• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağılan sütün saklama şartları

linyaynil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kizlar selam buzdolabında sagdigim sütümü buzdolabına koyabilirmiyim

3 saat oda sıcaklığında, 3 gün buzdolabında, 3 ay buzlukta saklayabilirsiniz

Bence koymayın çünkü buzdolabında max 4 gün saklayabilirsiniz , artık bozunma sürecine girmiş olan sütü buzlukta ne kadar saklayabileceğinizi bilemezsiniz. Riske atmayın bence .
3 saat oda sıcaklığında, 3 gün buzdolabında, 3 ay buzlukta saklayabilirsiniz
Yurtdışında yapılan çalışmalarla artık oda sıcaklığı 4 saat buzdolabı 4 gün bozulmadığı kabul ediliyor. Şubat ayında sezeryan olup taburcu olurken hemşirelerde bunu söylemişlerdi . Emzirme sürecindeyseniz aklınızda bulunsun diye yazdım 1 gün 1 gündür 😂

Eklentiler

• F8BEF7DA-7180-4E8B-9B72-65F70CDF5252.webp
    F8BEF7DA-7180-4E8B-9B72-65F70CDF5252.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 32
Buzdolabınin buzluk olmayan kisminda 3 gün diyorlar ama bı doktordan dinlemiştim bir hafta dayanıyor demişti. Ama bende 3. Gün tadında tuhaflık olmuştu. Buzluk kısmında problem olmazda öteki kısımda dikkat edin

Bence koymayın çünkü buzdolabında max 4 gün saklayabilirsiniz , artık bozunma sürecine girmiş olan sütü buzlukta ne kadar saklayabileceğinizi bilemezsiniz. Riske atmayın bence .

Yurtdışında yapılan çalışmalarla artık oda sıcaklığı 4 saat buzdolabı 4 gün bozulmadığı kabul ediliyor. Şubat ayında sezeryan olup taburcu olurken hemşirelerde bunu söylemişlerdi . Emzirme sürecindeyseniz aklınızda bulunsun diye yazdım 1 gün 1 gündür 😂
Teşekkür ederim ben bitirdim o süreçleri çoktan ama aklımda bulunsun😁

Back
X