sağ kaburgamda çok ağrı ve acı var.normal mi?

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
163
28 haftalık hamileyim.1 haftadır sağ kaburgamın en alt bitiş yerinde çok feci bi acı hissediyorum.gittikçe de artıyor.dananamıyorum artık.bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba?

aynı şekilde benimde sol kaburgamın en alttaki kemiği ağrıyo bende 28+2 günlük hamileyim dayanamıyorum ağrıyo ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum :(

Kızlar muhtemelen bebeğiniz ayağıyla baskı yapıyor kaburgalarınıza. Çok normal bu. Dik oturmaya çalışın.

ama bebeğim hep altta hareket ediyor.göbeğimin orda hiç hissetmiyorum.ya dik oturuyorum.yan yatıyorum ne yaparsam yapayım olmuyor ya.çok ağrıyor.

benimde öyleydı canım
34 şimdik hem asada hem yukarda hıssedıyom asada çok tuhaf oluyo gıdıklıyo gıbı

benimde öyle idi...doğumdan sonra bile bir zaman ağrısı kaldı ,elimle dokunduğum zaman...ama korkulacak bişi değil,karnın büyümesi ile kaburgalara oluşan baskıdan dolayı bu ağrının olduğu söylenmişti...

Mutlaka doktorunuza bahsedin , normal bir ağrı olabileceği gibi fazla kilo alımıyla beraber ödeminiz de varsa birde tansiyon problemi yaşıyorsanız Allah korusun gebelik zehirlenmesi başlangıcı da olabilir..

Mutlaka doktorunuza bahsedin , normal bir ağrı olabileceği gibi fazla kilo alımıyla beraber ödeminiz de varsa birde tansiyon problemi yaşıyorsanız Allah korusun gebelik zehirlenmesi başlangıcı da olabilir..

tansiyon problemim şu ana kadar hiç olmadı.kilo alışım da normal.teşekkür ederim bi arayım doktorumu yarın.

bende de aynı sorun var yanlız ben ikizlerimi bekliyorum benim başta sağ göğsümde vardı sonra sol göğsümde başladı büyüdükleri için yerleri kalmıyor bence ve göğüs kafesine dayanıyorlar yani çift taraflı acım var ama canları sağolsun onlar kocaman olsunlarda bu acılar geçecek elbet

tansiyon problemim şu ana kadar hiç olmadı.kilo alışım da normal.teşekkür ederim bi arayım doktorumu yarın.

O zaman hemen aklına kötü bişey getirme canım , geçmiş olsun bebeğin yukarı çıkışı nedeniyle kaburgada hassasiyet olabilir.. kendinize iyi bakın.

merhaba arkadaşlar,
bende hamileliğimin 24.haftasındayım ve kaburga ağrısı aynı bende de var, fakat korkulacak bişey yok benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğmde de olmuştu aynen bu hamileliğimde de var. bebeğin hızlı büyümesi ile alakalı olduğunu söylemişti doktorum sorun yoktur inşallah

sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız doğrusu.

ayni agriyi ben de cok siddetli hissediyorum, oglum da cok büyüdü 37. haftadayiz, yukari dogru tekmeledikce sol tarafimda son kaburgamin kirilmis olabileceginden bile süphelenmistim a.s ama sanirim rahmin büyümesi, bebegin yernin daralmasi ile ilgili...
icimiz rahat olsun.... hamilelik ve annelik sabi isi mirmirmirmir

Back
X