Sagda hidrosalpiks

rabia1990

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
28
4
6
34
Merhaba kızlar. Benim sol tüp açık, sag kapali. Bugun sag tüpüm de sıvı biriktigini ve hidrosalpink oldugu soylendi. Oncelikle antibiyatik basladi doktor. Ama antibiyotik ile faydasini gorurmuyum. Ayni seyi yasayan varmidir

Merhaba kızlar. Benim sol tüp açık, sag kapali. Bugun sag tüpüm de sıvı biriktigini ve hidrosalpink oldugu soylendi. Oncelikle antibiyatik basladi doktor. Ama antibiyotik ile faydasini gorurmuyum. Ayni seyi yasayan varmidir
Benimde solda var dedi doktorun birisi birisi yok çok az sıvı var dedi burda direk laparoskopi ol diyorlar şuan ki doktorum ben önermiyorum laparoskopiyi diyor antibiyotik tedavisi veriyor

Tüpte sıvı birikmesinin tek tedavisi tüpün alınması diye biliyorum malesef
Çünkü hamilelik oluşsa bile o sıvıdan dolayı bebek düşermiş

Canım benim doktoruma burdan böyle duyup söylemiştim bunu bana gülmüştü adam kim söylüyor bunları diye

Canım benim doktoruma burdan böyle duyup söylemiştim bunu bana gülmüştü adam kim söylüyor bunları diye
Aa bir ara benim doktorumda şüphelenmişti 2. Dış gebeliğimden sonra. Film çektirelim eğer öyleyse alıcaz başka çaresi yok demişti canım. O zaman baya üzülmüş araştırmıştım hep o tarz şeyler yazıyordu ama. Her doktor farklı tedaviler uyguluyor gerçekten

Ama tabi benim tüpümde ki sıvı azmış o yüzden söyledi daha ileri olanlar için bi işlem yapılabilinir

Ama tabi benim tüpümde ki sıvı azmış o yüzden söyledi daha ileri olanlar için bi işlem yapılabilinir
Belki de olabilir canım. Kimisinin sosis görünümü alıyormuş mesela iyice şişiyormuş.
doktorlara emanetiz artık

Ama tabi benim tüpümde ki sıvı azmış o yüzden söyledi daha ileri olanlar için bi işlem yapılabili
Aynen kuzum bende ilk zamanlar burda yorumları okuyunca günlerce ağladım sonra doktorum olur dedi baya pozitif konuştu bide şu var başka sorunlar olmazsada direk buna yüklensem bende pko eşimdede hormonal kaynaklı sorunlar vardı yumurta çatlatma tedavisi görüyorum tıkalı olan taraftada yumurtam oluşuyor ama genelde açık olan tarafta kiler daha sağlıklı oluyor bende

Sanki daha önce konuşmuştuk seninle eski nickinden hatırladım canım
film çektirdin değilmi o tıkalı kısım filmde açılmadımı, olucak olduktan sonra her şekilde oluyor canım. Hiç canını sıkma sorunlara. Kaçıncı ayın tedavide

Kuzum uğraştım açılmadı dedi doktorum ama hamile kalma şansını %75 e düşer tüp bebek yapalım dedi bende değiştirdim doktorumu çünki ilk önce ilaç tedavisi 6 ay aşılama felan onlarla olmazsa tüp bebeğe geçilirmiş zaten durumumuz da yok malesef tüp bebeğe 2 ay denedik kuzum ilk ay klomenle sonra femara ile pko olduğum için femara daha iyi geldi 3 yumurtam vardı aşılama oldu tutmadı eşimdede sorun var benim ama tedavisini bıraktı tahlil vermekten bıkmış

Bende şimdi hatırladım kuzum dua grubundan demi

Benim yengem de aynı şekilde tüpünü uğraştım açamadım demiş doktoru. Sonra kendiliğinden hamile kaldı hiç umudunu yitirme
femara daha kaliteli gerçekten canım. Benim 3. Tedavimde pozitif almıştım inşallah 3. De sende alırsın
Eşini biraz ikna etmeye çalış ama sende bak neler yapıyorsun sonucta
Bende şimdi hatırladım kuzum dua grubundan demi
Evet canımm

İnşâAllâh kuzum benim valla hiç umudum kalmadı bu aralar herşeyde üstüme üstüme geliyor soranlar edenler başka ailevi problemler hayırlısı ne diyim adetim gecikti tedavi gördüğüm için erken geliyordu baya heveslendim geçen bir damla kan geldi açık renk yerleşme kanaması zannettim bugün yine regl ağrım var leke geliyor bu ayda olmadı bakalım hayırlı zamanı var demekki çok sağol kuzum benim

En olmadı dediğin umudunun en bittiği zamanda oluyor canım. O yüzden inanıyorum çok yakında olucak hayırlısıyla. Bizim sabretmemiz gerekiyor. Sağlıklı olsun geç olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…