• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yemek yemeye programli kayinvalide ve kayınpeder.

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.003
1.006
333
Ya kizlar,

Dogum iznindeyim ve bebegime bakacagim bir sure. Esim maddi anlamda cok sikintili. Biraz buyuk olsa krese verecegim oglumu. Ben kendi ailemden destek goruyorum. Esimin ailesi hic umursamiyor. Krediyle ev aldik satmak uzereyiz neredeyse.

Esimin ailesi Geldiklerinde tek dusundukleri sey yemek yemek. Onlar geldiğinde inanin butun gun mutfaktan cikamiyorum. Cunku habersiz geliyorlardi bir sure.

Bi kac kez bizi evde yakalayamadilar oyle haber vermeye basladilar.Esimi arayip geliyoruz gelirken sunu sunu getircem diyorlar. Ki haberim oldugundan yemegim hazır olmus oluyor. Butun gunum yine mutfakta geciyor.

Ha bir iki derken aliskanlik haline getirdiler. Dun geldiler en sonunda anne yemegim var neden getiriyorsun diyorum. Israrla yapmami bekliyor. Istemiyorum yani zaten ogluma ayri kendimize ayri mutfağa giriyorum birde getirdiklerini hazırlamak icin giriyorum.

Ki oglum cok zor bi bebek uyuyan bir cocuk degil. Gecenin yorgunlugu var üstümde.

Kendiside girmiyor benim yapmami bekliyor inanin biktim okadar seyin üstune.

Bizim zaten sikintimiz derdimiz buyuk ne sikisikliklarla aldigim ev elden gidecek dertleri tek canlari ne istiyorsa o yensin.

En sonunda esime dedimki annenler aradiginda soyle benim yemegim var ne bu surekli birseyler getirip yemek yahu. Bir kere ac mi kalkmislar dedim. Ben kimsenin evinde karismiyorum ne yapildiginda ne yendigine.

Yapmadigi gibi surekli karisip duruyorlar kari koca. Geldiklerinde oyle bir sofra kuruluyorki sanirsiniz ozel davet veriyorum ne alaka yaa maksat karin doyurmak degilmi. Gittiklerinde 2 makina bulasik yikiyorum.

Yani tek derdim bu degil tabiiki bunu simdi adet halina getirmeye basladilar.

Ya kizlar,

Dogum iznindeyim ve bebegime bakacagim bir sure. Esim maddi anlamda cok sikintili. Biraz buyuk olsa krese verecegim oglumu. Ben kendi ailemden destek goruyorum. Esimin ailesi hic umursamiyor. Krediyle ev aldik satmak uzereyiz neredeyse.

Esimin ailesi Geldiklerinde tek dusundukleri sey yemek yemek. Onlar geldiğinde inanin butun gun mutfaktan cikamiyorum. Cunku habersiz geliyorlardi bir sure.

Bi kac kez bizi evde yakalayamadilar oyle haber vermeye basladilar.Esimi arayip geliyoruz gelirken sunu sunu getircem diyorlar. Ki haberim oldugundan yemegim hazır olmus oluyor. Butun gunum yine mutfakta geciyor.

Ha bir iki derken aliskanlik haline getirdiler. Dun geldiler en sonunda anne yemegim var neden getiriyorsun diyorum. Israrla yapmami bekliyor. Istemiyorum yani zaten ogluma ayri kendimize ayri mutfağa giriyorum birde getirdiklerini hazırlamak icin giriyorum.

Ki oglum cok zor bi bebek uyuyan bir cocuk degil. Gecenin yorgunlugu var üstümde.

Kendiside girmiyor benim yapmami bekliyor inanin biktim okadar seyin üstune.

Bizim zaten sikintimiz derdimiz buyuk ne sikisikliklarla aldigim ev elden gidecek dertleri tek canlari ne istiyorsa o yensin.

En sonunda esime dedimki annenler aradiginda soyle benim yemegim var ne bu surekli birseyler getirip yemek yahu. Bir kere ac mi kalkmislar dedim. Ben kimsenin evinde karismiyorum ne yapildiginda ne yendigine.

Yapmadigi gibi surekli karisip duruyorlar kari koca. Geldiklerinde oyle bir sofra kuruluyorki sanirsiniz ozel davet veriyorum ne alaka yaa maksat karin doyurmak degilmi. Gittiklerinde 2 makina bulasik yikiyorum.

Yani tek derdim bu degil tabiiki bunu simdi adet halina getirmeye basladilar.
sorun bu değil tatlım. o şeref yoksunu kocanın ailenden maddi yardımı kabul edip seni de ailesine hizmetçi tutması. ne biçim erkekler var ya bunları okudukça kocamın kıymetini daha iyi anlıyorum

Gun olmuyor ki ekzantrik kayinvalide-kayinpeder sorunlari gormedigimiz:) ne garip yaw, insan misafirlige giderken tamam bir seyler götürür de ne bu yani ben senin evinde pismis yemegi begenmiyorum al bunu yap demek.. hicbir sey olmasa bir suru yemek olmus olur yazik yani ziyan edilen malzeme ve emek..

Evde be varsa koyun onlerine cocugunuzla ilgilenin, ya da Ben mutfak sizin der cocugumla hava almaya cikardim yani, size allah kolaylik versin[/QUO
sorun bu değil tatlım. o şeref yoksunu kocanın ailenden maddi yardımı kabul edip seni de ailesine hizmetçi tutması. ne biçim erkekler var ya bunları okudukça kocamın kıymetini daha iyi anlıyorum

Ailem israrla birakiyor para esim kabul etmiyor zaten. Oda zar zor aldigimiz evimizi satmamamiz icin.

Getirdikleri malzemeyi al koy dolaba. Sağolun bugün yemek var bunu da sonra pisiririm de. Hala yemeğe gelmeye devam ederlerse yemek yapmıyorum rahatsizım kahvaltılik atistircaz de bi kaç sefer. Artık hala da yüzsüzlük yaparlarsa koy tepkini. Bu ne ya benim burda sinirim bozuldu. Dayanilir şey değil

düşüncesiz insan işte..ne yaparsan yap değişmiyorlar :KK12:
sen kendinden ödün vermemeye çalış...bir çorba yap sonra anne yemeği sen yaparsın bebeğimi doyurucam yoksa yatişmiyor falan de..

Ailem israrla birakiyor para esim kabul etmiyor zaten. Oda zar zor aldigimiz evimizi satmamamiz icin.
istemem yan cebime koy hesabı. sonuçta babandan parayı alıyo yani. maddi yardımda bulunmayan o köpekleri( kaynana ve kayınbaba) evimden direk atardım

ay ne ağırı ya hem babası para versin hemde hizmetçi ol yumuşatarak söyledim daha
Babası para vermese hizmetcilik de sorun yok mu yani? Parayi da eşi istememis ailesi zorla veriyormus. Bence bu sebeple eşine şer.fsiz demeniz hoş değil. eşi yapacaksın edeceksin gibi zorlama yapmıyor ki

Benim yemegim var baska bisey yapamam yorgunum halim yokcocuk cok yordu de bi sure sonra yuz bulamazlarsa bikarlar. Ha devam ederlerse de bi carlamaya bakar.

Kac kere soyluyorum anlamiyor patlama noktasindayim arada kotuluk olmasin istiyorum ve ben 7 yillik evliyim hala gelirken esimi ariyorlar

Esim citlatti hatta evimi satmak zorundqyim diye. Hazira dag dayanmaz dedi kayinpeder beyfendi. Bizde o aldigimiz parayi yedik bitti demis. Esime soyluyorum biraz mesafeli ol herseye karisiyorlar diye. Ben mesafeli olsamda aynilar degismiyorlar diyor. Doğru haklida. Ama mesafe koymuyor.

Canım yemeğim vardı bunu yarın yapar yeriz artık heryerim ağrıyo halim yok uğraşmaya dersin hasta numarası yap üşütmüşüm de çok düşüncesiz bu kv kpler hepsi bi yönden gıcık oluyo malesef

Ya kadin dogum yaptigimdan beri boyle insan dogum yapan gelinine yemek yapar ustelik degilmi o dolaptakileri yiyiip gidiyor. Şimdi de yeni adet cikardilar basima. Kac kere soyledim.

Back
X