Sağ meme'den süt gelmiyor..

Keti34

Sağ Tarafa Herkes Sen Soluma EsiLamMm
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
427
330
103
33
Arkadaşlar merhaba; bebeğim 3 aylik sürekli meme uçlarimla oynaya oynaya yara yapti . Sağ mememi parçaladi resmen bende mikrop kapmasin diye 3 gün boyunca hep sol mememi verdim. Bugunde sağ mememi verdim çok yumuşak duruyor süt varmi diye baktim evet geliyor ama yeterlimi bilmiyorum. Şuan 1 saat emzirmesem sol memem kocaman şişip beze oluyor. Sağ memem hiç öyle olmuyor. Sağ tarafimi sol gibi tekrar nasil eski haline getirebilirim

Bebek ne kadar cok emerse sutte o kadar cogalirmis ilk once hep sag gogusle basla emzirmeye. Benimde bir gogsumde sut digerinden azdi ilk baslarda ama hep ilk once o gogsumu verdim bebegim emdikce cogaldi

Bebek ne kadar cok emerse sutte o kadar cogalirmis ilk once hep sag gogusle basla emzirmeye. Benimde bir gogsumde sut digerinden azdi ilk baslarda ama hep ilk once o gogsumu verdim bebegim emdikce cogaldi
Benimde yara olduğu icin vermek istemedim, sağip verdim şuan normale dönmeye başladi, süt geliyor ama bu seferde memeyi tutarken zorluk çikartiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…