sadece tavsiye bekliyorum

ahlaki yönünü sevgilim de gerçekten bilmiyor. evliliğin kağıt üstünde olduğunu düşünüyor ve konunun dışında kalmayı tercih etmiş sanırım

eee o zaman sorun ne? sevgilinizle zaten bunları konuşmussunuz bir sonuca baglamışsınız gibi bizden nasıl bir tavsiye istiyorsunuz

eee o zaman sorun ne? sevgilinizle zaten bunları konuşmussunuz bir sonuca baglamışsınız gibi bizden nasıl bir tavsiye istiyorsunuz
konuyu bilip bana söylememesi ve düğün fotoğrafı gördüğü halde olayın üstüne gitmeyip adamın sevgilisiyle takılmasını normal karşılaması tuhaf değil mi? böyle bir şeye karşı nasıl sessiz kalıp benimle paylaşmaz

Ben biri bana bunu desin demesin çok önemsemem
Ama 'arkadaş' kavramına hele de evime girip çıkana çok önem veririm
Ben birinin evli olduğunu ama aynı zamanda sevgilisi olduğunu duysam, o kişi kankam bile olsa silerim
Sevgilimde silmeliydi
Madem silemiyo hatta saklıyo, ben sevgilimi silerim

o evlilik konusunu sorgulamadan kapatmış ve olayın içinden çıkmış. bildiği halde bana söylememiş. evliliği kâğıt üstünde düşünmüş olabilir ama yine de bu sessiz kalınacak bir şey olduğunu göstermez. beni bilgilendirmeliydi. benim derdim bu. ve bende evimde ağırlamaz samimiyet kurmaz sorgulardım olanları

o evlilik konusunu sorgulamadan kapatmış ve olayın içinden çıkmış. bildiği halde bana söylememiş. evliliği kâğıt üstünde düşünmüş olabilir ama yine de bu sessiz kalınacak bir şey olduğunu göstermez. beni bilgilendirmeliydi. benim derdim bu. ve bende evimde ağırlamaz samimiyet kurmaz sorgulardım olanları
Tamam da tavsiye sormuşsun söyledik
Sen sadece takıldığın kısımda ısrarcısın, e o zaman o kısıma kızıp sonra barışayım mı diyorsun
Barış sen bilirsin
Ama bana inandırıcı gelmedi, sana yaklaşmasa hala daha bildiğini saklayacaktı çünkü abes gelmiyor iş sana olunca şimşekler çakar gibi olmuş biraz

konuyu açıkladım okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.
Buraya kadar yazılanları okudum, birincisi adam bnce de baya baya evli ve tehlikeli bi adam. Bence sevgilin bu adamla çok samimi de olmayıp bu evlilik muhabbetini de sonradan ve başka birinden öğrendiği için fazla deşmemiş, kağıt üstünde olabileceğine inanmış ama çok emin de olamadığından seni huylandırmak istememiş. Sonra sana sarkıntılık eder gibi olunca da adama bakışı değişmiş ve dayanamayıp senle de paylaşmış evlilik mevzusunu. Bence affedebilirsin ama sevgilinin bu adam ve bunun gibilerle bir daha arkadaşlık etmemesi koşuluyla ve gerçekten pişman olduğuna inanırsan...bu seferlik saflığına verirsin

Buraya kadar yazılanları okudum, birincisi adam bnce de baya baya evli ve tehlikeli bi adam. Bence sevgilin bu adamla çok samimi de olmayıp bu evlilik muhabbetini de sonradan ve başka birinden öğrendiği için fazla deşmemiş, kağıt üstünde olabileceğine inanmış ama çok emin de olamadığından seni huylandırmak istememiş. Sonra sana sarkıntılık eder gibi olunca da adama bakışı değişmiş ve dayanamayıp senle de paylaşmış evlilik mevzusunu. Bence affedebilirsin ama sevgilinin bu adam ve bunun gibilerle bir daha arkadaşlık etmemesi koşuluyla ve gerçekten pişman olduğuna inanırsan...bu seferlik saflığına verirsin

tavsiyen ve ilgin için teşekkür ederim :)

konuyu bilip bana söylememesi ve düğün fotoğrafı gördüğü halde olayın üstüne gitmeyip adamın sevgilisiyle takılmasını normal karşılaması tuhaf değil mi? böyle bir şeye karşı nasıl sessiz kalıp benimle paylaşmaz

düğün fotoları olan bir evlilik kağıt üstünde bir evlilik değildir basbayağı evli adam

Ay bu ne birbirinizin otunu b*kunu da bilmeyiverin.Takılmayın bu kadar ince şeylere.İstemiyordur arkadaşı belki özellikle sizin bilmenizi.

boyle onemli bi biseyi sevgilisi bilmiyor....
sevgiliniz de onlarla gorusmeye devam ediyor.
gizlisi saklısı olan yalancı bi insanla arkadaslııgını niye devam ettiriyor. size soylemedigi icin degil arkadas kalmaya devam ettigi icin kızardım ben olsam.

Bence öyle çok da önemli bilmeniz gereken bir durum değilmiş ki

Ben de uyuşturucu bağımlısı vs sandım

Sizi değil sevgilisini ilgilendirir siz bilseydiniz evinize almayacak mıydınız yani

Sevgiliniz de herşeyi size yetiştirmesin zaten doğru olan bu

Back
X