• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece merak ettim,kk ya takılayım diye işlerinizi ihmal ettiğiniz oluyor mu?

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Merhaba kızlar KK da takılıyım diye işlerinizi aksattığınız oluyo mu Mesela ben şu anda kızlarımı uyuttum oturdum bilgisayarın başına.Halbuki yemek yapsam çok iyi olur kızlar uyurken.Ama kalkamıyorum Su anda elektrik kesildi diyelim ne yaparsınız

Merhaba kızlar KK da takılıyım diye işlerinizi aksattığınız oluyo mu Mesela ben şu anda kızlarımı uyuttum oturdum bilgisayarın başına.Halbuki yemek yapsam çok iyi olur kızlar uyurken.Ama kalkamıyorum Su anda elektrik kesildi diyelim ne yaparsınız

güzell soruu canımmm beğendimm :)) gerçekten bağımlılık yapıyor ilk başladığımda hiç çıkamadım gece gündüz aklım burdaydıııı sonra kendimi dizginlemeyi öğrendimm ama işler hep aksıyor hele bir muhabbet koyulaşıncaa çık çıkabilirsenn :) evdekilere anlatırken buluyorum bazen kendimi tutamayıp o kadar çok seviyoyurm burayı ama kalk yemeğini yap bir yandanda kk ya bak derimmm :)))

:))) insanin oncelikleri olmali,haklisin insan islerini bitrmeden oturunca takilip kalio,ama ben islerimi bitirmeden oturmuyorm basina,butun islerimi bitirip rahatca takiliyorm,sabahtan kendime bir liste hazirliyorm bugunun yapilacaklari hepsini yaptiktan sonra burdayim:)))

Benda işlerimi bitiriyorum Ha deyince oturamam zaten.İki tane küçük kızım var.Sadece onlar uyuyunca oturabiliyorum.Sabahtan beri yeni giriyorum.Biazdan prenseslerim uyanır.Ondan sonra koştura koştura yemek işine girerim.

benim aksamıyo canım laptpu yemek masasının üstüne koydum amerikan mutfak..bir yandan iş yapıyorum ara ara nete bakıyorum..bende yemeyi koydum ocağa..ama evi bırakıp nete bakmam..biraz ş biraz net:49:

Demekki bende başka kimse yokmuş.neyse bende çıkıyorum kızlar uyandı.Bende çıkayım yemeğimi yapayım bari

Derslerimi bırakıp kk da dolaştığım oluyor.
Ve ben sabahtan beri evde değildim şuan en azından çalışmam gerek ama gelmiş burda dolanıyorum.
Sanırım ben kpss den iyi bir puan alamayacağım
:19:

insan bi gerine gerine kalkar elini yüzünü yıkar mis gibi kahvaltı yapar ilkin değil mi?
sabah uyanır uyanmaz daha gözümün çapağını silmeden burdayım
kahvaltıyı koşarak hazırlıyorum mutfakta çay koy kahvaltı tepsisini oluştur aklım deli gibi burda
çay kaynarda kaynar ocağın üstünde
o kaynadıkça bende kk da demlenirim

kahvaltıyı yaparım gene alel acele aklım kk da
yediğim mideme mi gidiyo yoksa sırtıma mı anlamam
gelişigüzel yutarım aman boşver o gideceği yeri biliyo zaten

kahvaltı bittimi koşa koşa oturma odasına giderim hemen
görende 40 yıllık vuslatına koşuyor sanır

öğle yemeklerine rest çektim zati vakit kaybı
ben kendimi kk ya adadım

akşam kocam gelecek diye kalk koş bakalım yine mutfağa
o ne
yemek yapmak lazım
elim işte aklım kk da yemekleri düzerim düzü düzü ocağa
hooooooop gene koş oturma odasına kk ya
bazen mutfaktan oturma odasına saliyeler içinde uçtuğumu hissediyorum kanatlanıp

kocam gelir beni hep nerde bulur tabiki kk da
yemek varmı var
hadi getirsene açıktım
onudamı ben yapim getiriver görmüyonmu kk da dertli arkadaşların derdine merhem oluyom ben

yemek yenir masayı kim toplucak
çağır gelsin baban toplasın ne bilim ben kim toplucak görmüyon mu bak birinin kaynanası ümüğüne basmış benim ona cevap yazmam lazım
gece saat 12 olur hadi gel yatalım der eşim
benim uykum gelmedi daha derim
ama hele gel bi gör uykusuzluktan gözümün biri açık öteki kapalı
nereye ne yazıyom bende bilmiyom ki

bu kk büyük şey
aile saadetim bozulcak
ama en büyük kk:52::52::52::kkk::kkk::kkk::72::72::72::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
insan bi gerine gerine kalkar elini yüzünü yıkar mis gibi kahvaltı yapar ilkin değil mi?
sabah uyanır uyanmaz daha gözümün çapağını silmeden burdayım
kahvaltıyı koşarak hazırlıyorum mutfakta çay koy kahvaltı tepsisini oluştur aklım deli gibi burda
çay kaynarda kaynar ocağın üstünde
o kaynadıkça bende kk da demlenirim

kahvaltıyı yaparım gene alel acele aklım kk da
yediğim mideme mi gidiyo yoksa sırtıma mı anlamam
gelişigüzel yutarım aman boşver o gideceği yeri biliyo zaten

kahvaltı bittimi koşa koşa oturma odasına giderim hemen
görende 40 yıllık vuslatına koşuyor sanır

öğle yemeklerine rest çektim zati vakit kaybı
ben kendimi kk ya adadım

akşam kocam gelecek diye kalk koş bakalım yine mutfağa
o ne
yemek yapmak lazım
elim işte aklım kk da yemekleri düzerim düzü düzü ocağa
hooooooop gene koş oturma odasına kk ya
bazen mutfaktan oturma odasına saliyeler içinde uçtuğumu hissediyorum kanatlanıp

kocam gelir beni hep nerde bulur tabiki kk da
yemek varmı var
hadi getirsene açıktım
onudamı ben yapim getiriver görmüyonmu kk da dertli arkadaşların derdine merhem oluyom ben

yemek yenir masayı kim toplucak
çağır gelsin baban toplasın ne bilim ben kim toplucak görmüyon mu bak birinin kaynanası ümüğüne basmış benim ona cevap yazmam lazım
gece saat 12 olur hadi gel yatalım der eşim
benim uykum gelmedi daha derim
ama hele gel bi gör uykusuzluktan gözümün biri açık öteki kapalı
nereye ne yazıyom bende bilmiyom ki

bu kk büyük şey
aile saadetim bozulcak
ama en büyük kk:52::52::52::kkk::kkk::kkk::72::72::72::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ayy süper olmuş.Akşam akşam güldürdün beni.Benimki bırakmaz ki akşam takılıyım.İşten gelir oturur yatana kadar oturur.Gündüz ne kadar girebilirsem.Çocuklardan fırsat bulabilirsem akşamda telefondan takılıyorum.Büyük kızımı kaynanam götürmüştü akşamleyin.
Dedim eşime sen kızı alda gel.Annesine yolladım.Rahat rahat takılıyım diye.Ayy eşim okumasın bunu.Çok mu kötüyüm yaa

kızlar sanırım bende sallamaya başladım ev işlerini,GERÇİ BEN ÖNCEDENDE SALLIYODUM:))

AMAAAN BOŞVER EV BEKLER, KK BEKLEMEZ

NE DEMİŞ ATALARIMIZ,KK İLE YATAN,KK İLE KALKAR

(kaydev38 kullanıcısından alıntı yapamadım onun yerine kendim alıntıladım)

ne kötüsü ayol
cehennem zebanisi yanımızda halt etmiş :1:

:kkk:
:1:

Son düzenleme:
sabahları yataktan kk diye sıçrayarak uyanıyom
kendimden geçerim kk dan geçmem

Son düzenleme:
buğdaytanesi82 çok hoşsun yaaa okurken yazını çok güldümm::))

bende genelde işimi yapmadan oturmak istemem çünkü bi takıldımmı kk ya işler kalıyor ...:9::9:

işlerimi bitirip oturuyorum genelde ama bazen ipin ucunu kaçırdığım oluyor.........:12:sizlerle sevinip,sizlerle üzülüyorum bazen fikir ayrılıklarımız olsada burayı ve buradaki herkesi çok seviyorum:16: iyiki varsınız :kkk:

Yatakları toplarım.
Sobayı yakarım.
Kahvaltı yapıyoruz eşimle.
Evimi süpürüyorum.
Bulaşıkları makineye yerleştiririm.
Yemeğimi yaparım.
Ocaga koyup pc başına otururum.
Bu hep böyle.
Aksatmam.
Zaten sıkılıyorum arada.Okumaktan gözlerim kanlanıyor.

Back
X