Sağ diyafram hernisi

zisanzeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
2
0
1
33
Merhabalar şuan 33 haftalık hamileyim . 29. Haftada bebeğime sağ diyafram hernisi teşhisi konuldu. Bağırsak ve safra kesesi yukarı çıkmış miğdesi yerinde. Kalbinde de ufak bir delik var denildi. 2 haftadır hastanede yatıyorum doğuma kadar çıkmayacakmşım ani bir durumda hemen müdahale edilip alabilmek için bebeği. Doktor %25-30 sağ doğma ihtimali var dediler . Buraya daha önce konu açılmış ama çok eski tarih . Bu durumu yaşayan çocuğu sağ olup operasyonları atlatan var mı?

Merhabalar. Benim de Ekim ayında bebeğime bu teşhis konmuştu. Ocakta dogumumum oldu şuan kızım 4 aylık ve yanımda. Önceliğiniz işinin ehli bir çocuk cerrahi bulmak olsun.

Merhabalar. Benim de Ekim ayında bebeğime bu teşhis konmuştu. Ocakta dogumumum oldu şuan kızım 4 aylık ve yanımda. Önceliğiniz işinin ehli bir çocuk cerrahi bulmak olsun.
Bebeğim doğumdan 6 gün sonra ameliyat oldu. Bugün 37 günlük hala Yoğunbakım da entübe. Sekonder pulminer hipertansiyon sebebiyle makinelerden ayrılamıyor . Süreç çok yıpratıcı.

Bebeğim doğumdan 6 gün sonra ameliyat oldu. Bugün 37 günlük hala Yoğunbakım da entübe. Sekonder pulminer hipertansiyon sebebiyle makinelerden ayrılamıyor . Süreç çok yıpratıcı.
Rabbim en kısa zamanda kucağında yavrulanla oralardan çıkmayı nasip etsin canım. Bakma minicik olduğuna o çok güçlü.

İnşallah en kısa zaman da alırsınız kucağınıza. İnanın oradan çıktıktan sonra hiç bir şey hatırlamıyor oluyorsunuz. İnşallah çıkmışsınız dır yazalı baya olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…