Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar benim ki dert değil ama birazcık psikolojim bozuk 24 haftalık hamileyim ve çok kilo aldım zaten biraz kilolu hamile kaldım bide temizlik takıntım var evi kiri görünce resmen bumalıma giriyorum sürekli temizlemeye çalışıyorum ama bu seferde kendimi çok yoruyorum ve eşim kızıyor tijen oldun kafayı yedin temizlikle diyor bide eşim sürekli aşkım doğumdan sonra vercen dimi kilo filan diyor tatlı dille söylüyor ama benim çok moralim bozuluyor yok diyorum bende ben pufidik pufidik dolaşmayı çok seviyorum vermicem böyle kalcam diyorum sinirle ki ben ona hep bi doğursamda eski halime dönsem filan diye hep söylüyorum zaten ee bide kriz vurdu çok stres yapıyorum kendime herşeyi doğurana kadarda bu böyle devam etcek biliyorum off sadece yazıp rahatlamak içimi dökmek istedim iyi ki varsınız kk hanımları...:enbuyukkk:
canım allah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
bebişini emzirirsen kilo verirsin zaten
ayrıca bebek bakmakta kolay değil baya yorucu olacak
doğumdan sonra tatlı ye sütün tatlı olsun diyenleri dinleme sen beslenmene dikkat et
ayrıca stres bebeğide etkiler huysuz bir bebişin olur biliyosun
üzme kendini canım .senin şimdi hormonların değişiyor.alınganlığın ondan.eşin kilo verecekmisin dedğinde.
doğumdan sonrs hemen veremem emzirmem lazım bebeğimi de.anneyim artık bebeğim hayatımda çok önemli gibi laflar et.
ayrıca titizliği bırak .hastalık olarak kalır sonra.
çık yürüyüş yap.hem evden uzklaşır tozları görmezsin. hemde formunu korumuş olursun.
ayrıca ben 20 kilo aldım hamileyken.3 ayda da verdim aldığım tüm kilolarımı
sen sağlığına dikkat et . allah tamamına erdirsin
İlk önce Allahtan hayırlısını dile kilo verebilirsin doğumdan sonra biraz kendini zorlarsın olur ama bebeğin olmazsa bazen zorlaanda olmuyo buları düşün ve rahatla bebeğine sahip çık doğmadan daha sen bunalrı dert etme
doğumdan 3 hafta sonra eski kiloma döndüm ben.hiç merak etme uykusuz geceler bekliyor senikaydirigubbakcemile3verirsin üzülme.bu arada eşinde biraz tuhaf:jeyyar:moral vereceğine töbe töbe..hem çocuk doğurup hem tıg gibi kalan varmıymış.elbet dönersin eski kilona.a.s.
ben bekarım ama etrafımda hamılelıkte alınan kıloların verıldıgını duydum...emzırırken yada dogum sırasında lohusalık donemınde verılıyormuş...
bırazda sen azım edersın kurtulursun am esınınde sık bogaz etmesıde yanlış...
her seyden önce bebısını kucagına saglıkla alda hersey olur gıder canım...
allah saglıklı hayırlı evlatlar versın ısallah....
teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun ya gerçekten iyi ki varsınız ben vereceğimi biliyorum zaten azimliyimdir ama işte şimdi aldığım kilolar beni sterse sokuyor dr.a gitmek bile istemiyorum eşimde işte takıntılı zaten çok birşey dediği yok ama en az 2 günde bir söylüyor yada laf sokuyor bende zaten alınganım iyice sinir oluyorum hatta herşey batıyor bana ne olucak bu halim böyle biliyorum sters bebeğimi etkiliyor ama elimde değil işte....
şimdi ben herşey üstüme üstüme geliyorsa ve birden fazla sorunum varsa onları sıraya koyuyorum hepsi için aynı anda üzülüp çırpınıcak enerjiyi asla üretemiyorum çünkü.şu anda en önemlisi hamileliğini sağlıklı bir şekilde sonlandırmak.kilo almayan hamile varmı?yok tabikide.bebeğini emzirirken oraya buraya koştururken biraz da dikkat edersen yediklerine eskisinden daha iyi bile olabilirsin.eşinede sürekli bu soruyu sormamasını sinirlendiğinizi açık açık söyleyin,toparlanır.temizliğide fazla takmayın.şimdi keyif zamanı.daha sonra hepsine ayıracak bol bol vaktiniz olacak.bebiş izi verirse tabikaydirigubbakcemile3
canım benım bende senın gıbı bıraz kılolu hamıle kaldım ve çok çabuk kılo alabılen bırıyım şimdi 2 aylık hamıleyım eşim hamılelık öncesı bıraz talı bır sekıl de takılırdı ama şimdi takılmıyor hamıle olmam dan dolayı hatta onceden fazla yeme dıyen kocam şimdi canın ne istıyor dıye sorup duruyor ama bende şimdi bulantılardan dolayı yemiyorum bana laf söylese dahi takmam kafama allah bebeklerimizi almayı nasıp etsın de önce ondan sonra kılo verırız bu arada doktorunun da sana tavsıyesı olmuştur kılo fazla almam konusun da sen canını sıkma tatlım fazla biz yanındayız:enbuyukkk:
canım benım bende senın gıbı bıraz kılolu hamıle kaldım ve çok çabuk kılo alabılen bırıyım şimdi 2 aylık hamıleyım eşim hamılelık öncesı bıraz talı bır sekıl de takılırdı ama şimdi takılmıyor hamıle olmam dan dolayı hatta onceden fazla yeme dıyen kocam şimdi canın ne istıyor dıye sorup duruyor ama bende şimdi bulantılardan dolayı yemiyorum bana laf söylese dahi takmam kafama allah bebeklerimizi almayı nasıp etsın de önce ondan sonra kılo verırız bu arada doktorunun da sana tavsıyesı olmuştur kılo fazla almam konusun da sen canını sıkma tatlım fazla biz yanındayız:enbuyukkk:
çok sağol canım umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın rahat bir hamilelik geçirirsin benim eşimde ye filan diyor bebek için ama laf sokuşturmayıda unutmuyor işte yoksa canım ne isterse alıyor dün gezmeye çıktık bir iki tane hamile bayan gördük karınları böyle top gibi önden gidiyor benim ki onlar gibi değil bi onlara baktı bi benim karnıma benim karnım onlar gibi değilmş kilolu olduğum içinmiymiş çok moralim bozuldu ağladım ağlicaktım bende herkezin karnı bir olmaz dedim kiminki yuvarlak kiminin ki sivri olur dedim ama çok kırıldım kocamı çok seviyorum o da beni ama farkında olmadan kırıyor beni işte..
eşine has bi özellik değilki bu cnm erkeklerin hepsi öyle.ince düşünmeden konuşuverirler işte.kaç kiloydunki hamile kalmadan önce,bende kiloluyum ve hiç doğum yapmadım..
oy oy kiyamam :) gebeligimiz nerdeyse ayni gidiyor seninle :) bende cok kilo aldim..kimse 5.5 aylik hamile olduguma inanmiyor :))) dogum yakin herhalde diyenler bile oluyor düşün artik :))) sen suan cok hassassin..bircok hamile gibi :) hamileyken kilo almayacaksinda ne zaman kilo alcaksin onu söyle sen bana :) daha dogru bir zaman varmi? yok :) hiç kilo almasan bile 10-12 kilo alinmasi gerekiyor saglikli bir gebelikte..ki biz faizle alanlardan olduk orasi ayri :))) eşinide takma kafana ama ona acikca söyle.."hassasim kapa ceneni,senin yüzünden erken dogurursam görürsün gününü" de :)
hiçte moralini bozma..ben 20 kilo aldim şuana kadar..hiiiçte dert ettigim yok :) saglikla hayirla bi kucagima alayim bebegimi pitir pitir veririm kilolarimi evelAllah sende böyle düşün..emzirirken daha cok kilo alinoyr gibi şeyleri cikar kafandan..dogurup kendine gelir gelmez spor ve saglikli beslenmeyle verirsin kilolarini pitir pitir yeterki saglikli olun bu güzel günlerinin keyfini cikar..kilo gibi sacma bişey için bu günlerini zehir etme kendinede bebeginede..inşaAllah vericeksin merak etme benim gibi senin gibi bi dolu kişi var zaten :) suan muhim olan tek şey senin ve bebeginin moralinin,sagliginin yerinde olmasi..sadece bunu düşün..baska hiçbirşeyi takma lütfen
once bebegin hayirli olsun simdi hormonlarinin en hassas oldugu zamanlardasin kirilgansin esinde kiloyu onemsemesin onemli olan senin ve bebeginin sagligi ardindan rahat bir dogum canim herkezin bunyesi farklidir komi az alir kimi cok kiminin karni buyuktur ikiz sanarlar kimininki belli olmaz bence sende uzulme en az 7 8 kilo dogumda gidecek ilk haftalardada 10yakini emzirdikce uykusuzlukla dogumdan sonra doktorun tavsiye ederse korse giyersinki karnin cabuk toplar ardindan asiriya kacmadigin surece emzirdikcede verirsin ek gidaya geciste yada emzirmen bitince diyetisyene gider saglikli sekilde verirsin sok diyetler haftada bilmem kac kilo vericeksiniz diyetler yapma sutunu etkiler unutma yavas yavas vermen en dogrusu dert etme kendine esininde agzi acik kalir
Dert ettiğin şeye bak ??anne olamayan o kadar bayan var ki 100kilo bile almaya razılar..bence doğumdan sonra yavas yavas bakarsın kendine..hamilesin cok doğal.eşin endişelenmiştir sonucta ilk kez seni hamile görüyor ona üzüldügünü elinde olmadıgını ve bu konuyu acmamasını söyle bence..