• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sagdan sagdan geliyolar bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi Keca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Keca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
167
130
53
Suan yan kanepede oturan kocam sana o kadar cok sinirliyimki icimden seni balkondan sarkitmak geliyo :kızgın: icimden sana cok sey geciyoda yazamiyorum hadi hayirlisi. Burdan esiyle kavgali olan butun kadinlara sesleniyorum. Kesinlikle haklisiniz katiliyorum size:KK5:

Soldan soldan gelmesi lazım.Sağdan olmaz:cool:

Madem öyle çak bi tane suratına, uyandığında sinek konmuştu sokacaktı dersin:KK70:
Şiddete hayır diyerek kamu spotunu şuraya bırakayım.

Soldan soldan gelmesi lazım.Sağdan olmaz:cool:

Madem öyle çak bi tane suratına, uyandığında sinek konmuştu sokacaktı dersin:KK70:
Şiddete hayır diyerek kamu spotunu şuraya bırakayım.
Haha:KK48: ver gazi ver gazi sonra kamu spotu:rolleyes: arabasi olsaydi iyiydi ön cami kirardim ama yok iste. Son zamanlarda yeni trend buda :)

Haha:KK48: ver gazi ver gazi sonra kamu spotu:rolleyes: arabasi olsaydi iyiydi ön cami kirardim ama yok iste. Son zamanlarda yeni trend buda :)
Arabası yoksa telefonunun camı da mı yok:confused:
Ne yaptı da cinnetin eşiğine getirdi seni, neden kanepede uyuyor?
Uykusu ağırsa git su dök popo tarafına doğru, uyanınca sidikli muamelesi çek :rolleyes:

Son düzenleme:
Arabası yoksa telefonunun camı da mı yok:confused:
Ne yaptı da cinnetin eşiğine getirdi seni, neden kanepede uyuyor?
Uykusu ağırsa git sut dök popo tarafına doğrı uyanınca sidikli muamelesi çek :rolleyes:
Ya bu varya bak yine sinirlendim eve gec geliyo
Kiziyorum
Vay efendim sen bana nasil karisirsin, baskalarin iliskileri nasilmis onlarin esleri seslerini bile cikaramiyomus ,cok yuz vermis
Boyle konusup benim cinnet gecirmeme sebep oluyo sonra ben kotu oluyorum bak bak bak.
Aman kütük iste ne beklersin ki:deli:

Ya bu varya bak yine sinirlendim eve gec geliyo
Kiziyorum
Vay efendim sen bana nasil karisirsin, baskalarin iliskileri nasilmis onlarin esleri seslerini bile cikaramiyomus ,cok yuz vermis
Boyle konusup benim cinnet gecirmeme sebep oluyo sonra ben kotu oluyorum bak bak bak.
Aman kütük iste ne beklersin ki:deli:
su dokmeyi haketmisss :63::63::63::63:

Kanepede kalsın, üstünede birşey örtme.
Tutulsun kalsın, donsun hatta:63: ben olsam öyle yaparım :27:

En Büyük KK

Back
X