sadece yazmak...

Kendi ailem uzak sehirde.Esimle huzurum yerinde.Kpss ye hazirlaniyorum.
Bugun beni bazi dusuncelere iten sebep ise gorumcem ile 2 yildir kusuz.ruyamda barisip sarildigimuzi gordum.

Boyle bir istegin mi var diyeceksiniz.bilmiyorum.ona cok ofkeliyim.cok kizginim.cok zor gunler atlattim kurtaj vs..hicbirsey umrunda olmadi yine.herseyi bi kenara atip gelseydi unuturdum.galiba gecmiste ona yaptigim fedakarliklar ve iyiliklerin karsiligini bulan koca bi nankorlugu hazmedemiyorum.cok ofkeliyim.
Esimde konusmuyor.
Bu kusluk hayatimi etkiliyor..O sehir disinda okuyor.Her geldiginde kayinvalidem benden uzaklasir.ilkgilenmez.gelip gitmez...aile misafirliklerine cagrilmayiz o gelince.
Kayinpederimin ablasi var.epey yasli.beni gormeyi cok istemis.kayinpederime dedimki "uygun zamanda haber verin birlikte gidelim" ogreniyorum ki gidilmis ama kus oldgum gorumcem ile...
Bugun yarin kadinin olumu bekleniyor.cok hasta.ve daha hic gormedi beni.evleri uzak.aracimiz yok.
Iyi dedim bugun yarin olurse kendi vicdanlarini sorgulasinlar.

Sadece bu degil..diger iki gorumcemle aram cok cok iyi.haftasonu toplasirdik eglenirdik.oda bitti..
Ben yok sayiliyorum.ne kapimi calan var ne ilgilenen.
Gorumcemle kus olma sebebim ise onun hadsiz ve saygisiz konusmasiydi.
Esim ona cok iyi bir abiydi.
Onada ayni seyi yapti..kendini dusunen bencil ve ailesine surekli yalan soyleyen bir tip.ne yaptigi yapmadigi umrumda degil inanin.
Ama hayatimi olumsuz etkiliyor bu kirginlik.
Ben burda yokmusum gibi..eski dusunceli herseyime kosan aramizin cok iyi oldugu kv dem ortada hicbir sebep yokken umursamaz soguk ilgisiz bir hale geldi..yorgunum inanin...

Cok isterdim gelip gitsinler cagirilalim..alakali olsunlar...ne olduysa o kuslukten sonra basladi hersey.
Gururumu ezsem gidip konusacagim.buyukluk bende kalsin diyorum.ama diger yanim devreye giriyor.bu sehirde yalnizdin.zor gunler atlattin gelmedi gitmedi...boyle ikilemler yasiyorum.derdimin cozumu yok.oyle paylasmak istedim...

Neden hep beklenti? Sevsinler, yanımda olsunlar, destek olsunlar, gelip gitsinler, birlikte akraba gezmelerine gidelim vs..

Onlar isterlerse ne ala. Ama zorundaymislar gibi düşünmeyin.

Size karşı sorumlulugu olan tek kişi eşiniz. Ona kırılmayın, onu kirmayin, onunla paylaşın yeter. Bunları dert edin. Başkaları sizi bağlamaz.

Neden hep beklenti? Sevsinler, yanımda olsunlar, destek olsunlar, gelip gitsinler, birlikte akraba gezmelerine gidelim vs..

Onlar isterlerse ne ala. Ama zorundaymislar gibi düşünmeyin.

Size karşı sorumlulugu olan tek kişi eşiniz. Ona kırılmayın, onu kirmayin, onunla paylaşın yeter. Bunları dert edin. Başkaları sizi bağlamaz.
:) baskalari degil ki onlar.esimin ailesi.her anlamda aileyiz iste.
Az beklenti cok huzur kismina katiliyirum

Herkesin hayat gorusuyle kulturuyle ilgilidir bu dusunce.siz normal gorursunuz kimi normal gormez.
Bende dogru bulmuyorum.elbet gorusebilir eder.ama tatle gitmek olmamali.heleki maddi yetersizlik icinde ailesine dersim var diyip en luks yerlerde duyarsizca haftalarca gezmek aileyi somurmekten baska birsey degil.kayinpederimin emekli maasi var sadece.
Bende esimle sevgiliydim.yaz tatillerinde ailemleydim.her yaz bir bahaneyle kacar tatile geder 15_20 gun kadar.sonra doner.esim bu durumu hazmedemiyor.anlayis cok farkli bilipte yutmak cok farkli.
Keşke görümcene zi dinleyebilseydik burda acaba o sizin için neler diyecekti. Ayrıca istediği tatile gider sizi ilgilendirmez

Keşke görümcene zi dinleyebilseydik burda acaba o sizin için neler diyecekti. Ayrıca istediği tatile gider sizi ilgilendirmez
Beni ilgilendirmiyor ama esimi ilgilendiriyor.
Ordan cok mu haksiz geldim size.neden onyargi? Hayatim boyunca kuslukten nefret ederdim.boyle birinin sinirlarinin zorlanmasi gerekir bu raddeye gelebilmesi icin.ayrica buraya oturup tek tek yazmayacagim onun icin neler yaotiklarimi.kaybeden taraf o ben degilim yani rahat olun

mis gibi durum oluşmuş şikayet ediyosun. bundan sonra sana kimse karışamaz. bişey olursa zor zamanımda yoktunuz dışladınız dersin. boşver görüşme durumu lehine çevir

yaşı küçük belli ki neden ondan bir beklentiye giriyorsunuz? gelmedi-gitmedi-aramadı gibi .. düşünememiş olabilir. yapı olarak çok arayan soran bir tip olmayabilir. her şey olabilir. biraz hoşgörülü olun, bilerek kötü niyetle yapılan bir şey yoksa, sizin kötülüğünüzü isteyerek hareket etmemişse düşman olunacak bir durum yok.

Uffff sen kendine dert ariyorsun kaynanam yemek getirmedi diye uzulursun gorumcem konusmadi diye uzulursun evinde mutluymussun kocan yanindaymis iste daha ne :KK14:

Akraba konusuna katiliyorum.ama bu esin ailesi olunca durum degisiyor.gorumcem yokken hersey mukemmel.ilgi alaka super.ama o gelince tum dengeler degisiyor.
Bakalim nereye kadar boyle devam edecek
temelli gelince ne olacak peki? evlenip kocasıyla gelince ne olacak? Ben senin yerinde oldum.Baktım olmuyor.Kime gidilecekse eşimle gittim, ben de haber vermedim.Sinir oldu kv.İlla her şey kontrolünde olacak...Onlar düşünsün valla.Bu kadar iyi niyetli olursan üzülürsün.

Ben olsam barışırdım. Görümcen genç anladığım kadarıyla. İnsan cahillik yapabiliyor. Başkaları da arada kalıyor. Bu küslükleri ben hiç hoş karşılamıyorum. Birisi bir adım atsın belki barışılır. Eşinizin ailesi de size baskı yapmıyor. İdare edecez diye uğraşıyorlar. Yoksa sizinle de konuşmazlardı. Bu küslük ölünceye kadar sürecek değil. Görümceniz evlenirken abisi düğününe gidince ona da mı bozulacaksınız? Hayır ise bu çifte standart olmayacak mı? Küslük hoş değil. Barış'ın. Ömür kısa.

Ben olsam barışırdım. Görümcen genç anladığım kadarıyla. İnsan cahillik yapabiliyor. Başkaları da arada kalıyor. Bu küslükleri ben hiç hoş karşılamıyorum. Birisi bir adım atsın belki barışılır. Eşinizin ailesi de size baskı yapmıyor. İdare edecez diye uğraşıyorlar. Yoksa sizinle de konuşmazlardı. Bu küslük ölünceye kadar sürecek değil. Görümceniz evlenirken abisi düğününe gidince ona da mı bozulacaksınız? Hayır ise bu çifte standart olmayacak mı? Küslük hoş değil. Barış'ın. Ömür kısa.
Aaa siz yanlis anlamissiniz.Kusluk durumundan rahatsizim zaten.barismak isterim lakin onun gelmedi gerekirdi.ozur vs hicbirsey beklemiyorum inanin.gelseydi uzeri kapanirdi.
Esim omur boyu bitti benim icin diyor.bende omur boyu bu aralarda kalmaktan ayni ortamda gerilme durumundan sikilacagimi bilmek beni yoruyor.2 yil oldu cidden sikintili durum kus kalmak.
Barissakta mesafeli olsak keske.cunku cok fevri bi top.birazda saygi zayif.ama idare ediyordum anlasip geciniyorduk.
Simdi ben gitsem pisman taraf ben gozukecegim.o yaptiklarini dogru kabul edecek falan..bakalim

Uffff sen kendine dert ariyorsun kaynanam yemek getirmedi diye uzulursun gorumcem konusmadi diye uzulursun evinde mutluymussun kocan yanindaymis iste daha ne :KK14:
Off sende hep eski konularimi onume seriyorsun.ne olacak tolin soyle bakem? :KK51:Kpss ye hazirlaniyorum belkide bu yuzden kafama takiyorum herseyi..
Yo aslinda ondanda degil.aile icinde kirginlik etkiliyor insani.
Misal aksam hepsi diger gorumcemde.bizi cagiramiyorlar haliyle.gerginlik olmasin diye.bizde takiliyoruz.esimle huzurluyum.ama bu demek degil ki hic problemim olmayacak.
Yemek konusunuda kafana takma.adet doneminde actigim fazla duygusal bir yaziyi ikide bir onume serme olurmu.

Abisi konuşsun. Bu küslük uzamasın. Sen bize biz sana karışmayalım. Kimse kimsenin arkasından konuşmasın desin. Kabul ederse Barış'ın. Barışmasa da kendisi bilir artık. Bak o yaşta kızınız olunca nelerini affediyorsunuz. Görümce diye başka bir ölçek kullanmaya gerek yok. Anneleri de iki kardeşin küs olmasını hiç istemez.

Abisi konuşsun. Bu küslük uzamasın. Sen bize biz sana karışmayalım. Kimse kimsenin arkasından konuşmasın desin. Kabul ederse Barış'ın. Barışmasa da kendisi bilir artık. Bak o yaşta kızınız olunca nelerini affediyorsunuz. Görümce diye başka bir ölçek kullanmaya gerek yok. Anneleri de iki kardeşin küs olmasını hiç istemez.
Cok dogru..bilmiyorum..epey bi dusunup bu adimi atmam gerek.yillar katlandikca kin ofke buyuyor icimizde..aslinda sikinti icimdeki ofke.affersem bitecek..cok sagolun

Kendi ailem uzak sehirde.Esimle huzurum yerinde.Kpss ye hazirlaniyorum.
Bugun beni bazi dusuncelere iten sebep ise gorumcem ile 2 yildir kusuz.ruyamda barisip sarildigimuzi gordum.

Boyle bir istegin mi var diyeceksiniz.bilmiyorum.ona cok ofkeliyim.cok kizginim.cok zor gunler atlattim kurtaj vs..hicbirsey umrunda olmadi yine.herseyi bi kenara atip gelseydi unuturdum.galiba gecmiste ona yaptigim fedakarliklar ve iyiliklerin karsiligini bulan koca bi nankorlugu hazmedemiyorum.cok ofkeliyim.
Esimde konusmuyor.
Bu kusluk hayatimi etkiliyor..O sehir disinda okuyor.Her geldiginde kayinvalidem benden uzaklasir.ilkgilenmez.gelip gitmez...aile misafirliklerine cagrilmayiz o gelince.
Kayinpederimin ablasi var.epey yasli.beni gormeyi cok istemis.kayinpederime dedimki "uygun zamanda haber verin birlikte gidelim" ogreniyorum ki gidilmis ama kus oldgum gorumcem ile...
Bugun yarin kadinin olumu bekleniyor.cok hasta.ve daha hic gormedi beni.evleri uzak.aracimiz yok.
Iyi dedim bugun yarin olurse kendi vicdanlarini sorgulasinlar.

Sadece bu degil..diger iki gorumcemle aram cok cok iyi.haftasonu toplasirdik eglenirdik.oda bitti..
Ben yok sayiliyorum.ne kapimi calan var ne ilgilenen.
Gorumcemle kus olma sebebim ise onun hadsiz ve saygisiz konusmasiydi.
Esim ona cok iyi bir abiydi.
Onada ayni seyi yapti..kendini dusunen bencil ve ailesine surekli yalan soyleyen bir tip.ne yaptigi yapmadigi umrumda degil inanin.
Ama hayatimi olumsuz etkiliyor bu kirginlik.
Ben burda yokmusum gibi..eski dusunceli herseyime kosan aramizin cok iyi oldugu kv dem ortada hicbir sebep yokken umursamaz soguk ilgisiz bir hale geldi..yorgunum inanin...

Cok isterdim gelip gitsinler cagirilalim..alakali olsunlar...ne olduysa o kuslukten sonra basladi hersey.
Gururumu ezsem gidip konusacagim.buyukluk bende kalsin diyorum.ama diger yanim devreye giriyor.bu sehirde yalnizdin.zor gunler atlattin gelmedi gitmedi...boyle ikilemler yasiyorum.derdimin cozumu yok.oyle paylasmak istedim...
Rüyada görülen sarılma hasret giderme rüya sahibi ve gördüğü kişiyide kapsar ıda bu küslükten hoşnut değil demekki dizin kadar oda bu küslüğü düşünüyor ki rüyalarınıza girebiliyor gidip konuşun hayatınız daha iyi olacak sizin açınızdan siz onların gidip gelmesi sizi Mutlu ediyorsa inatlaşmaya değmez

Back
X