Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlam kaliteli süpürge arayışındayım elektrolux pure c9 mu phlips maraton 55 kodlu olanımı tercih edeyim kullananları bekliyorjm arkadaşlar
Merhabalr hanımlar normal süpürge arayışındayım her yerde kullanmam için kablolu süpürge bakıyorum öneriniz varmı araştırmalarımda philips 55 kodlu olan yada elektrolux pure c9 mu başka öneriniz varsa yorumlarınız bekliyorum
Geçen yaz aldım gayet güzel 12 metre kablosu ile benim evde bir yere takıp her yeri süpürebiliyorum ev 110 m2 gibi. Toz haznesi boşaltımı da alttan güzel çok pratik. Sesi gayet az gece bile açıyorum çocukla. Komsularıma danistım sizi rahatsız ediyo mu diye tabi phlips maraton kuzenim almıstı ilk çıktığında kaç sene önce emis gücü hemen düştü garantiye gitti geldi bi şeyleri değişti ama düzelmedi o zamandan beri philipse mesafeliyim.