şafaklar bitti tezkere güzelleri.. döndüğünde neler oldu anlatmak isteyenler buraya

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
çoğunuz biliyor zaten 15 ay eşimin yolunu bekledim tunceliden sağsalim gelsin diye onu beklerken ne kadar zorluğa direndiğimide bilenleriniz var.her zaman hepbirlikte inandık ve dedik ki 1 gün gelecek 1 gün kalacak ve inandığım gibi o günleride gördüm yaşadım şimdi geldi geleli kasım gelse 1 yıl olacak.
gelen benim eşim değil sanki öyle farklı ki o kadar zaman geçti ama hala normale dönmedi dönmek için bi çabasıda olmuyor.üzülüyorum....
neyse uzatmıyim kızlar sizlerde yazarsanız çok sevinirim sevdiklerimiz askerdeyken nasıl birbirimize destek olduk ve bitirdiysek şimdi sevdiklerimiz yanımızdayken de desteğe ihtiyacımız olabilir.hele de askerlik dönüşü .....
birbirimize anlatalım çözümler bulalım hepinizden destek bekliyorum :teselli:kaydirigubbakcemile5vereliniortaka.s.

sağol canım inşallah bu topikte şafak sayanlar kadar olumlu ve güzel olsun....

bi kere çok sinirli artık nerdeyse beni hiç dinlemiyor öncedende sinirliydi zaten ama şimdi daha kötü en ufak bişi anlatmak istesem dinlemiyor bağırıp kalbimi kırıyor eskiden herşeyi konuşurduk dinlerdi konuşarak halledemedimiz birşey yoktu.sonra umursamıyor ilgilenmiyor işe başladı 2 ay oldu işe gidiyor akşam geliyor yorulmadığı halde çok yorgunum die yemek yiyip uyuyor yüzünü bile göremez oldum sadece kahvaltı ve akşam yemeğinde yarım saatten günde 1 saat falan işte izin günlerinde bi çıkıp dolaşsak diyorum istemiyorum diyip çekiliyor böyle işte napiyim bilmiyorum elimden geldiğince sabır gösteriyorum anlamaya çalışıyorum ama 1 yıl olacak nerdeyse geleli düzelmek adına hiç bi çabası yok

sağol canım inşallah bu topikte şafak sayanlar kadar olumlu ve güzel olsun....

bi kere çok sinirli artık nerdeyse beni hiç dinlemiyor öncedende sinirliydi zaten ama şimdi daha kötü en ufak bişi anlatmak istesem dinlemiyor bağırıp kalbimi kırıyor eskiden herşeyi konuşurduk dinlerdi konuşarak halledemedimiz birşey yoktu.sonra umursamıyor ilgilenmiyor işe başladı 2 ay oldu işe gidiyor akşam geliyor yorulmadığı halde çok yorgunum die yemek yiyip uyuyor yüzünü bile göremez oldum sadece kahvaltı ve akşam yemeğinde yarım saatten günde 1 saat falan işte izin günlerinde bi çıkıp dolaşsak diyorum istemiyorum diyip çekiliyor böyle işte napiyim bilmiyorum elimden geldiğince sabır gösteriyorum anlamaya çalışıyorum ama 1 yıl olacak nerdeyse geleli düzelmek adına hiç bi çabası yok

allah allah çok ilginç ya insan daha çok bağlanması gerekir beni oralarda yalnız bırakmadı diye acaba işyerinde mi mutsuz canım ya onlar bizim gibi değillerki hep içlerine atıyorlar yani.kimi insan 1 sene kimi insan ise 2-3 ayda düzelir bu insanın yaşadıklarına göre değişir tatlım
umarım bir an önce eski haline döner de sen üzülmezsin canım

allah allah çok ilginç ya insan daha çok bağlanması gerekir beni oralarda yalnız bırakmadı diye acaba işyerinde mi mutsuz canım ya onlar bizim gibi değillerki hep içlerine atıyorlar yani.kimi insan 1 sene kimi insan ise 2-3 ayda düzelir bu insanın yaşadıklarına göre değişir tatlım
umarım bir an önce eski haline döner de sen üzülmezsin canım

işe girmeden öncede böyleydi zaten gene sinirli gene bağırıyordu kırıyordu beni.işle bi alakası yok.nedenini bilemedim soruyorum söylemiyo konuşmaya çalışyıorum dinlemiyor.eminimki benim gibi olanlar vardır onlarda anlatırsa belki çözüm bulabilirim die düşündüm.

işe girmeden öncede böyleydi zaten gene sinirli gene bağırıyordu kırıyordu beni.işle bi alakası yok.nedenini bilemedim soruyorum söylemiyo konuşmaya çalışyıorum dinlemiyor.eminimki benim gibi olanlar vardır onlarda anlatırsa belki çözüm bulabilirim die düşündüm.

allah allah acaba hala askeriğin etkisinde mi?
burak canım kendi haline konuşma bir müddet fazla üstüne düşme bakalım o zamanda aynı olucak mı
sonuçta erkeklerin üzerine düştüğümüzde sıkılabiliyorlar.

Okul dert, askere gitmesi dert, askerliği dert, gelmesi dert, iş bulması dert
tepem atıyor artık ya hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
bunca emeklerimizin karşılığı böyle mi olmalı ya

arkadaşım nişanlım en yakın arkadaşından biliyorum..biraz psikolojileri bozuluyor özellikle doğuda askerlik yapanların..

kimbilir orda neler yaşadı kendine gelmesi için biraz zaman ver üstüne düşme..askerden sonra 10 ay işsiz kalmanında verdiği bi sıkıntı da olabilir..

Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin :Saruboceq:

askere gidince sanırımm daha çok asabileşiyolar benimkide eskiden bana bagırmazdı hiç ama oraya gidelii sınırlendıgınde hemen bagrır olduu..
pazar günüüü ıstanbuldan arkadaşı gittii yanına arkadaşı demişkii konuşman degısmıs senınn,arkadası oyle dedıgıne göre gelınce ben napıcam bılmıyorum

Gamzecim senin askerin baya kötü koşullarda yapmıştı askerliğini topikte okumuştum..
Bence bir zaman sonra düzelir çünkü seni seviyo sevginiz bunların önüne geçecektir diye düşünüyorum..
Benim askerimde doğuda tehlikeli bir yerde ve çok agresifleşti ben hep alttan alıyorum..
En büyük korkumda geldiğinde değişmesi inşallah böyle birşey olmaz o kadar emeğin karşılığı bu olmaz..
Yada olacaksada geçici değişiklikler olsun..
Mubarek ramazan gününde rabbim inşallah senin eşinin eski haline dönmesini huzur bulmanızı sağlar:Saruboceq:

benimde sevgilim tuncelide ve size okadar katılıyorumki kızlar.konusması bile değişti.neyseki az kaldı 15 gün sonra bende gamze gibi alıyorum sevdicegimi tunceliden:) büyük zorlugun ardından güzel günler yasamak varken niye daha zor günler gecirelim yaaa.ben de onun pskljisinin bozuldugunun farkındayım ve bi yardım alalım diyorum.ikimizde gidelim diyorum ikna etmeye calısıyorum.baakalım kızlar hayırlısıyla bi gelsinde...Allah hepimizin yardımcısı olsun.hep katlanan biziz bu hayatta .sabrımıza hayranım.erkekler alışverişte kadının peşinde dolanmayı sabır sanıyolar biraz bizim acımızdan baksalar sabır ne anlarlar ama nerdeeeeeeeeeeeeee

Merhaba. Eşinizin hemen kendine gelmesini beklemeyin. Erkek arkadaşım askerden geldiğinde karşımda sevdiğim adam yoktu maalesef. Şuan yaşadıklarınızı az buçuk anlayabiliyorum. Allah yardımcınız olsun ve düzelmesi için umarım en kısa zamanda elinden geleni yapar.

evet ya askere gideli sinirlendi eskiden herşeimi dinlerdi efhamlarımı bile bunalmadan dinlerdi şimdi bişe diorum onu nerden çıkardın deyip bağrıo offf gelince nasıl olacak acaba bazen diorumki keşke askere yollamasydım onu erteleseydi

kızlar peki hiç değişmedi diyen varmı gittiği gibi geldi diyen varmı yaaaa offf şafak 8 bu korku bastı şimdide allahım ne olur hiç bi zaman değişmesin aminn

benimde sevgilim tuncelide ve size okadar katılıyorumki kızlar.konusması bile değişti.neyseki az kaldı 15 gün sonra bende gamze gibi alıyorum sevdicegimi tunceliden:) büyük zorlugun ardından güzel günler yasamak varken niye daha zor günler gecirelim yaaa.ben de onun pskljisinin bozuldugunun farkındayım ve bi yardım alalım diyorum.ikimizde gidelim diyorum ikna etmeye calısıyorum.baakalım kızlar hayırlısıyla bi gelsinde...Allah hepimizin yardımcısı olsun.hep katlanan biziz bu hayatta .sabrımıza hayranım.erkekler alışverişte kadının peşinde dolanmayı sabır sanıyolar biraz bizim acımızdan baksalar sabır ne anlarlar ama nerdeeeeeeeeeeeeee

aynen katılıyorum

Back
X