Şafak Pavey gazdan etkilendi

ya şu huyunuzdan vazgeçin. bir yanlış varsa haa ama bakın geçmiştede o taraf böyle yapmıştı.
bu olayın yanlışını doğru hale getirmiyor. misiillemeyle yanlışı düzeltemezsiniz.
nokta..

ÇOK doğru oky , katılıyorum ... eklemek istedigimde; bunu her iki faklı görüşte olanda yapıyor malesef ...:ssz: en iyi savunma saldırıdır ,taktigi hiç bir şey çözmüyor bilakis olayları iyice körüklüyor :ssz::19:
bu konudaki düşüncem ,ne hükümetler yasakla bir yere varabilir nede karşı taraf bu tür kışkırtıcı eylemlerle .... her sene sannki kaldıgı yerden devam eden bir boks raundu gibi :ssz:ve kazananı olmayan ...

ÇOK doğru oky , katılıyorum ... eklemek istedigimde; bunu her iki faklı görüşte olanda yapıyor malesef ...:ssz: en iyi savunma saldırıdır ,taktigi hiç bir şey çözmüyor bilakis olayları iyice körüklüyor :ssz::19:
bu konudaki düşüncem ,ne hükümetler yasakla bir yere varabilir nede karşı taraf bu tür kışkırtıcı eylemlerle .... her sene sannki kaldıgı yerden devam eden bir boks raundu gibi :ssz:ve kazananı olmayan ...
yani.
bunu anlamıyorum. bir kadın hırpalanıyor .üstelik engelli.
dememiz gereken bu mu olmalı.
kalkıp bak buda geçenlerde şuna tokat atmıştı.
bumudur verilecek yanıt.

noldu yani,,yapılanın doğruluğunumu savunuyorsan.yanii bu kadınana şiddeti savunuyorsan ,,,
öyleyse çık bence doğru bu hareket de. iyi yapmışlar de.( umuyorum bunu demez hiç kimse,oda ayrı)
ama sizinkilerde bunu yapmıştı olmuyor. olayı meşrulaştırmıyor asla...

Son düzenleme:
Yazıklar olsun ne denebilir ki. Milletvekilliği dokunulmazlığı var bir kere bu insanın sanırım bu dokunulmazlık sadece akp milletvekillerini kapsıyor onları değil yaka paça götürmek bir laf deseniz kendinizi hapiste buluyorsunuz. Bu ne ayrıcalık yaa. Ve bu bir kadın ve bu bir engelli. Yani tek suçu o çocuğun gözaltına alınmasını engellemek. Altında makam aracı ve milletvekili kimliği yok orada insana insanca muamele edilmesini istiyor sadece. O çocuklar gözaltına alınıyor neden taş attılar filan. 1 mayıs işçi bayramı dimi ne bayram ama istedikleri yerde kutlayamıyorlar, polise tepkilerini gösteriyorlar ve gözaltına alınıyorlar yerlerde sürükleniyorlar hiçbirşey yapmayan insanlara bile su sıkılıyor gaz sıkılıyor.

Ben bu olaylara AKP'nin korkudan 7/24 titremesinden başka açıklama getiremiyorum.

Korkunun da ecele faydası yok.

Back
X