sagarak sütü gelenler.. lutfen yarim

dertlianne33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
79
18
3
33
Sütum sadece 1 damla geliyordu.. dunde sormustum hatta duzeni sagma ile artar dediler.. dun 2 saatte bir sagdim ama simdi sadece 2 damla seklinde geliyor.. ise yaramiyor mu acaba? Daha fazla cogalmasi gerekmez miydi ? Sagarak cogaltanlar kac gunde cogalttiniz umudum kiriliyor surekli... ama yilmak da istemiyorum.. dogum yapali 2 ayi gecti bebegim mama yiyor.. memeyi reddediyor o yuzden emziremiyorum sutum artrsa daha rahat cabalayabilirim... cok denedim emmesini ama süt olmayinca biberona da alisinca olmuyor.. yani sagmak suan icin tek yolum... lutfen yardim edin

Gunde 4 litre su icmek lazim. Malt icecegi de almani oneririm bikaç gun sonra sutunu artirir ebebekte var. Bebegin surekli emmesi yada sagmak da arttirir. Keske emebilse,uykulyken de emmiyormu?

Gunde 4 litre su icmek lazim. Malt icecegi de almani oneririm bikaç gun sonra sutunu artirir ebebekte var. Bebegin surekli emmesi yada sagmak da arttirir. Keske emebilse,uykulyken de emmiyormu?
Malt icecegi aldim cnm ama gunde 2 kez iciyorum.. daha mi fazla icmeliyim.. hayir hic bi sekilde emmiyor... sagarak arttirip sonra sut varken denemem lazim... sut olsa tadini alir vs ama yok :(((

Malt icecegi aldim cnm ama gunde 2 kez iciyorum.. daha mi fazla icmeliyim.. hayir hic bi sekilde emmiyor... sagarak arttirip sonra sut varken denemem lazim... sut olsa tadini alir vs ama yok :KK43:((
Ben ilkini 2 ay emzirebildim sutum kesildi. Suanki aklimla ilk cocugumda yeterli su icmedigimi,bebek az emip uyudugunda sagmadigim için azaldigini ve en onemlisi sutum yok diye beynime isledigimi dusunuyorum.Ikinci de bunlari yapmadim çok sukur iyi gidiyor 3 .ayin içindeyiz. Benim sutum var bebegimi emzirecegim de surekli ve hergun 4lt su ictigine emin ol

Ben ilkini 2 ay emzirebildim sutum kesildi. Suanki aklimla ilk cocugumda yeterli su icmedigimi,bebek az emip uyudugunda sagmadigim için azaldigini ve en onemlisi sutum yok diye beynime isledigimi dusunuyorum.Ikinci de bunlari yapmadim çok sukur iyi gidiyor 3 .ayin içindeyiz. Benim sutum var bebegimi emzirecegim de surekli ve hergun 4lt su ictigine emin ol
Kac gunde artmasi lazim peki

artmıyorsa fazla zorlama derım benımde sutum cok yoktu ılk on gun sagdım verdım sonra full mama ıle beslendı ama gayette saglıklı her cocuk emecek dıye bır kaıde yok sıkıntı yapma..

Canım öncelikle sakin ol çok zor biliyorum ama bu şart yoksa ibsan ne yapacağını şaşırıyor öncelikle şunu ye sütün çoğalır bunu ye sütün çağlar safsatalarını geçç yapman gereken eğer bebeğin emmiyosa saatte bir sağman ve her sağımdan önce ve sonra su içmen başka yolu yok bunun düzenli beslen fazladan asla yemek yiyip bide kilo stresine girme ve sütün kesilmişse öyle hemen gelmez yeni doğum yapınca bile üç dört günde anca gelir sürekli sağım yap ve su iç inan süt yetersizliği konusunda o kadar muzdariptim ki bu yöntem çok işe yarıyor.

Back
X