Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fikirlerinizi merak ettim.kına gecesi farklı birşey giymeyi düşünmüyorum.butun geceyi bu kıyafetle geçirmek istiyorum sizce nasıl olur arkadaşlar?turkbayragi
güzel canım bend eskiden böyle bindallı giyerim falan diodum annem dedi niye abiye giymiosun öyle daha hoş olur dedi kafama dank etti sonraöyle yapmaya karar verdima.s
:lepin numara kıyafet...bundan başka daha ne giyeceksinki gerek yok...Güle güle giy dicem ama ağlıcan sen değilmi bununla:gitme:
Allah tamamına erdirsn canım mutluluklar...
oyy.... çokta güsel sanada pek bi yakışmış... bnde kınamda önce nişanlığımı sonra abiye sonrada bindallımı giycem kayınvalidemin üstün ricası gereği... olsun onu kıracağıma kafamı kırarım :)))
:lepin numara kıyafet...bundan başka daha ne giyeceksinki gerek yok...Güle güle giy dicem ama ağlıcan sen değilmi bununla:gitme:
Allah tamamına erdirsn canım mutluluklar...