Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Safra çamuru tesbit edildi 1yıldır var ve ilaç kullandım azalmadı taşa dönüşmesinden korkuyorum geceler bulantı mide agrısı yaşıyorum bundan kurtulan var mı
Safra çamuru tesbit edildi 1yıldır var ve ilaç kullandım azalmadı taşa dönüşmesinden korkuyorum geceler bulantı mide agrısı yaşıyorum bundan kurtulan var mı
Yakın zamanda dermoid kist ameliyatı yaptırdım o yüzden tekrar yakın zamanda ameliyat olmam sıkıntı şuan için taş yok ama çamur da taşa dönerse diye korkutuyor kür falan yapıp kurtulan varmış diyolar ama
Yakın zamanda dermoid kist ameliyatı yaptırdım o yüzden tekrar yakın zamanda ameliyat olmam sıkıntı şuan için taş yok ama çamur da taşa dönerse diye korkutuyor kür falan yapıp kurtulan varmış diyolar ama
Yok ya belki geçici bir çözümdür ama safra keseniz artık bozulmuş tabiri caizse. Daha hayır gelmez vücudunuzun izin verdiği ilk fırsatta aradan çıkarın derim. Geçmiş olsun.