Sadece sevmek ve sevilmek yeterli mi

Meremortal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
1
0
1
29
Evet,uyandığımdan beri bu soru var aklımda.Erkek arkadaşımla bir yıldır beraberiz.Cinsel anlamda ona uzak olmama çok üzüldüğünü söyledi.İlk sevgilim olduğunu biliyor,çok çekingen biri olduğumu da.Mesele sadece bu da değil tabi,kendime yakıştıramıyorum kirli konuşmaları bile.Buluştuğumuzda sürekli beni öpmek istiyor,bazen sapıklık yapmaya çalışıyor karşılık vermediğimde beni istemiyorsun diyor.Seni sevdiğim için başkalarıyla bu ihtiyacımı gidermiyorum gibi bir şey dedi geçen günlerde epey ağır geldi bu.Yani ben birini seviyorsam bu konuda üstüne gitmem diye düşünüyorum tüm erkekler mi böyle,anlayış gösterebilir gayet.İlişkimizin sağlıklı yürümesi için gerekliymiş,başka erkeklerden ne farkı kalırmış.Gerçekten çok sinirleniyorum ve üzülüyorum.Ben her konuda hoşgörülü olmaya çalıştıkça o daha da anlayışsız biri haline dönüşüyor.Ayrılık vakti mi gelmiş acaba?

eşi değilsiniz içinizden gelmedikçe hiçbir şey yapma zorunluluğunuz yok.
bu şekilde zaten içinizden gelmez her adımda daha fazlasını isteyecek sizi anlamayacak biri var karşınızda.

Evet,uyandığımdan beri bu soru var aklımda.Erkek arkadaşımla bir yıldır beraberiz.Cinsel anlamda ona uzak olmama çok üzüldüğünü söyledi.İlk sevgilim olduğunu biliyor,çok çekingen biri olduğumu da.Mesele sadece bu da değil tabi,kendime yakıştıramıyorum kirli konuşmaları bile.Buluştuğumuzda sürekli beni öpmek istiyor,bazen sapıklık yapmaya çalışıyor karşılık vermediğimde beni istemiyorsun diyor.Seni sevdiğim için başkalarıyla bu ihtiyacımı gidermiyorum gibi bir şey dedi geçen günlerde epey ağır geldi bu.Yani ben birini seviyorsam bu konuda üstüne gitmem diye düşünüyorum tüm erkekler mi böyle,anlayış gösterebilir gayet.İlişkimizin sağlıklı yürümesi için gerekliymiş,başka erkeklerden ne farkı kalırmış.Gerçekten çok sinirleniyorum ve üzülüyorum.Ben her konuda hoşgörülü olmaya çalıştıkça o daha da anlayışsız biri haline dönüşüyor.Ayrılık vakti mi gelmiş acaba?

Cinsellik yaşamak ya da yaşamamak kendi tercihiniz. İlişkide iki taraf da isterse yaşanır bu.

Ama cinsel isteği sapıklık olarak değerlendirmek de çok sağlıklı bir düşünce yapısı değil bence.

ikili ilişkilerde her şey karşılıklı,istemiyorsanız olmaz yapmayın... siz bu soruyu soruyorsanız ayrılık vakti gelmiş..

Arkanıza bakmadan koşmaya başlayın ve kaçın...

Daha iyileri sizi gerçekten seven birileri olacaktır, size düşüncelerinize değer veren ve sizinde dokunmak öpmek istediğiniz birileri... Ama o kişi bu kişi değil ve emin olun o söyledikleri yalan...

cinsellik tüüü kaka, cinsellik isteyen erkek sapık değildir.

ama bu konuda size baskı yapmamalı.

Vücudunuz sizin onun üstünde karar verme hakkı olan sadece sizsiniz. Karşınızdakini memnun etmek için asla istemediğiniz birşey yaşamayın çok pişman olursunuz.

Nasil kadinlar ayni ise erkeklerde ayni.
Erkeklerin piskolojik baskisi. Beni sevmiyorsun beni istemiyorsun? Demek..
Ee ben oyle dersen beni sevdigini ispatlamak icin kendini bana verecek yada opturecek elletecek vs. Diye dusunuyorlar ki cocugu basariyorda bunu
Ve ihtiyacimi baskasinda gidermedim . Lutfettin beyefendi. Ne desaduf bende gidermedim diyi ver.
Bu tarz piskolojik baskilara boyun eymeyin. Cizginizi bozmayin.
Beni sevmiyorsun istemiyorsun dediginde kimin sevmedigi belli istemedigim seyi yaotirmaya calisarak de. Ihtiyac meselesini acarsada. Lutfettin diyi ver.

Ne olacak beni opmuyon beni sevmiyon. Sende yoo seni seviyorum bak ispatliyorum pat opucen. Bunu bekliyorlar.

Kullanacak adam ariyorlar. Evet insan sevdigine dokunmak opmek ister ama karsidakide isterse.

çok çirkin ifadeler.
dürtülerini kontrol etmeyi öğrenmeli.
3 yaşında pipisini yeni keşfetmiş çocuk gibi davranmamasını söyleyin....

çok çirkin ifadeler.
dürtülerini kontrol etmeyi öğrenmeli.
3 yaşında pipisini yeni keşfetmiş çocuk gibi davranmamasını söyleyin....
3 yasindami kesvediyorlar.
:) benim bir tane yegenim var. Simdi 4 yasinda ama 3 yasinda iken. Ettiği laflara hayret etmistim.
Cok afedersiniz...
Annesine, anne bak! Pipiminkendim indirip kaldirabiliyorum demis. Annesi şok...
Ve birgunde anneme. Anneanne ya buda hemen uyaniyo hic uyumuyo demis.
Dedim tevbe estagfurullah... nasil diyo bunlari nerden biliyo... yani nasil bir dogaclamadir ic gududur. Tevbe tevbe... buyunce dusunemiyorum bile...
Sok olmustum resmen.

Benim için yeterli değil.

Sizin için yeterliyse, sevgilinizin buna saygı duyması gerekiyor. Eğer ilişki anlayışlarınız, ilişkiden beklentileriniz farklıysa da güzelce ilişkiyi bitirmesi gerekiyor.

Back
X