Sağ Tarafım Çok Ağrıyor !!

muzzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
235
11
46
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar, sağ bacağımda kalçam ve kasığımın altındaki kemiğim inanılmaz ağrıyor, sürekli soluma yatmama rağman sağ tarafımda ağrı hissediyorum, sizde de aynı durum oluyor mu? kasık ağrım olsa hemen doktora gideceğim ama öyle bir ağrı da değil, sanki vücüdum hammış spor yapmışım da ağrıyor gibi.... :(

benimde sağ kalça içindeki kemik acıyor hatta artık zor yürüyorum cünkü sağ bacağımı kaldıramıyorum
benim yaklasık 3 haftadır böle bebek dönünce yani bas asağı pozisyonda olunca kalca içindeki bi sinire baskı yapıyormus tıptaki adıda 'siyatik'diye geciyor.netten arastırırsan bazı egzersizler hafifletiyor ama gecmiyor malesef gecmiş olsun..

benim bacak arasındaki kemikler ve kalçam çok ağrıyo. oturduğum ve yattığım yerden kalkarken çok zorlanıyorum. niye böyle oluyor bilmiyorum. birbuçuk iki aydır bu ağrıları çekiyorum..şimdi iyice arttı..

aynı ağrı bende de oldu yaklaşık 1 haftadır bebişim sağ tarafta sürekli karnım yamuk duruyor sağ tarafım yüksek ve sert sol tarafım yumuşak ve boş :)))) geçen kontrole gittiğimde baş aşağı olduğunu söyledi benim ayrıca sağ kaburgamın altında dehşet ağrılarım oluyordu meğersem küçük hanım ın ayakları varmış tekmeliyor orayı eee tabi büyüdüler sığmıyorlar hiçbiryere hareketleri azaldı alanı daraldığı içinmiş kızlarrr doğum yaklaşıyor deli gibi çıldırıyorum korkudan :)))) ama bebşimi pembeler içinde kucağımda düşünürken herşey güzelleşiyor hayırlısıyla Rabbim hepimizie sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin...

aynı ağrı bende de oldu yaklaşık 1 haftadır bebişim sağ tarafta sürekli karnım yamuk duruyor sağ tarafım yüksek ve sert sol tarafım yumuşak ve boş :)))) geçen kontrole gittiğimde baş aşağı olduğunu söyledi benim ayrıca sağ kaburgamın altında dehşet ağrılarım oluyordu meğersem küçük hanım ın ayakları varmış tekmeliyor orayı eee tabi büyüdüler sığmıyorlar hiçbiryere hareketleri azaldı alanı daraldığı içinmiş kızlarrr doğum yaklaşıyor deli gibi çıldırıyorum korkudan :)))) ama bebşimi pembeler içinde kucağımda düşünürken herşey güzelleşiyor hayırlısıyla Rabbim hepimizie sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin...

dua ediyorum tüm hamişler için arkadaşlar allah hepimizi bir avazda kolaylıkla kurtarsın inşallah, bebeklerimizde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin.. amin

Back
X