Bebek Beslenmesi Sağarak sütümü nasıl arttırabilirim ?????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Pandaask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
29
9
1
35
Bebeğim 2 aylık emmediği için sağarak veriyorum ama bir gümde en fazla 40 cc çıkıyor. Elektronik pompa kullanıyorum 2 saatte bir sağıyorum. Dün başladım düzenli sağmaya ama bugün sabah 10 cc çıktı. O da geceden beri süt birikmesine rağmen. Kafayı yiyecem ne yapmam lazım sütüm nasıl artar

Yılmadan sağmaya devam et canım 15 günü bulacaktır artması.. bol bol süt arttırıcı şekilde beslen bol sıvı al. İnşallah artar..

Sütün gelmese bile sağmaya devam et ayrıca gögüslerini sağarken elinle üstten bastır memeyi tamamen boşalt. Pompadan sonra elinlede sağ gögüslerini. Birde sürekli sağma emzirmeyede devam et.

Her emzirmeden sonra sağmalısın bence direk sağmaktan ziyade kalan sütlerini sağ , bebeğine fazlası gider böylece :) birde bol rezene tüket sana bir liste atacağım 1 hafta uygulayınca mükemmel sonuç alırsın tecrübeyle tavsiye ❤️
Bebeğim 2 aylık emmediği için sağarak veriyorum ama bir gümde en fazla 40 cc çıkıyor. Elektronik pompa kullanıyorum 2 saatte bir sağıyorum. Dün başladım düzenli sağmaya ama bugün sabah 10 cc çıktı. O da geceden beri süt birikmesine rağmen. Kafayı yiyecem ne yapmam lazım sütüm nasıl artar

Eklentiler

• A9E747CB-B1EC-4D26-A617-7A5D86A89641.webp
    A9E747CB-B1EC-4D26-A617-7A5D86A89641.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 321
Her emzirmeden sonra sağmalısın bence direk sağmaktan ziyade kalan sütlerini sağ , bebeğine fazlası gider böylece :) birde bol rezene tüket sana bir liste atacağım 1 hafta uygulayınca mükemmel sonuç alırsın tecrübeyle tavsiye ❤️
Çok teşekkür ederim canım hepsini yapacam

Sütün gelmese bile sağmaya devam et ayrıca gögüslerini sağarken elinle üstten bastır memeyi tamamen boşalt. Pompadan sonra elinlede sağ gögüslerini. Birde sürekli sağma emzirmeyede devam et.
Meme ağzına değince çığlığı basıyor. Uykuda da denedim ama yok değdiği anda kıyameti koparıyor

Meme ağzına değince çığlığı basıyor. Uykuda da denedim ama yok değdiği anda kıyameti koparıyor
Agzına mama ya da süt akıtmayı denedin mi? Ya da biberondan sonra hemen gögüsünü ver .

Benim sol memem süt olmasına rağmen makineyle vermiyordu. Ben elle sağıyordum. Bol bol emzirirdim ben, sağma işini de olur da sütüm olmazsa diye kullanmak için depolama amaçlı yapardım.

Back
X