Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağ göğsümün altında sertlik var geçen hafta aniden ateşlendim ve göğsümde ağrı oluştu acile gittik yatış yapıldı ve doktor göğsümde bir kitle olduğunu ve o yüzden enfeksiyonumun yükseldiğini söyledi
Sağ göğsümün altında sertlik var geçen hafta aniden ateşlendim ve göğsümde ağrı oluştu acile gittik yatış yapıldı ve doktor göğsümde bir kitle olduğunu ve o yüzden enfeksiyonumun yükseldiğini söyledi
Amin inşallah. Bende baya merakla bekliyorum aslında geçen gittim genel cerrahi ye elle muane etti ben regl ile alakalı olabilir mi dedim hayır değil ihmal etme ultrason çekmek lazm dedi hastanede radyolog olmadığı için şuan başka hastaneye gideceğim.
Allah yardımcımız olsun. Elle muayene ettiğinde bana da meme dokusuna benziyo dedi ama emar dan sonra daha rapor u çıkmadan biyopsi istedi bişey varsa hemen tedaviye başlayalım dedi
Allah yardımcımız olsun. Elle muayene ettiğinde bana da meme dokusuna benziyo dedi ama emar dan sonra daha rapor u çıkmadan biyopsi istedi bişey varsa hemen tedaviye başlayalım dedi