28 haftalık hamileyim.1 haftadır sağ kaburgamın en alt bitiş yerinde çok feci bi acı hissediyorum.gittikçe de artıyor.dananamıyorum artık.bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba?
benimde öyle idi...doğumdan sonra bile bir zaman ağrısı kaldı ,elimle dokunduğum zaman...ama korkulacak bişi değil,karnın büyümesi ile kaburgalara oluşan baskıdan dolayı bu ağrının olduğu söylenmişti...
Mutlaka doktorunuza bahsedin , normal bir ağrı olabileceği gibi fazla kilo alımıyla beraber ödeminiz de varsa birde tansiyon problemi yaşıyorsanız Allah korusun gebelik zehirlenmesi başlangıcı da olabilir..
Mutlaka doktorunuza bahsedin , normal bir ağrı olabileceği gibi fazla kilo alımıyla beraber ödeminiz de varsa birde tansiyon problemi yaşıyorsanız Allah korusun gebelik zehirlenmesi başlangıcı da olabilir..
bende de aynı sorun var yanlız ben ikizlerimi bekliyorum benim başta sağ göğsümde vardı sonra sol göğsümde başladı büyüdükleri için yerleri kalmıyor bence ve göğüs kafesine dayanıyorlar yani çift taraflı acım var ama canları sağolsun onlar kocaman olsunlarda bu acılar geçecek elbet
merhaba arkadaşlar,
bende hamileliğimin 24.haftasındayım ve kaburga ağrısı aynı bende de var, fakat korkulacak bişey yok benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğmde de olmuştu aynen bu hamileliğimde de var. bebeğin hızlı büyümesi ile alakalı olduğunu söylemişti doktorum sorun yoktur inşallah
ayni agriyi ben de cok siddetli hissediyorum, oglum da cok büyüdü 37. haftadayiz, yukari dogru tekmeledikce sol tarafimda son kaburgamin kirilmis olabileceginden bile süphelenmistim a.s ama sanirim rahmin büyümesi, bebegin yernin daralmasi ile ilgili...
icimiz rahat olsun.... hamilelik ve annelik sabi isi mirmirmirmir