- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Kendi ailem uzak sehirde.Esimle huzurum yerinde.Kpss ye hazirlaniyorum.
Bugun beni bazi dusuncelere iten sebep ise gorumcem ile 2 yildir kusuz.ruyamda barisip sarildigimuzi gordum.
Boyle bir istegin mi var diyeceksiniz.bilmiyorum.ona cok ofkeliyim.cok kizginim.cok zor gunler atlattim kurtaj vs..hicbirsey umrunda olmadi yine.herseyi bi kenara atip gelseydi unuturdum.galiba gecmiste ona yaptigim fedakarliklar ve iyiliklerin karsiligini bulan koca bi nankorlugu hazmedemiyorum.cok ofkeliyim.
Esimde konusmuyor.
Bu kusluk hayatimi etkiliyor..O sehir disinda okuyor.Her geldiginde kayinvalidem benden uzaklasir.ilkgilenmez.gelip gitmez...aile misafirliklerine cagrilmayiz o gelince.
Kayinpederimin ablasi var.epey yasli.beni gormeyi cok istemis.kayinpederime dedimki "uygun zamanda haber verin birlikte gidelim" ogreniyorum ki gidilmis ama kus oldgum gorumcem ile...
Bugun yarin kadinin olumu bekleniyor.cok hasta.ve daha hic gormedi beni.evleri uzak.aracimiz yok.
Iyi dedim bugun yarin olurse kendi vicdanlarini sorgulasinlar.
Sadece bu degil..diger iki gorumcemle aram cok cok iyi.haftasonu toplasirdik eglenirdik.oda bitti..
Ben yok sayiliyorum.ne kapimi calan var ne ilgilenen.
Gorumcemle kus olma sebebim ise onun hadsiz ve saygisiz konusmasiydi.
Esim ona cok iyi bir abiydi.
Onada ayni seyi yapti..kendini dusunen bencil ve ailesine surekli yalan soyleyen bir tip.ne yaptigi yapmadigi umrumda degil inanin.
Ama hayatimi olumsuz etkiliyor bu kirginlik.
Ben burda yokmusum gibi..eski dusunceli herseyime kosan aramizin cok iyi oldugu kv dem ortada hicbir sebep yokken umursamaz soguk ilgisiz bir hale geldi..yorgunum inanin...
Cok isterdim gelip gitsinler cagirilalim..alakali olsunlar...ne olduysa o kuslukten sonra basladi hersey.
Gururumu ezsem gidip konusacagim.buyukluk bende kalsin diyorum.ama diger yanim devreye giriyor.bu sehirde yalnizdin.zor gunler atlattin gelmedi gitmedi...boyle ikilemler yasiyorum.derdimin cozumu yok.oyle paylasmak istedim...
Neden hep beklenti? Sevsinler, yanımda olsunlar, destek olsunlar, gelip gitsinler, birlikte akraba gezmelerine gidelim vs..
Onlar isterlerse ne ala. Ama zorundaymislar gibi düşünmeyin.
Size karşı sorumlulugu olan tek kişi eşiniz. Ona kırılmayın, onu kirmayin, onunla paylaşın yeter. Bunları dert edin. Başkaları sizi bağlamaz.