- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
öncelikle hanımlar ben paylaşmak için kaydoldum çünkü danışıp tarafsızca yardım almak istedim. bir yılı geçtiğim bir ilişkim var ve çok samimiyiz. beraber yapmadığımız şey kalmadı. birbirimizin arkadaşları artık ikimizin de arkadaşı oldu. ailelerimiz biliyor ve ailelerimizle de görüşüyoruz. hiç gizlimiz saklımız yok. o benim aynı zamanda da en yakın arkadaşım. bu yüzden yakın arkadaşlarımızla ilgili ne bilirsek birbirimizle paylaşırız. bu kısmı belki yanlış bulabilirsiniz ama eleştiri değil öneri bekliyorum... sevgilim benle tanışmadan bir süre önce bir arkadaşıyla ilgili son derece önemli bir şey öğrenmiş. fakat arkadaşı bu konuyu kapatmasını söylemiş. biz sevgili olduktan sonra bahsettiğim kişiyle çift olarak oldukça yakın arkadaş olduk. beraber bir çok şey yaptık. ben hafta sonu evimde bile ağırladım hepsini. fakat bugün öğrendim ki sevgilim o bildiği şeyi benden 1 yıldır saklıyor. Ben şu ana kadar ondan en ufak bir şey bile saklamadım. Bahsettiğimiz kişiyle aynı masada oturduk, kendi evimde ağırladım ve böyle bir şeyi bana söylemiş olmalıydı diye düşünüyorum. üstelik sanırım yakın olmadığımız bir arkadaşımızın bile haberi var bu durumdan. gerçekten çok kötü hissettim kendimi. Benimle paylaşması gerekirdi. Ben de arkadaşımızı bunu bilerek tanımalıydım. Şimdi aramız çok kötü. kendisi pişman. beni tamamen haklı buluyor ama ona karşı affedici davranamıyorum. kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyordum. lütfen yardımcı olun...
NOT: bahsettiğim bilgi sıradan arkadaşlar arasında kalması gerekir diyeceğiniz cinsten bir sır değil. bir insanı tanırken bilmeniz gereken belli başlı şeylerden birisidir bu bilgi. nasıl davranmalıyım?
NOT: bahsettiğim bilgi sıradan arkadaşlar arasında kalması gerekir diyeceğiniz cinsten bir sır değil. bir insanı tanırken bilmeniz gereken belli başlı şeylerden birisidir bu bilgi. nasıl davranmalıyım?
Son düzenleme: