şafaklar bitti tezkere güzelleri.. döndüğünde neler oldu anlatmak isteyenler buraya

işe girmeden öncede böyleydi zaten gene sinirli gene bağırıyordu kırıyordu beni.işle bi alakası yok.nedenini bilemedim soruyorum söylemiyo konuşmaya çalışyıorum dinlemiyor.eminimki benim gibi olanlar vardır onlarda anlatırsa belki çözüm bulabilirim die düşündüm.

tunceliden geldi diyosun daha nolsun ki benim kardeşimde tuncelide yaptı askerliğini düzelmesi çok uzun zaman aldı annem ler neler çekti bizler sadece sorumsuz kapris yapıyo dedik sonra sonra annem evdeki durumlarından askerlik hallerinden bahsedince anladıkki asıl kaprisi biz yapmışız çocuğa sende sabret kardeşimi annem psikoloğa götürmüştü

gamze sen bilirsin beni azçok..benimki daha önce gelmişti..keşke gelmeseydi askerde olsaydıda böle olmasaydık çok dedim..bi türlü toparlanamamıştı askerden sonra ilgisizlik doğru düzgün aramamalar..tam 8 ay sürdü böle..çok zorlandım..ayrıldık yeri geldii..çok şükür artık toparlandı geç olsada..aşırı toparlandı hemdee (ii yönde :16: ) bilmiorum evlenince napmak lazım nası geçer o dönemler ama geçio canım aynı kalmıo inş kalmazz...ama şunuda öğrendim askerden sonra insanlar gerçekten deişio iyi yada kötü..
evet canım bi zaman seni çok üzmüştü ama iyiye döndüğüne sevindim inşallah bundan sonrasıda böyle devam eder hayatım

3 gün sonra bende yazabilicem artıkk
çok şükür meg im son 3 .ne güzel bitti artık inşallah geldiğinde herşey gönlünce olsun çok mutlu olun siz yaa

eşim mayısta geldi...onun şafağını sayıyordum...şimdi karnımdaki prensimin şafağını sayıyorum 5 aylık oldu bebişim..inşallah martın sonunda oğluşumuzun gelmesiyle ikinci doğan güneşimiz olacak...:emir_bebek: darısı tüüüm asker bekleyenlerin ve bebiş isteyenlerin başınaaaaaaaaaaaaaa kızlar..
ayy ne güzel yaaa askerlik bitti bebeğininde az kalmış maşşallah canım .kazasız al kucağına inşallah ..darısı başımıza bizde istiyoruz bebekk ...

tunceliden geldi diyosun daha nolsun ki benim kardeşimde tuncelide yaptı askerliğini düzelmesi çok uzun zaman aldı annem ler neler çekti bizler sadece sorumsuz kapris yapıyo dedik sonra sonra annem evdeki durumlarından askerlik hallerinden bahsedince anladıkki asıl kaprisi biz yapmışız çocuğa sende sabret kardeşimi annem psikoloğa götürmüştü

haklısın ama ben ona hiç kapris yapmadım bugüne dek yapmamda elimden geldiğince destek olurum herzaman herkeste bunu bilir ama sanki o düzelmek istemiyor desteğimi istemiyor gibi ona üzülüyorum

estağfurullah canım sana kapris yapıyosun demedim haddim değil ben kendi kaardeşimle ilgili bizim tutumumuzdan bahsetttim kapris diye yoksa tabiki sen elinden geleni yapıyosundur eminim tahammülün olmasa askerliğini yapmamış biriylre evlenip asker yolu gözlemeyi istemezdin yanlış anlama beni lütfen

estağfurullah canım sana kapris yapıyosun demedim haddim değil ben kendi kaardeşimle ilgili bizim tutumumuzdan bahsetttim kapris diye yoksa tabiki sen elinden geleni yapıyosundur eminim tahammülün olmasa askerliğini yapmamış biriylre evlenip asker yolu gözlemeyi istemezdin yanlış anlama beni lütfen

yok yok asıl sen yanlış anlama öyle dedin demedim sadece ben öyle yapmıyorum die belirtmek istedim .teşekkür ederim hakkatende neler gördüm geçirdim 15 ay boyunca 15 yıl gibi geldi bana çöktüm resmen ..

Back
X