• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yazmak istedim =(

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Merhaba arkadaşlar bilenler var bir mesajla bırakıldım,neler yazdım neler ama dönmedi,cevap tenezzülünde bile bulunmadı...

...ama ben hala onu düşünüyorum 1.5 ay oldu hala beynimde, kimseye içimi açamıyorum sanki bu kabus biticek gelicekmiş gibi geliyor,bazen normal hayata dönüyorum küçücük birşey onu bana getiriyor, sosyal ağlarına bakıyorum hiçbişiy yok ama resmine bakmak beni rahatlatıyor,bunu yazarken bile ağlıyorum, hep bişiy olup dönecek diyorum, sonra sevseydi hiç gitmezdi ne gurursuzsun diyorum kendime ama dayanamıyorum, sadece allaha sığınıyorum ondan istiyorum bazen eğer beni sevmiyorsa ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama olmuyor ...gözlerim dolu ve hep bekliyorum...bu duyguyu bilen var mı sonum ne olacak acaba iyileşirmiyim ?

Merhaba arkadaşlar bilenler var bir mesajla bırakıldım,neler yazdım neler ama dönmedi,cevap tenezzülünde bile bulunmadı...

...ama ben hala onu düşünüyorum 1.5 ay oldu hala beynimde, kimseye içimi açamıyorum sanki bu kabus biticek gelicekmiş gibi geliyor,bazen normal hayata dönüyorum küçücük birşey onu bana getiriyor, sosyal ağlarına bakıyorum hiçbişiy yok ama resmine bakmak beni rahatlatıyor,bunu yazarken bile ağlıyorum, hep bişiy olup dönecek diyorum, sonra sevseydi hiç gitmezdi ne gurursuzsun diyorum kendime ama dayanamıyorum, sadece allaha sığınıyorum ondan istiyorum bazen eğer beni sevmiyorsa ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama olmuyor ...gözlerim dolu ve hep bekliyorum...bu duyguyu bilen var mı sonum ne olacak acaba iyileşirmiyim ?

kesinlikle evet sorunun cevabı klasik olucak ama herseyın ılacı zaman zaman zaman..

Zaman unutmak istiyen için.... ama ben ne unutmak istiyorum nede bırakmak, çok kötüyüm şu an kendimi bile umursamıyorum =(

Allah yardimcin olsun.. Sana tek diyecegim cok dua et.. Dua her derdin ilacidir

uzuldum canim , ke$ke sebebini bilseydin bu kadar aci çekmezdin
ama $unu sana soyleyim ben sana
Allah kuluna çekemeyecegi kaldiramayacagi yuk vermezmi$ .. elbetee geçecek bu gunler
insanlar anasini babasini evladini karde$ini keybediyor ,dunyalar ba$ina yikiliyor ,dunyayla ili$igi kesiliyor herkes korkuyor delircek yada hasta olcak bi$ey gelcek ba$ina uzuntuden diye .. ama olmuyor genelde , zamanla insanin acisi koreliyor , 7 sene sonra ilk gunku acin olmuyor, aci yine ayni ama nasil desem yerini dunya tela$i aliyor ..

gelelim senin meselene
bu ki$i senin için yukardaki saydiklarimdan biri deil yani yeri dolabilecek bi $ahis ..
zaman herseyin ilaci ,hele senin için tek ilaç zaman denebilir ..
bu kadar hirpalama kendini
o bir el oglu ve ya$ananlara saygisi bile yokmu$ açiklama yapmadan gitmi$ .. olayi bilmiyorum hiç okumadim geçmi$ yazilarini burdaki yazindan dolayi boyle diyorum
sebebi var yada yok kii buyuk ihtimalle vardir seni istemeyeni sende isteme yoluna bak canim
hayatini ya$a
annen baban ailen seni elin ogluna agla goz ya$ini kurut diyemi buyutttu
onlarin kiyamadigi gulunu elin adaminin soldurmasina izin verme ..

Zaman unutmak istiyen için.... ama ben ne unutmak istiyorum nede bırakmak, çok kötüyüm şu an kendimi bile umursamıyorum =(

Unutmak da istemedim, kabullenemedim de ama noldu zamanla geçti hepsi de en fazla bir sene hadi iki sene sonra hafifleyeceksin yani iyileşeceksin istesen de unutacaksın istemesen de o yüzden bu süreci güzel atlatmaya bak, kendine eziyet etme.

Çık gez dolaş eğlen dolu dolu yaşa zaman+kendini salmamak iyi gelecek sana.

Ama şimdi anlamazsın bunları bir sene sonra aç bu topiği oku o zaman gülümseyeceksin bile:)

unutmak ıstemesende bı gun unutucaksın ama için eskısı gıbı yanmıycak eskısı gıbı her gordugunu ona benzetmıyceksın mesela bı zaman sonra ıcındekı yangın sonucek ınan bu arada bı arkadasım duaa demiş kesınlıkle katılıyorum ben oyle kurtulmustum o acıdan sende dua et.

herkes yaşamıştır bıkaçkere bu duyguları yaşarken hiç geçmıycek gıbı gelir kımsenın anlamadığını böyle bı sevgı yaşamadığını düşünürüz ama herkesınki benzer durumlardır aslında tıpki senınkide öyle

aslında senın bu çektıklerını hiç hakketmıyor

Son düzenleme:
Seni bırakan birini neden unutmak istemiyorsun ki?
Bırakmak istemiyorum diyorsun ama bak 1,5 ay olmuş herşey bitmiş.
Ayrılığı kabullenmelisin artık. Kendimi umursamıyorum demişsin, umursa.
Bir zamanlar canım dediğin kişi gün geliyor canının acıdığını bile bile bırakıp gidebiliyor işte.
Bunu uygulamak çok zor ama kimseye kendinden fazla değer verme.
Versen bile vakti gelince vazgeçmesini bilmelisin..

uzuldum canim , ke$ke sebebini bilseydin bu kadar aci çekmezdin
ama $unu sana soyleyim ben sana
Allah kuluna çekemeyecegi kaldiramayacagi yuk vermezmi$ .. elbetee geçecek bu gunler
insanlar anasini babasini evladini karde$ini keybediyor ,dunyalar ba$ina yikiliyor ,dunyayla ili$igi kesiliyor herkes korkuyor delircek yada hasta olcak bi$ey gelcek ba$ina uzuntuden diye .. ama olmuyor genelde , zamanla insanin acisi koreliyor , 7 sene sonra ilk gunku acin olmuyor, aci yine ayni ama nasil desem yerini dunya tela$i aliyor ..

gelelim senin meselene
bu ki$i senin için yukardaki saydiklarimdan biri deil yani yeri dolabilecek bi $ahis ..
zaman herseyin ilaci ,hele senin için tek ilaç zaman denebilir ..
bu kadar hirpalama kendini
o bir el oglu ve ya$ananlara saygisi bile yokmu$ açiklama yapmadan gitmi$ .. olayi bilmiyorum hiç okumadim geçmi$ yazilarini burdaki yazindan dolayi boyle diyorum
sebebi var yada yok kii buyuk ihtimalle vardir seni istemeyeni sende isteme yoluna bak canim
hayatini ya$a
annen baban ailen seni elin ogluna agla goz ya$ini kurut diyemi buyutttu
onlarin kiyamadigi gulunu elin adaminin soldurmasina izin verme ..

Bunların hepsini biliyorum hepsini ama kendimi alamıyorum bir türlü.......tam bitti derken acım derinleşiyor =(

insan hakketmeyen kişiye değer verdiğini düşünür,senelerimi heba etmişim der,beni sevseydi beni düşünürdü korurdu dersin,
bunu neden mi diyorum 1 ay önce nişan atmış biriyim.
evet zaman zaman her şeyin ilacı...

Son düzenleme:
insan hakketmeyen kişiye değer verdiğini düşünür,senelerimi heba etmişim der,beni sevseydi beni düşünürdü korurdu dersin,
bunu neden mi diyorum 1 ay önce nişan atmı

Canım ...

Ya bence canımı yakan kendi bana yaklaştı, kendi konuştu, sonunda bir cevap bile vermedi bir cevappppppppppp =( defolup gitti =( Olmaz Azra olmaz deseydi çok mu zordu çok mu?

gecicek tabiki, neler gecmiyor ki bir bilsen, daha cok gencsin, neler neler yasicaksin belki öyle seyler yasicaksin ki su an cektiklerin icin pismanlik duyacaksin bunun icinmi üzdüm kendimi diye.biliyorum canin aciyor ama inan gecicek.arkadaslar güzel yazmislar zaten, dua et, kitap oku, yeni seyler dene, ben üzgünken mutfaga girerim mesela.denemedigim birsürü sey pisiririm.ama benim gibi oturup yeme :1: sonra kilo vericem diye kivranirsin :1: yaptigin yemekleri yedir, arkadaslarini davet et.yada annene o gün mutfagi yasakla:34: spor yap.uzun yürüyüslere cik.imkanin varsa ormana git, arkadaslarinla bulus.mümkün mertebe bos kalma güzelim devamli birseylerle mesgul ol .düsündükce sarpa sarar.

Canım ...

Ya bence canımı yakan kendi bana yaklaştı, kendi konuştu, sonunda bir cevap bile vermedi bir cevappppppppppp =( defolup gitti =( Olmaz Azra olmaz deseydi çok mu zordu çok mu?

ya evlenseydiniz inan daha kötü olurdu .
belli bir zaman sonra bir kızı elde ettikten sonra havalanıyor bu tür erkekler.
üzülme canım bak bu insan zaman gelecek seni nasıl merak edecek.
ama sen çok güçlü bir şekilde hayatına devam edeceksin.
o ise azrazehra iyi kızdı ben hata etmişim diyecek.
senden tek isteğim onu arama sorma ...

ya evlenseydiniz inan daha kötü olurdu .
belli bir zaman sonra bir kızı elde ettikten sonra havalanıyor bu tür erkekler.
üzülme canım bak bu insan zaman gelecek seni nasıl merak edecek.
ama sen çok güçlü bir şekilde hayatına devam edeceksin.
o ise azrazehra iyi kızdı ben hata etmişim diyecek.
senden tek isteğim onu arama sorma ...

Canım normalde peşimden koşup sonra değer verdiğim insanlar havalanınca silerdim aman elemanmış derdim,hiç takmazdım ....

Ama şimdi kalbim acıyor deyimini yaşıyorum kalbim resmen acıyor, arkadaşlarım ona sövüyor ben onlara kızıyorm, laf ettirmiyorum, sanki o değil beni kaale almıyan, arayamam ki zaten arasam ağlamaktan başka birşey yapamam, sosyal zımbırtılarında acı çektiğine dair şeyler paylaşıyor 2009'dan beri girmediği şeylere girip =(

Zaten dönsede Zehra eskisi gibi değil artık kalbim o eski neşesini kaybetti sanki 40 yasında olgun bir kadın oldum, 23 değilim sanki, gülerken içim yanıyor .............

"sosyal zımbırtılarında acı çektiğine dair şeyler paylaşıyor 2009'dan beri girmediği şeylere girip "

İşte en cok ınsanın kafasını karıstıran seylerde bu oda benı unutmamış bana yazıyor bunları diye bi umut bi ışık yanıyor :28:

En iyisi takip etmeyi bırakın takip ettikce unutamazsınız cunku...

Ama asla asla demeyin , ben asla unutamam ondan baskasıyla olmaz dedigim 5 senelik iliskimi coktan unuttum acı sızı kalmadı ve sımdı misler bi hersey yolunda giden bi iliskim var :16: sizinde öyle olacagına eminim ama en basta o kisiyi takip etmeyi bırakın :34:

"sosyal zımbırtılarında acı çektiğine dair şeyler paylaşıyor 2009'dan beri girmediği şeylere girip "

İşte en cok ınsanın kafasını karıstıran seylerde bu oda benı unutmamış bana yazıyor bunları diye bi umut bi ışık yanıyor :28:

En iyisi takip etmeyi bırakın takip ettikce unutamazsınız cunku...

Ama asla asla demeyin , ben asla unutamam ondan baskasıyla olmaz dedigim 5 senelik iliskimi coktan unuttum acı sızı kalmadı ve sımdı misler bi hersey yolunda giden bi iliskim var :16: sizinde öyle olacagına eminim ama en basta o kisiyi takip etmeyi bırakın :34:

Şu an birini istemiyorum hayatımda.... zaten umudum da yok =(

Şu an tabiki istemezsiniz daha acınız cok taze... Ama sizin hic beklemediginiz bi anda karsınıza cıkar o kisi :nazar: siz simdi bunu zaten dusunmeyın biriini unutmadan baskasıyla iliski yasamaya karsıyım zaten :19:

Back
X