- 22 Temmuz 2019
- 760
- 500
- 53
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
Yürüyüş fazla yapmıyorum demekki o yüzdenBebe yağı,duş,yürüyüş bunlar önemli detaylar
Nekadar güzel spor yapanlara imreniyorum ama tembelikden yapmıyorumben çatlakların genetik olduğunu düşünüyorum artık
kilolu değildim, son güne kadar düzenli spor yaptım, 7 kilo alarak doğuma gittim, zayıf değilim ama şu anda 54 kiloyum, bende hiç çatlak oluşmadı, benmle benzer kilolardaki arkadaşımda göbeğinde çok çatlak var, o da hamileliğinde sadece 8 kilo almıştı, o da şu anda 56 kilo ve benden 5-6 cm uzun
Ne güzelİlk gebeliğim de 25 kilo aldim öncesi hic gobegim yoktu hiç bir çatlağım olmadı hiç bırsey kullanmadım sımdı 30 haftalık 16 kilo aldım yine bırsey yok cok sukur bence genetik kiloyla vs alakası yok cildin yapısına da bağlı
Ne güzelİlk gebeliğim de 25 kilo aldim öncesi hic gobegim yoktu hiç bir çatlağım olmadı hiç bırsey kullanmadım sımdı 30 haftalık 16 kilo aldım yine bırsey yok cok sukur bence genetik kiloyla vs alakası yok cildin yapısına da bağlı
Evet hızlı aldım başta sonrasında durdu iştahım gitti halada yok iştahım su da az tüketirim hep ah ah bata hata yapmışım ama olsun neyseÖnceden kilolu olup olmamakla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Gebelikte bir dönem hızlı kilo aldıysanız, susuz kaldıysanız ve genetik yatkınlığınız varsa olmuş olabilir.
Amannnn sağlıklı olsunlar da bunların önemi kalmıyo birde zamanla azalıp görünümü hafifliyomus zaten çatlakların oyle diyorlar takmayın kafanızaNe güzel ☺ Benim şansım yok demek 1 kere daha hamile kalsam mahvolacsm
Son 3 ay da 20 kilo alliyorum gebelikler deçatlak yavaş yavaş kilo alan insanlarda olmaz vücut birden aniden kilo alirsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?