- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
Kendisinden 15-20 yas daha büyük birisiyle iliski yasayan evlenen kisileri hic anlamis degilim ve ask oldugunada inanmiyorum...bu benim düsüncem hatta cok sapikca geliyo bana...düsünsenize siz daha yeni dogmus emeklemeye ugrasirken esiniz ne isler pesinde ...iyyyyy...neyse dedigin gibi bu benim düsüncem ask oldugunada kesinlikle inanmiyorum cünkü genelde bakarsaniz ya adam zengindir yada kiz babasiz büyümüstür,yani bu durumda aslinda baba eksikligini o kisiyle kapatir ve bunu ask zanleder...hele bide evlenmis ayrilmis 3 tane cocuk var ortada hicmi binlari düsünüp tartmafiniz üstüne bide bu kisa zamanda hamile kaldiniz...yazik 3 cocuk ortada bide simdi 4. yolda ahhh ahhh... Esinizin ailesinin kadini suclamasida cok normal allah askina hangi aile derki cok iyi diye...ey allahim...olan olmus...bundan sonrasi önemli ama böyle bi mesajdan sonra nasil bu insana güveneceksiniz, cocuklarindan dolayi hep eski es hayatinizda olacak, hep bu süpeYle yasamak aman allahim dayanilmaz gercektende...bence bari hemen affetmeyinde sizi cantada keklik sanmasin, ki bence suan zaten sizi toy gördügünden böyle biseye kalkismis...ayyyy benim aklimdan neler gecerdi bi yarim saat bile onunla görüsse...cok zor isiniz coook...yakmisiniz basinizi bu genc yasta...allah yardimciniz olsun...nirmalde hep yapici olmaya ugrasirim ama sizin durumunuzda positiv bisey yazasim yok vallah gerci zaten yokta...