Sağ gögsümün altında sertlik var

seda5260

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
13
5
6
33
Sağ göğsümün altında sertlik var geçen hafta aniden ateşlendim ve göğsümde ağrı oluştu acile gittik yatış yapıldı ve doktor göğsümde bir kitle olduğunu ve o yüzden enfeksiyonumun yükseldiğini söyledi

Eklentiler

• Screenshot_20250831_174529_Drive.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 36
Geçmiş olsun nasıl bir tedavi verildi size ?

Benimde şuan öyle bir sorunum var Çarşamba doktora gideceğim o zaman ultrason için gün alacağım.

Emar ve biyopsi verdim 1 hafta olucak salı günü sonuç bekliyorum dua edin hayırlı haberler sonuçlar alalım hepimiz
Amin inşallah. Bende baya merakla bekliyorum aslında geçen gittim genel cerrahi ye elle muane etti ben regl ile alakalı olabilir mi dedim hayır değil ihmal etme ultrason çekmek lazm dedi hastanede radyolog olmadığı için şuan başka hastaneye gideceğim.

Allah yardımcımız olsun. Elle muayene ettiğinde bana da meme dokusuna benziyo dedi ama emar dan sonra daha rapor u çıkmadan biyopsi istedi bişey varsa hemen tedaviye başlayalım dedi

Allah yardımcımız olsun. Elle muayene ettiğinde bana da meme dokusuna benziyo dedi ama emar dan sonra daha rapor u çıkmadan biyopsi istedi bişey varsa hemen tedaviye başlayalım dedi
Sonucunuz çıktı mı acaba ?
Benim de dünden beri sertlik var ağrıyor ama ateşim falan yok ağrısı ile fark ettim eski olamaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…