Sag kasik agrisi

burcuuu_

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
73
27
18
33
Mrb kizlar bu ay bal tarçın corekotu karisimi uyguladim ve adetin 12.gunu yumurtam 11 mm 16.gunu ise 19 mm olmuştu. Doktorum bu kadar buyuyen yumurta catlarda dedi ve gun asiri iliski onerdi. Ben 33 34 gunde bir adet oluyorum ve ovulasyon tarihim bu saliya denk geldi. Salidan onceki gunleri de değerlendirdik ne olur ne olmaz diye fakat kasiklarimda cok agri var bu ay. Düne kadar hep sol kasigim agridi ama beni o kadar rahatsiz etmedi ama dunden beri sag kasigim da inanilmaz bi agri var ve ara ara da bacagima vuruyor. Benim basima ilk defa boyle bsy geldi daha once boyle bi durum yasayan var mi ?

Mrb kizlar bu ay bal tarçın corekotu karisimi uyguladim ve adetin 12.gunu yumurtam 11 mm 16.gunu ise 19 mm olmuştu. Doktorum bu kadar buyuyen yumurta catlarda dedi ve gun asiri iliski onerdi. Ben 33 34 gunde bir adet oluyorum ve ovulasyon tarihim bu saliya denk geldi. Salidan onceki gunleri de değerlendirdik ne olur ne olmaz diye fakat kasiklarimda cok agri var bu ay. Düne kadar hep sol kasigim agridi ama beni o kadar rahatsiz etmedi ama dunden beri sag kasigim da inanilmaz bi agri var ve ara ara da bacagima vuruyor. Benim basima ilk defa boyle bsy geldi daha once boyle bi durum yasayan var mi ?
Canmmm benmde öyleydiii yumurtlama dönemi ilişkiden bi kaç gn sonra bacak kasık agrısı ve sonraları böbrek ve karın karın yanları kaburga kemiklermm hep ağrıdı sonra akıntılarım başladı hamile olduğumu ögrendimmm

Canmmm benmde öyleydiii yumurtlama dönemi ilişkiden bi kaç gn sonra bacak kasık agrısı ve sonraları böbrek ve karın karın yanları kaburga kemiklermm hep ağrıdı sonra akıntılarım başladı hamile olduğumu ögrendimmm

Canim benimde akintim hala devam ediyo 8 gun kaldi adetime bakalim hayirlisi inşallah vardır

İnsallah canım daha 8 gün varmış hemen kendini heveslendirme beklentiyi ne kadar az tutarsan o kadr az üzülürsün ;) bende hamile kaldıgımda sol kasıgım agrıyodu bacagıma vuruyodu ama düşük yaptım simdi yine adetim gecti sol karnımın altı şiş sol bacagıma agrı yapıyo ve sol ayagm şişti hayırlısı test yapmayı düşünüyorum ama bakalım inşallah hamileyizdir

İnsallah canım daha 8 gün varmış hemen kendini heveslendirme beklentiyi ne kadar az tutarsan o kadr az üzülürsün :KK66: bende hamile kaldıgımda sol kasıgım agrıyodu bacagıma vuruyodu ama düşük yaptım simdi yine adetim gecti sol karnımın altı şiş sol bacagıma agrı yapıyo ve sol ayagm şişti hayırlısı test yapmayı düşünüyorum ama bakalım inşallah hamileyizdir

Benim bat 13 agustosdu canim 12 agustos da beta hcg baktirdim 408 geldi insallah sende hamilesindir

Benim bat 13 agustosdu canim 12 agustos da beta hcg baktirdim 408 geldi insallah sende hamilesindir
Ayyy canm benm yaa ne sevindim var ya Allah tamamına erdirsin insallah . Bende test yaptım ama cıkmadı 34.günde bakalm biraz daha bekliyim yine yaparım.insallah bende hamileyimdir dicem ama genelde düştügü için pek ikinci cizginin cıkması bizi artık tatmin etmiyor

canim hayrli olsun evladini sag salim kucagina alirsin insallh hamileligini nasil ogrendin belirtilerin nelerdi yazarmisin lutfen

canim hayrli olsun evladini sag salim kucagina alirsin insallh hamileligini nasil ogrendin belirtilerin nelerdi yazarmisin lutfen

Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olur insallah. Kasigimda yumurtlama donemini takiben neredeyse hic geçmeyen ağrılar oldu akintim fazlalasti ve bi degisiklik oldugunu anladim. Adetime 5 gun kala idrar testi yaptim ve 2.çizgi silik cikti. Devaminda testi tekrarladim ve yine ayni sonucla karsilastim. Adetime 1 gun kala kan testi yaptirdim ve beta hcg 408 geldi. Suan keseyi de gorduk hersey yolunda gidiyor sukur

Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olur insallah. Kasigimda yumurtlama donemini takiben neredeyse hic geçmeyen ağrılar oldu akintim fazlalasti ve bi degisiklik oldugunu anladim. Adetime 5 gun kala idrar testi yaptim ve 2.çizgi silik cikti. Devaminda testi tekrarladim ve yine ayni sonucla karsilastim. Adetime 1 gun kala kan testi yaptirdim ve beta hcg 408 geldi. Suan keseyi de gorduk hersey yolunda gidiyor sukur[/QUOT
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olur insallah. Kasigimda yumurtlama donemini takiben neredeyse hic geçmeyen ağrılar oldu akintim fazlalasti ve bi degisiklik oldugunu anladim. Adetime 5 gun kala idrar testi yaptim ve 2.çizgi silik cikti. Devaminda testi tekrarladim ve yine ayni sonucla karsilastim. Adetime 1 gun kala kan testi yaptirdim ve beta hcg 408 geldi. Suan keseyi de gorduk hersey yolunda gidiyor sukur
peki gobegin etrafinda hic igne gibi batma olustumu adetime 5 gun var bu belirtileri yasiyorum

Peki canım bi tedavi filan gördün mü??
Benim adetime 6 gün var ama adet agrılarım vardı bugün :/

Peki canım bi tedavi filan gördün mü??
Benim adetime 6 gün var ama adet agrılarım vardı bugün :/

Haziran ayinda yani korunmayi birakmamin 2.ayi gereksiz yere klomen kullandim ve sonuc alamadim. Daha sonraki gittigim dr da hic bi tedaviye ihtiyacim olmadigi anlasildi ve temmuz ayinda bir tedavi gormedim tesadufen denk geldigim bal tarçın çörekotu karisimini uyguladim 11 gun ve yumurta takibi yapıldı ayni zamanda yani yumurtlama gunumu biliyordum hemen hemen ve o ay hamile kaldim

Haziran ayinda yani korunmayi birakmamin 2.ayi gereksiz yere klomen kullandim ve sonuc alamadim. Daha sonraki gittigim dr da hic bi tedaviye ihtiyacim olmadigi anlasildi ve temmuz ayinda bir tedavi gormedim tesadufen denk geldigim bal tarçın çörekotu karisimini uyguladim 11 gun ve yumurta takibi yapıldı ayni zamanda yani yumurtlama gunumu biliyordum hemen hemen ve o ay hamile kaldim
Klomen bende de yaramadı geçen ay
Hadi hayırlı ugurlu olsun canım darısı bize

Merhabalar 1haftadir sağ kasik ve yumurtalik bolgemde cekilme ve agri var devamli idrara cikmamada sebep oluyor 15gun gecikmem oldu test yaptm ama negatif sonuc aldim doktora gidicem en yakin zamanda ama merakima engel olamadim neden olabilir dis gebelik diyen oldu boyle birsey yasiyan oldumu yada testte cikmamis olabilirmi hamilemiyimdir belki yasamis olan bilgi sahibi olan vardir die sormak istedim simdiden tesekkurler

Back
X