- 9 Ekim 2017
- 4
- 0
- 86
- 32
- Konu Sahibi ruveydaesgin93
-
Benim 4 ay oldu olali, zaman zaman dikis yerlerim de agri oluyo özellikle göğüs altinda ki yerde. Zamanla gecer diye dusunuyorum. Gecmezse doktora bi görünün isterseniz.ARkadaşlar 5 gün önce safra kesesi ameliyatı oldum. Safra kesemi aldılar. Düne kadar iyiydim toparlanmaya başlamıştım. Dün karnımda ve sırtımda aşırı sancı başladı. Aynı ağrıyı safra kesemde taş olduğunu öğrendiğimdede yaşamıştım. Çok ağrıyor. Kıvrandım resmen. Midem bulanıyor. Tansiyonum yükselmesine sebep oluyor. Benimle aynı durumu yaşayan varmı
Merhaba ben 4 ay once safram alindi ama bi haftadir sag ust karin tarafim agriyoBenim 4 ay oldu olali, zaman zaman dikis yerlerim de agri oluyo özellikle göğüs altinda ki yerde. Zamanla gecer diye dusunuyorum. Gecmezse doktora bi görünün isterseniz.
Merhaba ağrılarının devam ediyor muBenim 4 ay oldu olali, zaman zaman dikis yerlerim de agri oluyo özellikle göğüs altinda ki yerde. Zamanla gecer diye dusunuyorum. Gecmezse doktora bi görünün isterseniz.
Az da olsa bazen oluyo. Yüzü koyun yattigim da özellikle.Merhaba ağrılarının devam ediyor mu
Yok gitmedim tekrar hic. Rahatsiz edecek boyutta degil benm agrilarim.Merhaba ben 4 ay once safram alindi ama bi haftadir sag ust karin tarafim agriyo
Siz gittinizmi doktora ?
Ne zaman oldunuz ameliyatta ne kadar sürede ve nerelerde oluyor agrilarinjzYok gitmedim tekrar hic. Rahatsiz edecek boyutta degil benm agrilarim.
Nisan ayinda olmustum ben. Ozellikle göğüs altında ki ameliyat noktasinda oluyor benim.Ne zaman oldunuz ameliyatta ne kadar sürede ve nerelerde oluyor agrilarinjz
Normalmiymis peki gün içerisinde sürekli mi ara ara mı benim de oluyor daNisan ayinda olmustum ben. Ozellikle göğüs altında ki ameliyat noktasinda oluyor benim.
Benim tam dikiş yerinde değilde o bölgede oluyor ağrım ama yatarken değilde hareket halinde daha çok oluyor agrimNisan ayinda olmustum ben. Ozellikle göğüs altında ki ameliyat noktasinda oluyor benim.
Merhaba ağrılarının gecti miARkadaşlar 5 gün önce safra kesesi ameliyatı oldum. Safra kesemi aldılar. Düne kadar iyiydim toparlanmaya başlamıştım. Dün karnımda ve sırtımda aşırı sancı başladı. Aynı ağrıyı safra kesemde taş olduğunu öğrendiğimdede yaşamıştım. Çok ağrıyor. Kıvrandım resmen. Midem bulanıyor. Tansiyonum yükselmesine sebep oluyor. Benimle aynı durumu yaşayan varmı
Bazen oluyor. Doktora hic gitmedim. Son kontrol de doktor da bisey dememisti acikcasi. Benim de sormak aklima gelmemisti.Normalmiymis peki gün içerisinde sürekli mi ara ara mı benim de oluyor da
Agriniz ne sıklıkla benim sağ tarafımda hafif bazen gezen bir agriBazen oluyor. Doktora hic gitmedim. Son kontrol de doktor da bisey dememisti acikcasi. Benim de sormak aklima gelmemisti
Ayda bir kaç defa. İlk baslarda biraz daha sıktı ama simdi o kadar degil.Agriniz ne sıklıkla benim sağ tarafımda hafif bazen gezen bir agri
Geçer mi zamanla acaba ya kimisinde de hiç agri olmuyor ben anlamadmAyda bir kaç defa. İlk baslarda biraz daha sıktı ama simdi o kadar degil.
Gecer insallah. Bünye ile alakalidir ya da doktorla. Gecmezse bi görünün doktorunuza.Geçer mi zamanla acaba ya kimisinde de hiç agri olmuyor ben anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?