• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece uyardım kıskanç, haset oldum

Hayalmeyaldusler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
953
1.302
33
35
Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.

Şimdi şöyle bir durum var
Aynısını ben yapsam(töbe ki yapmam :) ) ve bir başkası tarafından uyarılsam kendimce derim ki, "neyin ne olduğunu biliyorum bende düşünebiliyorum yani, niçin uyarıyor herkes kendi hayatını yaşasın" derim. pek hoşuma gitmez yalan yok
ama kuzenin gibi de tuhaf ve ara bozucu bir tepki vermem hele ki o konuşmanın üzerine şimdiden kıskanılıyorsun da bilmem ne de hayattta yapmam öyle ergen vari şeyler
karışmasaydın, karışıpta canını sıkmasaydın keşke

Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.

Ayyyyy ne gicik kadin. Gorusme bos ver. Ben dediginde bir kiskanclik ya da kotu niyet goremedim ama bundan sonra fikrini kendine sakla ki su gereksizler laf edecek yer bulamasin.

Evet onlara özeniyor sanırım keşke hiç karışmasaydım diyorum ama böyle bir tepki alacağımı hiç düşünmemiştim.

Bence iyi yapmışsın.

Ben hatta sildirene kadar başının etini yerdim.

Ya da bilmiyorum instagramda nasıl çalışıyor ama fotoğrafı şikayet falan ederdim.

Komşusunun fotoğrafını koyacak olsa "ay cınım beğendin mi koyayım" der izin ister

Ama mesele çocuklar olunca boy boy fotoğraflarını da eklemekten geri durmuyorlar

Niyetinin iyi olduğundan hiç şüphem yok
Ama kuzenimde olsa o fotoyu kaldır gibi bir yaklaşımla
gelse.. Tavrım hoş olmayabilirdi.
Tutup ta ertesi gün bebeğim çok kıskanılıyorsun şeklinde kezbanlıkta yapmazdım ama..
Hiç karışmaman gerekirdi.
Bilmem belkide karışmamam gerekiyordu ama her gün fotoğraf koyuyor bende beğeniyordum ama banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını koymasını yanlış buldum uyardım.

Bir takim seylerden rahatsiz oldugunuz icin yakininizi uyarmak istemissiniz. Kotu niyet goremedim.size kotu gelen ona normal gelmis olabilit ama diger resimin altina yazdigi cumle cok cahilce geldi.size yollanmamis dahi olsa hedefte baska kiside olsa buradan cok cirkin bir temasi var... İletisime gecmeyin.yazmayin sormayin..

Çocuğunun başına bir şey gelince mi anlayacak hatasını?? Ya hu bu ülkede kundaktaki bebeğe bile tecavüz ediyorlar tövbe yarabbim normal resim olsa neyse yine ama banyo yaparken resim atmak nedir ya resmen teşhir ediyor çocuk üstünden beğeni sayısını arttırıyor

Kuzenin tam fesatmış insanlar çocuklarının normal resmini koymaya çekinirken senin kuzen banyo resmini koymuş. Böylelerini uyarmaya bile değmez yeni nesil ciciş gelinler taze annelere özenmiş anlaşılan.

sen üstüne düşeni yapmışsın. İyi ki de uyarmışsın.
Çünkü malesef bu ülkede 3 aylık bebege tecavüz eden, ondan haz duyabilen mahlukatlar var.

5 yaşında kızım var sosyal medya hesaplarımda toplam 10 tane fotosu yoktur belki (profillerim de kapalı olduğu halde)
buna rağmen biri beni uyarsa sinirlenirim, ki bazen annem diyor koyma kızın resmini nazar olacak diye, ona bile bozuluyorm koskoca kadınım ben senin akıl ettiğini akıl edemiyor muyum diye.
sizin yaptığınız bu bakımdan doğru olmayabilir, ama onun 10 yaş zekasında göndermeler yapması tam skandal, bir süre hiç muhattap olmayn, onun tavrına göre sonrasını düşünürsünüz.

Back
X