Sag veya sol gøgusun buyuk olmasi cinsiyeti belirliyormu

jupi90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
95
72
38
Merhaba iyi gunler bayanlar bir sorum olacakti sag veya sol gøgusun buyuk olmasi bebegin cinsiyetini belirleyen faktørlerden birimi. Yada buda kisiye gøre degiskenlik gøsterebilirmi? sag gøgusu buyuk olupta kizi olup veya sol gøgusu buyuk olupta oglu olan gibi. cevaplarinizi merakla bekliyorum herkese hayirli ve kolay dogumlar dilerim
1f642.png

Kızımda göğsümde en ufak bir değişim bile olmadı. Ne rengi değişti ne ucu büyüdü ikiside aynı büyüklükteydi. Bunda önce sol sağdan büyüktü sonra sağ soldan büyük oldu şimdi ikiside aynı :-) ama ucu çıktı ve koyu kahve renk oldu. Göğsümü ilk kez bu renk gördüm son Bi haftadır öyle. Cinsiyeti belli değil ama alakalı olduğunu sanmıyorum. Kızımı emzirmeyi Yen'i bıraktığım için göğüslerim büyük kaldı gibi

Bende alakası olduğunu sanmıyorum çünkü benim sol göğsüm oldum olası diğerine göre hep büyüktü. Göğüslerim çok ufak olduğu için fark ediliyor arasındaki fark. Şimdi de öyle. Sol diğerinden büyük ama cinsiyetle alakalı değildir sanmam

ayy benim ikisi de o kadar büyüdü ki hangisi daha büyük ayırt edemiyorum bile :D

Bende bilmiyorum ama cok merak ediyorum. gøguslerde bi degisiklik yok bende de bazen internette okuyorum kiz bekleyenlerde belirtiler søledir erkek bekleyenlerde belirtiler søledir diye, okumasi ilginc oluyor ben 11+5 haftamdayim cinsiyetini øgrenmeme daha epey bi zaman var. bu tarz paylasimlarla kendimi inandirmaya calisiyorum :)

Kızımda göğsümde en ufak bir değişim bile olmadı. Ne rengi değişti ne ucu büyüdü ikiside aynı büyüklükteydi. Bunda önce sol sağdan büyüktü sonra sağ soldan büyük oldu şimdi ikiside aynı :-) ama ucu çıktı ve koyu kahve renk oldu. Göğsümü ilk kez bu renk gördüm son Bi haftadır öyle. Cinsiyeti belli değil ama alakalı olduğunu sanmıyorum. Kızımı emzirmeyi Yen'i bıraktığım için göğüslerim büyük kaldı gibi

Senin bebisin cinsiyeti ne zaman belli olacak:)

Büyük merakla bekliyorum henüz 9+2 daha çok var :-)
Ben şu an 10+4 oldum ayın 16 sında randevum var o zamana 12 oluyor hem 2li tarama hem kontrol hemde cinsiyet için gitmek istediğimden geç randevu aldım sizce belli olur mu?

Ben şu an 10+4 oldum ayın 16 sında randevum var o zamana 12 oluyor hem 2li tarama hem kontrol hemde cinsiyet için gitmek istediğimden geç randevu aldım sizce belli olur mu?
Bebeğin uygun pozisyonda olursa görürsün inşlh

Cuma günü gittiğimde kollarını yüzüne kapatmış bacaklarını da karnına çekmiş uyuyordu. İnşallah gittiğinde uyuyor olmaz yoksa nasıl uyanacak ki
Yemek ye çikolata ve boş su iç öksür öksür öyle gir muaneye. Kızımı en son öyle gördük. Hep bağdaş kurup bekliyordu bizi

Back
X