıklı olsunlar da bunların önemi kalmıyo birde zamanla azalıp görünümü hafifliyomus zaten çatlakların oyle diyorlar takmayın kafanıza

bu iş bence genetik. ilk gebeliğimde son haftalarda çatladım lierac vs kullanmama rağmen. bu gebeliğimde henüz çatlak yok krem vs kullanıyorum ama.

Back
X