Safra çamurunda kurtulan var mı ?

bellamo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
10
0
6
35
Safra çamuru tesbit edildi 1yıldır var ve ilaç kullandım azalmadı taşa dönüşmesinden korkuyorum geceler bulantı mide agrısı yaşıyorum bundan kurtulan var mı

Çamur,taş vardı..En son komaya girdim lipaz 9000' le acile kaldırıldım ...Aldırdım ve kurtuldum...Onun başka çaresi yok dediler 🤷‍♀️

Safra çamuru tesbit edildi 1yıldır var ve ilaç kullandım azalmadı taşa dönüşmesinden korkuyorum geceler bulantı mide agrısı yaşıyorum bundan kurtulan var mı
Aldırın ve kurtulun
Kapalı ameliyat zaten 1 saatlik olay
Bende taş vardı kanala düştü tıkandı falan aman yarabbi çok zordu

Eminde sonunda aldıracaksın.
Emzimler verirler aldırmak istemiyor isen ama safra bozuldu mu işi bitmiştir… Devamlı çamur ve taşla uğraşacaksın…

Aldırın ve kurtulun
Kapalı ameliyat zaten 1 saatlik olay
Bende taş vardı kanala düştü tıkandı falan aman yarabbi çok zordu
Yakın zamanda dermoid kist ameliyatı yaptırdım o yüzden tekrar yakın zamanda ameliyat olmam sıkıntı şuan için taş yok ama çamur da taşa dönerse diye korkutuyor kür falan yapıp kurtulan varmış diyolar ama

Yakın zamanda dermoid kist ameliyatı yaptırdım o yüzden tekrar yakın zamanda ameliyat olmam sıkıntı şuan için taş yok ama çamur da taşa dönerse diye korkutuyor kür falan yapıp kurtulan varmış diyolar ama
Yok ya belki geçici bir çözümdür ama safra keseniz artık bozulmuş tabiri caizse. Daha hayır gelmez 🫠 vücudunuzun izin verdiği ilk fırsatta aradan çıkarın derim. Geçmiş olsun.

Back
X