sadece mutfak dolabı kapaklarını değiştiren varsa yardım lütfen..

annecik82

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
124
5
318
Ankara
kızlar merhaba.mutfak dolaplarım çok sağlam ve şekilleri güzel sadece 10 yıldır usandım artık.sadece kapaklarını değiştirsem ve ankastre fırın ocak alsam çok pahallıyap patlarmı acaba...dolaplarını böyle ucuza mal edenler varsa resmile birlikte kaça mal ettiklerini yazabilirmi acaba...
:56:

merhaba bende mutfak dolaplarımdan şikayetçiydim ve kira olduğu için değiştiremiyordum ama daha pratik bir çözüm buldum yapışkanlı folyolar bu işi harika yapıyor hem yepyeni bir görünüm hem maliyeti düşük.
Gekkofix parlak siyah ve kırmızı folyolardan aldım ben rolusu 2 mt ,fiyatı 13 lira ölçüp ihtiyacınız kadar alırsınız zaten daha hesaplı olanlarda var ama içime sinsin diye bunu tercih ettim ben .şuan tam bitmedi dilerseniz bittiğinde eski ve yeni halini paylaşırım burada :)

merhaba bende mutfak dolaplarımdan şikayetçiydim ve kira olduğu için değiştiremiyordum ama daha pratik bir çözüm buldum yapışkanlı folyolar bu işi harika yapıyor hem yepyeni bir görünüm hem maliyeti düşük.
Gekkofix parlak siyah ve kırmızı folyolardan aldım ben rolusu 2 mt ,fiyatı 13 lira ölçüp ihtiyacınız kadar alırsınız zaten daha hesaplı olanlarda var ama içime sinsin diye bunu tercih ettim ben .şuan tam bitmedi dilerseniz bittiğinde eski ve yeni halini paylaşırım burada :)

Slm canım yazını okudum bende öle bişey yspmak istiyorm ama nasl yapacağımı bilmiyorm kenarlarını nasl kaplıyosun resim varsa atarsan sevinirim :)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403965376.274020.webp kaplama işi biraz uzun sürüyor dolap kapaklarını söküp iyice temizlemelisiniz önce ki kapşama yapınca kabarmasın. Kaplama yaparkende kredi kartı yada banka kartı gibi ufak kartlar işinizi görür üzerinden geçmek için kaplama işlemi bitince kuru bezle silerken çok yakın olmamak kaydıyla kurutma makinası tutarsanız yine kabarma kavlamalar olmaz biz oyalandık biraz gerçi akşam 10 da başladık sabah 6 gibi yeni dolaplara kavuştuk ama değdi kesinlikle :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403965649.695688.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1171670 kaplama işi biraz uzun sürüyor dolap kapaklarını söküp iyice temizlemelisiniz önce ki kapşama yapınca kabarmasın. Kaplama yaparkende kredi kartı yada banka kartı gibi ufak kartlar işinizi görür üzerinden geçmek için kaplama işlemi bitince kuru bezle silerken çok yakın olmamak kaydıyla kurutma makinası tutarsanız yine kabarma kavlamalar olmaz biz oyalandık biraz gerçi akşam 10 da başladık sabah 6 gibi yeni dolaplara kavuştuk ama değdi kesinlikle :) Eki Görüntüle 1171671

Ayy süper olmuş çok beğendim iyi günlerde kullanınhiç belli bile değil ama bende bi sıkıntı var benimki böle düz değil kenarlıklı onlara olmaz sanırım :(

Teşekkür ederiiim :) bardakları koyduğumuz yerde bizimde korumalık vardı onu da söküp boyadım askılık yaptım mesela .sizinkilere de olur aslında ama çok uğraştırır maalesef nette boyama ile olanları da gördüm onu deneyebilirsiniz sizde dolap boyama diye girerseniz arama motoruna çıkar :)

Eki Görüntüle 1171670 kaplama işi biraz uzun sürüyor dolap kapaklarını söküp iyice temizlemelisiniz önce ki kapşama yapınca kabarmasın. Kaplama yaparkende kredi kartı yada banka kartı gibi ufak kartlar işinizi görür üzerinden geçmek için kaplama işlemi bitince kuru bezle silerken çok yakın olmamak kaydıyla kurutma makinası tutarsanız yine kabarma kavlamalar olmaz biz oyalandık biraz gerçi akşam 10 da başladık sabah 6 gibi yeni dolaplara kavuştuk ama değdi kesinlikle :KK66: Eki Görüntüle 1171671

ay çok güzel olmuş maşallah elinize sağlık.
bende yapmayı planlıyorum ama bir türlü güvenemiyorum kendime beceremezsem diye,
bir şey soracam yakından kaplama kağıt olduğu anlaşılıyormu ayrıca silerken sorun çıkıyormu

kızlar merhaba.mutfak dolaplarım çok sağlam ve şekilleri güzel sadece 10 yıldır usandım artık.sadece kapaklarını değiştirsem ve ankastre fırın ocak alsam çok pahallıyap patlarmı acaba...dolaplarını böyle ucuza mal edenler varsa resmile birlikte kaça mal ettiklerini yazabilirmi acaba...
:KK56:
kapakları boyasanız daha az masraf olur bence..

bayanlar ben bu işi yapıyorum eğer mutfağınız sağlamsa kapakları değiştirmek hem çok kolay hemde malieti çok az

Mesela hangi ebatta ölçüde kapaklar ne kadar tek satış fiyati nedir paylaşabilir misiniz
istediğiniz ölçüde kapak yapılabilir mesela 1 mutfak 5m2 ile 10m2 arası değişir 1m2 istediğiniz renk ve modele göre 150TL ila 300 TL arası olabiliyo ve 1 haftada mutfağınız yenileniyo

istediğiniz ölçüde kapak yapılabilir mesela 1 mutfak 5m2 ile 10m2 arası değişir 1m2 istediğiniz renk ve modele göre 150TL ila 300 TL arası olabiliyo ve 1 haftada mutfağınız yenileniyo
Sizin yeriniz nerde düşündüğümüz zaman size nasıl ulaşabilirim ve akrilik kapakta ayni mi tutar

Sizin yeriniz nerde düşündüğümüz zaman size nasıl ulaşabilirim ve akrilik kapakta ayni mi tutar
YERİMİZ İSTANBUL/İKİTELLİDE EVET AKRLİKTE AYNI ULAŞMAK İSTERSENİZ DİREK MESAJ GÖNDERİN BİLGİLERİNİZİ ARIYALIM SİZİ

Back
X