- 13 Mayıs 2013
- 461
- 94
- 123
Hayat böyle demekki. Herkesi biseyle sınıyo. Beni de esimin ailesiyle. Ben bekarken bole degildim. Her istedigim elimin altindaydi her istedigim vardi ama bn mutsuz olmayi seciodum evlenince ozgur olucam evimin hanimi olcam colugum cocugumla mutlu mesut yasantim olcakti ama bn hata yaptim . yasantimi begenmedigim icin rabbim bni esimin ailesiyle sinadi. Isimden ayrildim kredi kartlarimi iptal ettim arabami sattim . evden bakkala bile izinsiz cikamaz oldum. Kaynanamlarla birlik oturuoruz ama pskilojisi o kadar bozuk bi kadin gormedim omrumde. Ayrilcaz die aglayip sizlayan bas bas bagiran bi kadin . evet siz uyarmistiniz beni o 1 yil 10 yil olur die eylul oldu cocugum oldu hala birligiz gine mayisa atildi ayrilma isi . paralari yokmus kendi is yerlerinde calistiklari halde yokmus . benim hayatimi çaldılar . ben boyle olcagini bilseydim evlenirmiydim. Bir manyagin kahrini cekmeye meraklimiydim. Esiminde eli kolu bagli . hep soylerdim ona evin en kucugu olmanin sıkıntısını cok cektim ben die . o da evin en kucugu ve ceken gine ben. Napicam bilmiorum . mayis eylul mayis eylul diye diye 10 yil olcak sanirim ayrilmamiz. O kadar planlarim vardi eger ayrilmazsa bu ay pılımı pırtımi toplayip anneme gidicektim ama o caresizligini görünce o yikilmis halini görünce dayanamadim bütün sinirim gitti . napicami bilemiorum bu bnm kaderim heralde . basinizi agrittim ama cok canim sıkıldıgı icin buraya yazip rahatlamak istedim.