Kına Gecesi şadu nun kına elbisesi :))))

xsxadu

Şadu & Hayati
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
258
1
296
41
İstanbul
472.jpg

fikirlerinizi merak ettim.kına gecesi farklı birşey giymeyi düşünmüyorum.butun geceyi bu kıyafetle geçirmek istiyorum sizce nasıl olur arkadaşlar?turkbayragi

güzel canım bend eskiden böyle bindallı giyerim falan diodum annem dedi niye abiye giymiosun öyle daha hoş olur dedi kafama dank etti sonra:1:öyle yapmaya karar verdima.s

:lepi:on numara kıyafet...bundan başka daha ne giyeceksinki gerek yok...Güle güle giy dicem ama ağlıcan sen değilmi bununla:gitme:
Allah tamamına erdirsn canım mutluluklar:nazar:...

çok güzel yakışmıştaa...

sen bilirsin. o günkü programa ve süreye bağlı.
biz kınayı salonda yapmıştık. önce nişanlık gibi kabarık bişiy giydim. sonrada kadife kınalık:)

oyy.... çokta güsel sanada pek bi yakışmış... bnde kınamda önce nişanlığımı sonra abiye sonrada bindallımı giycem kayınvalidemin üstün ricası gereği... olsun onu kıracağıma kafamı kırarım :)))

çok hoşmuşopuyorumnanaktan

bende bu tarz bişe alcam kınamda ama önce abiye giycem allah nasip ederse sonra kına yakılırken giycemkaydirigubbakcemile2

:lepi:on numara kıyafet...bundan başka daha ne giyeceksinki gerek yok...Güle güle giy dicem ama ağlıcan sen değilmi bununla:gitme:
Allah tamamına erdirsn canım mutluluklar:nazar:...

orası allahın emri gibi bişi canm :) zaten şimdi bi kına gecesi görsem oturup ağlayasım geliyoo :gitme::gitme::gitme:

hepinize çok teşekkü rederim arkadaşlar güzel yorumlarınızı almak beni daha da mutlu etti ..

Back
X