Safra kesesi ameliyatı sonrası ağrı

ruveydaesgin93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
4
0
86
32
ARkadaşlar 5 gün önce safra kesesi ameliyatı oldum. Safra kesemi aldılar. Düne kadar iyiydim toparlanmaya başlamıştım. Dün karnımda ve sırtımda aşırı sancı başladı. Aynı ağrıyı safra kesemde taş olduğunu öğrendiğimdede yaşamıştım. Çok ağrıyor. Kıvrandım resmen. Midem bulanıyor. Tansiyonum yükselmesine sebep oluyor. Benimle aynı durumu yaşayan varmı

Benim 4 ay oldu olali, zaman zaman dikis yerlerim de agri oluyo özellikle göğüs altinda ki yerde. Zamanla gecer diye dusunuyorum. Gecmezse doktora bi görünün isterseniz.

Benim 4 ay oldu olali, zaman zaman dikis yerlerim de agri oluyo özellikle göğüs altinda ki yerde. Zamanla gecer diye dusunuyorum. Gecmezse doktora bi görünün isterseniz.
Merhaba ben 4 ay once safram alindi ama bi haftadir sag ust karin tarafim agriyo
Siz gittinizmi doktora ?

Merhaba ağrılarının gecti mi

Doktorumdan çok memnun kalmadım ona gitmeyi pek düşünmüyorum.benim ameliyattan sonra alt ast bir tık yüksek çıktı.40larda mr cekildim kanallarda taş vs rastlanmadi.yaklasik 2 ay böyle devam etti.temuuzdan beri 2 kez Kan verdm normale donmus ama agrilarim geçmedi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…