allah sağlıkla kavuştursun evladınla seni inşallah. ben 2012 yılında spinal sezaryen oldum. normal doğum için uğraştım olmayınca dr.um sezaryen dedi ve spinali anlattı ben kesinlikle komple bayılmak istiyorum dedim. dr.um da bu kararı sana bırakamam böylesi daha uygun demişti. o an her şey inanılmaz hızlıydı zaten. ben sedyede normal sandalyede oturur gibi oturdum. önümden biri beni komple kavrayacak sekilde sarıldı. derin nefes al dedi. nefes aldım. arkamda belimin üstüne doğru omuriliklerimi yoklar gibi sayar ggibi dokundu anestezi uzmanı. ve ben iğne olacağını bilmiyordum. bekle iğne yapıcaz dememişlerdi. kesinlikle iğneyi hissetmedim. ne girisini ne çıkışını hiçbirşeyi hissetmedim. kan alma damar yolu açma durumlarında fenalaşırım normalde. ama bu öyle olmadı. zaten iğne yapılınca saniyede önümdeki kişi bacaklarımı sedyeye kaldırdı biri beni yatırdı biri perde cekti önüme biri kolumu bağladı. inan ki her şey 2 dakika içinde oldu ve bitti. sonrasında da ilk gece ayağa kalkarken ve yatarken zorlandım . çok şükür güzel bir doğum oldu. doğum sonrası hafif bi sırt ağrısı hissettim kısa sürede toparlandım çok şükür. inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız. nacizane tavsiyem, çok fazla o günü düşünüp bu güzel günlerinizi stresle geçirmeyin. bi şekilde olacak ve bitecek. rabbim hayırlısını versin