Sağ meme'den süt gelmiyor..

Keti34

Sağ Tarafa Herkes Sen Soluma EsiLamMm
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
427
330
103
33
Arkadaşlar merhaba; bebeğim 3 aylik sürekli meme uçlarimla oynaya oynaya yara yapti . Sağ mememi parçaladi resmen bende mikrop kapmasin diye 3 gün boyunca hep sol mememi verdim. Bugunde sağ mememi verdim çok yumuşak duruyor süt varmi diye baktim evet geliyor ama yeterlimi bilmiyorum. Şuan 1 saat emzirmesem sol memem kocaman şişip beze oluyor. Sağ memem hiç öyle olmuyor. Sağ tarafimi sol gibi tekrar nasil eski haline getirebilirim :(

Arkadaşlar merhaba; bebeğim 3 aylik sürekli meme uçlarimla oynaya oynaya yara yapti . Sağ mememi parçaladi resmen bende mikrop kapmasin diye 3 gün boyunca hep sol mememi verdim. Bugunde sağ mememi verdim çok yumuşak duruyor süt varmi diye baktim evet geliyor ama yeterlimi bilmiyorum. Şuan 1 saat emzirmesem sol memem kocaman şişip beze oluyor. Sağ memem hiç öyle olmuyor. Sağ tarafimi sol gibi tekrar nasil eski haline getirebilirim :KK43:
Bebek ne kadar cok emerse sutte o kadar cogalirmis ilk once hep sag gogusle basla emzirmeye. Benimde bir gogsumde sut digerinden azdi ilk baslarda ama hep ilk once o gogsumu verdim bebegim emdikce cogaldi

Bebek ne kadar cok emerse sutte o kadar cogalirmis ilk once hep sag gogusle basla emzirmeye. Benimde bir gogsumde sut digerinden azdi ilk baslarda ama hep ilk once o gogsumu verdim bebegim emdikce cogaldi
Benimde yara olduğu icin vermek istemedim, sağip verdim şuan normale dönmeye başladi, süt geliyor ama bu seferde memeyi tutarken zorluk çikartiyor.

Back
X