Sadece yüze bakılarak veya ses duyularak bakılan fal

begonvilxx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
120
19
13
merhabalar herkese :))
güzel mi güzel bir hafta diliyorum..

öneri doğrultusunda duru görüye sahip olduğu söylenen bir kadını aradım .
2saate yakın konuştuk.
tanımlamaları doğruydu, mevcut ilişkim hakkında aldatıldığımı söyledi.Hatta tam 5 gün evvel , kocasından yenı ayrılmıs ve evini de ayırmış bir kadınla cinsel ilişki yaşadığını söyledi..
Eğer bu kişiyle evlenirsem , zaten iradesiz olduğunu; kesinlikle aldatmalarının bitmeyeceğini söyledi.

Sadece ilahi güçler tarafından böyle bir yeteneğe sahip olabilir mi bir insan?
Falla çok ilgilenmem..
Garip geldi bana.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?Gerçekten böyle bir güç olabilir mi yoksa tamamen beyin yanılgısı mıdır?
Söylenenlere ne kadar itimat edilmeli?

Teşekkür ediyorum..

merhabalar herkese :))
güzel mi güzel bir hafta diliyorum..

öneri doğrultusunda duru görüye sahip olduğu söylenen bir kadını aradım .
2saate yakın konuştuk.
tanımlamaları doğruydu, mevcut ilişkim hakkında aldatıldığımı söyledi.Hatta tam 5 gün evvel , kocasından yenı ayrılmıs ve evini de ayırmış bir kadınla cinsel ilişki yaşadığını söyledi..
Eğer bu kişiyle evlenirsem , zaten iradesiz olduğunu; kesinlikle aldatmalarının bitmeyeceğini söyledi.

Sadece ilahi güçler tarafından böyle bir yeteneğe sahip olabilir mi bir insan?
Falla çok ilgilenmem..
Garip geldi bana.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?Gerçekten böyle bir güç olabilir mi yoksa tamamen beyin yanılgısı mıdır?
Söylenenlere ne kadar itimat edilmeli?

Teşekkür ediyorum..
Sonuçta fal pek itimat etme derim ama bazı insanların duru görüye sahip olduğunu bende düşünüyorum o da şu konuda ayrılıyor tabi benim için geçmiş ve an da iyiler gelecek olmuyor. Bayan geçmişten bahsetmiş bundan yola çıkarak ta gelecekte böyle olma ihtimali olur düşüncesiyle söylemiş bence. Sadece bu konuda mı yorum yaptı peki geçmişle ilgili söyledikleri varsa tutturduğu oldu mu?

Ben olsam sevgilime bir aldatma konusu açardım ve tavrından anlamaya çalışırdım, zaten kendini ele verir. Ama suçlayıcı bir konuşma değil bu alttan alta bir konusma mesela filanca söyle böyle yapmıs tarzı

Back
X