Sadece üzüntümu paylaşmak istedim.

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Mrh hanımlar,
Esim bir fabrikada işçi olarak çalışıyor ben de öğretmenim..o benden daha fazla yoruluyor ve bu ara mesaileride zorunlu olduğu için eve 9 da filan geliyor. İşinden ve hayattan surekli şikayet ediyor.
Ben de 2 aylık hamileyim şükür iyi giden bir hamilelegim var.kendi başımın çaresine bakıyorum.
Eşimin ailesi esimin işiyle olan sıkıntısını biliyor ve kayınpederim başka bir iş bul ayrıl derken kayinvalidem sen çocuğa bakarsın Amerika da oyleymis ben çok ilersini görüyorum dedi. Esim de annesini azarladi tabi. Ama ben o kdar kırıldım ki. Esim de bana sakasina ev beyi olcam filan demeye başladı.
O uzulmem bugün ben de mide bulantısı ve haksızlık yaptı..o kadar üzüldüm ki paylaşmak istedim sadece..

kadın öylesine bi laf etmiştir. ciddi olduğunu sanmıyorum. niye bu kadar takıldınız ki.

Eşinizin ciddi ciddi işi bırakma gibi bir planı yoksa bu kadar dert etmeyin.
Yeni iş arama gibi bir durumu varsa da keşke bunları çocuktan önce düşünüp halletseydi.

espiri olarak konuşulmuş gibi.
ancak eşinin işi bırakma konusunda ciddi bir niyeti var mı öncesinden ?
neden üzüldün bu kadar.
sen çalışıcaksın bebeğe o mu bakacak?
hiç geçti mi aranızda böyle bir mevzu?

Hamile olduğunuz için abartıyorsunuz. Şaka yapmışlar. Siz de deseydiniz bebeğim için doğum izni alıcam. Evde bir ev hanımı bir ev beyi bir de bebek süper olur diye.

Çok ciddiye alınarak kendinizi üzüntüyle hırpalayacağınız bir durum değil.
Kaldı ki böyle bir durum oluşacak olsa dahi, sizin eşiniz ile alacağınız bir karar.
Muhakkak ki artısı eksisi konuşulur, eşin bir gün pat diye "ben istifa ettim" diyecek hali yok.

Çok kafanızda büyütmeyin.
Fakat yine de eşinize rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz.
Tatlı dille laf arasında "bence erkek evin direğidir, bu evin en önemli kazanç kaynağı her daim senden gelmelidir" gibi yüceltici sözlerle yönlendirebilirsiniz.

Neyine üzüldünüz ki bu kadar?
Ben olsam bana uyar evde sen çocuğa bak zaten bakıcıya güvenmem derdim
Hatta eşime bazen bebeğe sen bak ben çalışayım diyorum :)

Üzülme arkadaşım,inşallah eşin gaza gelen bir tip değildir.
Aklı başında bir adamdır. Sorumluluk sahibidir.
Eski kayınvalidem oğluna birgün çok gaz verdi aynı konuda.
Adam bir hafta dolmadan istifa edip 3 ay evde yatmıştı.
Şahsen ben çok üzülmüştüm.

Niye bu kadar uzuldunuz ki? Evin ekonomik yukunu tek basiniza alma ihtimali mi uzdu? Sahsen cocuguma ben bakicam ins Allah nasip ederse, ama ben bakamayacak olsam esimden baska bakmasini isteyecegim kimse yok, buna kendi annem ve esimin annesi de dahil... Esinizin daha iyi kosullarda is bulma imkani varsa eger bence o imkani kullanmak yarariniza olabilir, bir sure issiz kalacak olsa bile belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…