- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
Selam canım.İğnenin yan etkileri. Bende de durmadan sağ kasık ağrısı olmuştukızlar selam ;
çatlamanın 8. günündeyim ve her ay normalde yumurtlamadan sonra kısa kısa hafif kasıklarım ağrırdı. Ama yarım saat önce oturuken ayağa kalktım ve sağ kasığıma çok şiddetli bir ağrı saplandı nefes bile alamadım o derece 15 dakika falan sürdü şua geçti ara ara geliyor ama benım gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? yada bbu ağrı neden olur . İltihap yok ağrı ondan değil.
bir de dün inanılmaz katı ve beyazımsı bir akıntım vardı . Bilenler yorum yapabilir mi
Sağ taraftaki yumurtaniz nedeniyle ağrınız oluyor olabilir. Normal ağrı olmasıkızlar selam ;
çatlamanın 8. günündeyim ve her ay normalde yumurtlamadan sonra kısa kısa hafif kasıklarım ağrırdı. Ama yarım saat önce oturuken ayağa kalktım ve sağ kasığıma çok şiddetli bir ağrı saplandı nefes bile alamadım o derece 15 dakika falan sürdü şua geçti ara ara geliyor ama benım gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? yada bbu ağrı neden olur . İltihap yok ağrı ondan değil.
bir de dün inanılmaz katı ve beyazımsı bir akıntım vardı . Bilenler yorum yapabilir mi
yumurtlama üzerinden 10 gün geçti ağrı normal mi sizce ? yumurtlama zamanında değilimSağ taraftaki yumurtaniz nedeniyle ağrınız oluyor olabilir. Normal ağrı olması
Gayet normalyumurtlama üzerinden 10 gün geçti ağrı normal mi sizce ? yumurtlama zamanında değilim
teşekkürler :)Gayet normal
zaman zaman bende yaşardım ama bence gebelikle ilgisi yok ani hareket yaptıysanız olabilir, ama umarım bebek vardır.kızlar selam ;
umarım vardır ama her ay ağrıyordu dün çok şideetli olunca şüphelendimzaman zaman bende yaşardım ama bence gebelikle ilgisi yok ani hareket yaptıysanız olabilir, ama umarım bebek vardır.
selamlarumarım vardır ama her ay ağrıyordu dün çok şideetli olunca şüphelendim
O zaman bende ümitlenmeyeyim belirti filan değil demek ki, hepimiz için hayırlısıyok maaleef canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?