Sadece ve sadece fikir istyorum..

ada3422

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
29
2
86
İstanbul
Merhaba herkese.. ben 3 aydır biriyle beraberim ve ben bu kişiyle beraber oldum.. ALLAH affetsin diyorum beni.. Konuya gelirsek sevgilim en başta ailesini evlenince neler olucağını falan hep söyledi.. nelerle karşılaşıcağımı. ilişkinin ilk başından herşeyi anlattı... daha sonra dini nikah kıydırmayı düşündük ve bunun sorumluluğunu alabilceğini söyledi.. ama kıymadılar tabi.. yasak olduğu için.. her neyse şuan evlilikle ilgili konuştuğumda ilerde ne olucağını bilemeyiz dedi. ve ekledi.. daha yeni tanıyoruz birbirimizi dedi..huylarımızı falan dedi... ben evlilik seninle olsun isityorum ama kısmet dedi.. benim bütün maddi masraflarımı o karşılıyo.. manevi olarakta hep yanımda.. ama bu evlilikle ilgili kaçamak cvp vermesi beni şüphelendirdi.. beni sevgilisi olarak değilde eşi olarak gördüğünü söyledi ama kısmet falan demesi ertelemesi düşündürdü ???

ben anlamadım maddi olarak siin masraflarınızı neden karşılıyor siz beraber mi yaşıyorsunuz?
evlenecekse sizde ondan bir adım atmasını isteyin..nişan ya da söz..
bu arada dini nikahı yapmayı neden düşündünüz aileler biliyor mu bu durumu?yoksa kendi mi rahat olabilmek için istedi...bişey anlamadım...:28:

Birlikte oldugun icin kendini ezik duruma sokma. Ne kadar ustune gidersen o kadar kacacaktir. Gercekten seviyorsan bu iliskiyi akli basinda surdur. Evlilik kelimesini agzina alma. Mutlaka kendi hayatina da vakit ayir. Mesela arkadaslarina cok zaman ayir, her gorusmek istediginde gorusme. Beraber olmus olman agirbasliligini kaybetmen gerektigi anlamina gelmiyor. Ne kadar kendini geri cekersen o kadar sana sahip olmak icin deli olacaktir ve belki de evlilik konusunda baskici taraf o olacaktir zamanla. Dedigim gibi evlilik kelimesini unut bundan sonra. Konuyu o acsa bile kacak cevap ver, konuyu degistir. Ve bir de Allahaskina korun, istenmeyen bir gebelik yasama lutfen. Doktora gidemiyorsan bile d.kontrol hapi al.

merhaba herkese.. Ben 3 aydır biriyle beraberim ve ben bu kişiyle beraber oldum.. Allah affetsin diyorum beni.. Konuya gelirsek sevgilim en başta ailesini evlenince neler olucağını falan hep söyledi.. Nelerle karşılaşıcağımı. Ilişkinin ilk başından herşeyi anlattı... Daha sonra dini nikah kıydırmayı düşündük ve bunun sorumluluğunu alabilceğini söyledi.. Ama kıymadılar tabi.. Yasak olduğu için.. Her neyse şuan evlilikle ilgili konuştuğumda ilerde ne olucağını bilemeyiz dedi. Ve ekledi.. Daha yeni tanıyoruz birbirimizi dedi..huylarımızı falan dedi... Ben evlilik seninle olsun isityorum ama kısmet dedi.. Benim bütün maddi masraflarımı o karşılıyo.. Manevi olarakta hep yanımda.. Ama bu evlilikle ilgili kaçamak cvp vermesi beni şüphelendirdi.. Beni sevgilisi olarak değilde eşi olarak gördüğünü söyledi ama kısmet falan demesi ertelemesi düşündürdü ???

sız herseye tersten baslamıssınız.
Hersey oluyo bıtıyo (cınsel anlamda) daha sonrasında evlılık hakkında konusulurken hersey nasıp kısmet once bırbırımızı tanıyalım denıyor.
Cok ılgınc!​

:53: 3 aylık ilişkide tüm masraflarını sevgilinin karşılaması ne garip !
Neyse konumuz o değil . . .İlişkiniz şuan çok yeni . Bence biraz hızlı gidiyorsunuz
Bu kadar kısa sürede ne evlenmesi ne nikahı ?
Sevgiliniz haklı ben olsam bende 3 aylık ilişki için hemen gelecekten bahsetmem

sizin gibi bi durum yaşıyan bi arkadaşım vardı üniversitede. üstelik daha 1 aylık sevgilisiyle beraber olmuştu, sarhoş olup ne yaptıklarını bile farkedemediklerini söylemişti. çok mutsuzdu ilk bu durumu yaşadığında. çocuğun evlenme gibi bi planı vardı ama çok güvenemiyordu arkadaşım ona. dini nikah fln da düşünmüşlerdi. çocuğun ailesi kızı istemedi en başında.sonra kabullendiler.3 yıllık çalkantılı bi dönemden sonra evlendiler. şimdi çok mutlu arkadaşım, çok sıkıntılı günler geçirdi ama atlattı. büyük bi sorumluluk bu atlatabilirsiniz bu sıkıntılı günleri.

sizin gibi bi durum yaşıyan bi arkadaşım vardı üniversitede. üstelik daha 1 aylık sevgilisiyle beraber olmuştu, sarhoş olup ne yaptıklarını bile farkedemediklerini söylemişti. çok mutsuzdu ilk bu durumu yaşadığında. çocuğun evlenme gibi bi planı vardı ama çok güvenemiyordu arkadaşım ona. dini nikah fln da düşünmüşlerdi. çocuğun ailesi kızı istemedi en başında.sonra kabullendiler.3 yıllık çalkantılı bi dönemden sonra evlendiler. şimdi çok mutlu arkadaşım, çok sıkıntılı günler geçirdi ama atlattı. büyük bi sorumluluk bu atlatabilirsiniz bu sıkıntılı günleri.

boyle guzel biten sorunlar ne yazikki cok az var.. ama ne guzel.. boyle surpriz'lere cok inandigim icin bazen de kendime zarar verdigimi dusunuyrm cunku hep olacakmis gibi hazirlanrsak olumsuz bir sonucta cok uzuluruz. ama ne gzl..

aslinda cok hizli gitmissiniz, keske birlikte olmasaydiniz cunku daha birbirinizide tanimiyrsunuz. Artik olan olmus, belki bir soz bile olsa (hani adi var diye) ama hemen evlilik olsun diye dgl. soz surecinde birbirinizi daha iyi tanimaya bakin.. ve baktinizki oluyor ozaman soz nisana donusur. ama baktiniz ki olmuyor ozaman atarsiniz soz'u. benim fikrim bu.
tabiki hersey nasip kismet isi fakat Seni uzmek istemem ama sevgilin hem evlenmek istemesi hemde nasip demesi sanki bir ayriliga hazirla kendini dermis gibi sezdim yana ben yanlis dusunuyrm..?? Seni hedeflemistir ama kendisine guvenemiyrdur belki. Hani olurya akilli tipler ama ne yazikki kadinlara olan zaaflarin yenik dusuyorlar ve ilisikileri bitiyor..

neyi ne zamn ve neden yaşadığınıza yorum yapmıcam herkesin kendi seçimi
bence asla biz beraber olduk evlenmek zorundayız diye düşünmeyin düşünseniz bile ona bunu belli etmeyin
kendinize güvenin cinsel beraberlik yaşandı diye karşınız da ki kişiye kendinizi garanti gbi göstermeyin
evlilik konusunu açmayın o açtığı zamn da siz nasip kısmet flan deyin
cinsel beraberlik olsun yada olmasın evlilik konusunda böyle davranılmalı bence
benim 1 yıllık beraberliğim var ben nasip kısmet ayrılmazsak evleniriz dedikçe sevgilimin isteği artıyo nedense evlilik için bnden fazla çaba sarfediyo

Birlikte oldugun icin kendini ezik duruma sokma. Ne kadar ustune gidersen o kadar kacacaktir. Gercekten seviyorsan bu iliskiyi akli basinda surdur. Evlilik kelimesini agzina alma. Mutlaka kendi hayatina da vakit ayir. Mesela arkadaslarina cok zaman ayir, her gorusmek istediginde gorusme. Beraber olmus olman agirbasliligini kaybetmen gerektigi anlamina gelmiyor. Ne kadar kendini geri cekersen o kadar sana sahip olmak icin deli olacaktir ve belki de evlilik konusunda baskici taraf o olacaktir zamanla. Dedigim gibi evlilik kelimesini unut bundan sonra. Konuyu o acsa bile kacak cevap ver, konuyu degistir. Ve bir de Allahaskina korun, istenmeyen bir gebelik yasama lutfen. Doktora gidemiyorsan bile d.kontrol hapi al.

Yorumunuza tamamen katılıyorum. Bende yazsam hemen hemen aynı şeyleri yazardım. Yapılması gereken en doğru şeyler bence de bunlar.

Yorumunuza tamamen katılıyorum. Bende yazsam hemen hemen aynı şeyleri yazardım. Yapılması gereken en doğru şeyler bence de bunlar.

bende tamamen katılıyorum ama eklemek istediğim birsey daha var, sen neden onun parasıyla geçiniyorsun ki, iyi kotu bir iş bul calıs kendi ayaklarının ustunde dur eger onun parasına guvenerek kendin çalısmadan yasarsan nasılsa ben bakıyorum ona bana muhtac gibi dusunur.

bende tamamen katılıyorum ama eklemek istediğim birsey daha var, sen neden onun parasıyla geçiniyorsun ki, iyi kotu bir iş bul calıs kendi ayaklarının ustunde dur eger onun parasına guvenerek kendin çalısmadan yasarsan nasılsa ben bakıyorum ona bana muhtac gibi dusunur.

Bu da çok doğru, onun parasına muhtaç olduğunu düşünmesi bir çok şeyi etkiler. Bence de kendi ayaklarının üzerinde durmalısın.

Back
X